- 17 Temmuz 2024
- 423
- 199
Herşeyin çözümü var şuanda Allahın izniyle siz canınızı sıkmayın hiçİnşallah canım umarım çözümü vardır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyin çözümü var şuanda Allahın izniyle siz canınızı sıkmayın hiçİnşallah canım umarım çözümü vardır.
Çok sağol canımHerşeyin çözümü var şuanda Allahın izniyle siz canınızı sıkmayın hiç
Yok hayır bu ilacın adını bile ılk defa duydum normalde ağrı kesici bile kullanan biri değilimdir çok extrem bir durum olursa ilaca tamam derim benım bahsettıgım gıbı bır kere oldu bırdaha olmadı cok şükür zaten bir süre sonra hamılelık dogum vesaıre sımdı tekrar hamıleyım ona baglı yukselme olur ancaMedpamid kullanmis miydiniz hic acaba? Medpamid de etken madde sebebiyle yukseltiyormus sanirim. Ablamin oyleydi, doktor hemen sormus mide problemin icin yakin zamanlarda kullandin mi diye, sonra da ikame ilac kullanmaya baslamisti.
Tekrardan doktora gittiniz miKızlar bana da bir yardımcı olun heleeee
Bugünkü testlerimde hersey normal ama prolaktin 95,5 ;((((
Ben de soğan kürü yapmıştım bir ay sonra prolaktin yüksek çıktı. Ben ilgisi olduğunu düşündüm ama bilmiyorumAma ben zaten prolaktinim yüksek çıktıktan sonra hayıt otu ilacı kullanmaya başladım yani yükseltmiş olma ihtimali yok soğan suyu kürü yükseltti desem mayıs ayında da 71 çıkmıştı yani onunlada alakası olduğunu sanmıyorum
Dediğim gibi ben kullanmadığım zamanda 71 çıkmıştı kullandığım ay 62 çıktı 1 ay dostinex kullandım şimdi 0.72ye düşmüşBen de soğan kürü yapmıştım bir ay sonra prolaktin yüksek çıktı. Ben ilgisi olduğunu düşündüm ama bilmiyorum