Prolaktin için ilaç kullananlar bakabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi heft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederiz paylaşımınız için. Biraz yavaş düşmüş sizinki sanki. Benimki yaklaşık üç buçuk haftada 111den 15e düştü.
Evet fazla düşmemesi beni de üzmüştü açıkçası ikinci kez ilacı kullandım bu yüzden de gebelik olmaz diye düşünüyordum normal seviyelere inmeden.

Hayırlı olsun canım cok sevindim hangi ilacı kullanıyordun ilacı kullanırken mi hamile kaldın günlük mu içiyordun

Hayırlı olsun canım cok sevindim hangi ilacı kullanıyordun ilacı kullanırken mi hamile kaldın günlük mu içiyordun
Dostinex kullandım canım en son aralıkta kullandım 3 gün arayla kullan dedi 2 hap vardı içinde yani hamile kaldıgımda kullanmıyordum ilacı

Önce kullandım 79 dan 47 ye 3 ayda düştü ama haftada yarım yutuyordum ikinci gittiğimde parlodel verdi onu da günlük içiyorum

Önce kullandım 79 dan 47 ye 3 ayda düştü ama haftada yarım yutuyordum ikinci gittiğimde parlodel verdi onu da günlük içiyorum
Yanlış anlamayın meraktan sordum. Ben 4 farklı endokrin uzmanına göründüm ikisi prof ikisi doçent. Bir o kadar da kadın doğumcu. Hepsi dostinex verdi. Parlodel i sizden duydum ondan merak ettim. Vardır bir bildiği doktorun.

Yok canım yanlış anlamıyorum şehirde tek bu doktor hiç de memnun degilim
Kadim doğumcular karışmıyor defalarca söyledim düşmüyor dozu az diye endokrin karar verir diyorlsr
Bize karışamayız diyorlar zaten bu doktor çok bilgili değil belli yeni olduğu tahmin üzerine iş yapıyor

Ne özelde var bu doktordan şehirde tek başka yokki olsa hemen ona gidecegim

Ama doktorlar bide şunu diyor Prolaktin tek başına engel
Değil diyorlar 47 ye bile normalmdeger dedi biri de

Ben üniversite hastanelerine gittim daha evvel. İki farklı özel hastaneye de. Mr sonucu hep dostinex verildi. Ama kadın doğumcu yazdı mesela son defa gittiğimde. Ama özele gittim yine. Belki devlette olunca endokrin baksın diyorlardır.

Ama doktorlar bide şunu diyor Prolaktin tek başına engel
Değil diyorlar 47 ye bile normalmdeger dedi biri de
Çok çabuk yükselebilen bir hormon. İki gün sonra belki daha düşük çıkacaktı bilemeyiz. Benim doktorum da 50nin altına düşünce bırak ilacı demişti mesela 50nin altını normal gördü demek ki.

Nette bakıyorum 20,25 normali yazıyor yorumları okuyorum 47 ile 50 ile ilaca başlayan da var nasıl iş anlamadım niye çocuk olmuyor onu da bilmiyorum özele gittim onlar da direk rahim filmi dediler mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…