Arkadaşlar testimdeki prolaktin hormonu referans aralığı 5-26 benim değerim ise 15 buna rağmen doktorum parlodel verdi 30gün boyunca kullanacağım.sizce parlodel gebe kalmaya yardımcı bir ilaç mıdır
benim değerim 38 idi. dostinex kullandım bir ay, haftada iki gün. simdi 5 civarı oldu. dostinex kullanırken hamile kalınabiliyormuş, yan etkisi az imiş.
paylaşalım, dertleşelim...hamile kalamamakla birlikte mücadele edelim... http://www.isyanedencuce.blogspot.com.tr/
Arkadaşlar testimdeki prolaktin hormonu referans aralığı 5-26 benim değerim ise 15 buna rağmen doktorum parlodel verdi 30gün boyunca kullanacağım.sizce parlodel gebe kalmaya yardımcı bir ilaç mıdır
uzun süre olmuş sen yazalı ama bence o ilacı başka bir şey için vermiştir çünkü senin değerin çok normal benim 73 bana bile hemen ilaç yazmadı çok enteresan
he bir doktorun dediği farklı benimki de 33 ken parlodel vermiştiii..prolatin fazlalığı yumurtlama düenini bozduğu için gebeliği engelliyormuşş..sizlere testere dişli aslan pençesii öneriyoruummm..
benim 73 mr çektirdim sonucunu bekliyorum ona göre ilaç vericek ağustosta ölçtürdüm 73 gecen gün ölçtürdüm 23 çıktı ne ilaç ne bitkisel karışım kullandım sürekli oynayan bir hormon dedi doktor. bu değerle mr da da bişey çıkmaz dedi otuzlar filan bence çok düşük
Kizlar benimde prolaktin problemim vardi dostinex kullandm. Bir bucuk senelik evliyken hamile kaldim. Bebegm 2 bucuk aylikken karnimda oldu. Tekrar denemeye basladik yine prolaktin engeldi yine dostinex verdi doktrm bir iki kez kullanip biraktim ramazanda. Simdi 7 haftalik hamileyim. Rabbim tekrar nasip etti. İns isteyen herkese nasip eder.darisi hepinize.
Prolaktin hormonun Mayıs 2014 te 28 di dostinex kullandım 3 ay sonra ki degerim 29.50 tu ilaç kullanmama rağmen düşmedi hatta çıktı sonra 2 ay daha devam ettim normale döndü doktorum biraktirdi bıraktıktan 2 ay sonra tekrar tahlil yaptırdım 36.90 dı yine yükseldi. Doktorum mr cekilmemi beyinden istiyor. Yani aklında soru işareti kalmasın istersen yaptiralim diyor siz ne dersiniz cekilmeli miyim