Prolaktin Hormonu nedeniyle hamile kalamayan arkadaşlar buraya......

merabalar...benimde hamileliklerimde hep karşıma çıktı şu prolaktin,ilk hamileliğim boş gebelikti,doktor bikaç tahlilden sonra prolaktin seviyen yüksek dedi,baya bi süre hamile kalamamıştım,dostinex verdi ve ben o ay hamile kaldım,şuan oğlum 4 yaşında,şimdide 5 aylık hamileyim,bu bebişimede kalmadan önce yine dostinex kullandım öylelikle kaldım,rabbim gönlünüze göre verir inşallah...

selamm,inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.bende dostinex kullanıyorum.bu 2.ayım bakalım ne olacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :))paylaşımınız için teşekkür ederim.Bir şey soracağım.hamile kaldığınızda ilaca devam ettinizmi yoksa bıraktınızmı?

bua arada yeniden kist çıkmış daha 3 ay önce ameliyat olmuştum yine çıkmış cnm sıkıldı

sıkma canını tatlım.ne kisti bu yumurtalıklardamı çıkıyo.soğan suyunu tavsiye ediyolar.araştırsana belki sanada iyi gelir.Soğan suyu tüm iltihap ve kistleri yok ediyomuş.forumlarda konuyla ilgili bilgi bulabilirsin.Moral bozmak yok canım.Allah beterinden saklasın.geçen ocak ayında benimde yumurtalıklarımda küçücük kistler var dedi doktor ama kafana takma adetle geçer dedi.seninkide öyle olur belki.

slm cnm bugün doktordaydım kan tahlili verdim doktor smır teste felan yaptı cuma hepsinin sonuçlarını alcam cuma yazarım cnm

hadi bakalımm.güzel haberler alıcaz ben umutluyum.kisti de kafana takma ilaçla düzelebilecek birşeydir belki.

polikistik over kisti cnm benimki adetle gitmiyo çünkü daha yeni bitti adetim evet yumurtalıklarda oluyo şu sonuçları alim duruma göre hayıt tohumuna başlicam cnm. Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inş cnm

oda olmadı kaynanamda bi tane deve dili var söylicem çaktırmadan bana ve eşime yedirsin başka çare yok napalım ama tabi o dil en son çarem olcak doktor kürtajdan sonra nie hemen yapmadın bebek 1 sene korundun yapsaydın keşeke hemen dedi ve hamile kalırsan normal doğum yapman zor görünüyo dedi cnm

amin canım.o zaman senin durumun,abimin eşiyle aynı.ondada kistler var ameliyat oldu ama yine tekrarlamış.bende dostinex bitince hayıt tohumu alıcam.Allah ım inşallah bizlere yardım eder.

benim arkadaşlarımdan çoğu düşükten sonra hamile kaldılar.Sende doktorun dedğini takma kafana.Allahın izniyle hamile kalırsın vede sezeryanla doğurursun.önemli değil.bende normal doğum yapamıyacağım.(tabi hamile kalırsam :)) )ben de damar tıkanıklığı geçirdiğim için normal doğum riskli.kanda pıhtılaşma olabilir.eğer hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne bile olabilirim.Bakalım Allah ım zor şeylerle bizi sınamasın inşallah.

amin cnm sınamasın . ben çok istiyodum hamile kalırsam normal doğumu sezeryan istemiyodum ama sanırım hamile kalırsam mecbur sezeryan olcam cnm inş ya en kısa zamanda bizde çift çizgileri görürüz Allahım dualarımızı yanıtsız bırakmaz bizimde bebişimiz olur

kızçelerimmm nerelerdesiniz bacişlerrr :)) BAT larımız yaklaşıyooooo.benim 26 Mart.

cnm sonuçlar normal çıktı 20 gün sonrada patoloji sonucumu alcam. adetimin üçüncü günü çağırdı doktor bebek için adetimin üçüncü günü yenidegidip test yaptırcam cnm

süperrrrr :)))inşallah patoloji sonucunda temiz çıkacak Allah ın izniyle..habersiz bırakma şekerimm öptüm çokkk :)))

Merhabalar,
Sizde benim gibi Prolaktin hormonu yüksekliği nedeniyle hamile kalamayanlardanım diyorsanız sizi buraya bekliyorum...

DOSTINEX KULLANIYORUM BENDE Fakat bir hap daha verdı doktorum estrofem oda rahımı kalınlastırıp cocuk olmaya yardımcıymıs arkadasım sogan kurunu duymustum bende kullanmayı dusunmustum ama cesaret edemedım acıkcası offfffffffff doktora gtmektende bıktım ıyıcenee

cnm sonuçlar normal çıktı 20 gün sonrada patoloji sonucumu alcam. adetimin üçüncü günü çağırdı doktor bebek için adetimin üçüncü günü yenidegidip test yaptırcam cnm

patoloji sonucu demişsinde araştırma hastanesi endokrin uzmanı prolaktin hormonumun 13 çıkığını bu yüzden göğüslerimden gelen sütü patoloji'ye göndereceğini söyledi seninde bahsettiğin patoloji sonucu bununlamı alakalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…