Prolaktin Hormonu nedeniyle hamile kalamayan arkadaşlar buraya......

hayaletcasper

Çok şükür Allah'ıma meleğim geldi :)
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.775
98
158
Merhabalar,
Sizde benim gibi Prolaktin hormonu yüksekliği nedeniyle hamile kalamayanlardanım diyorsanız sizi buraya bekliyorum...

malesef bendede var,dostinex kullanıyorum düşüyor sonra yine yükseliyor 2 aydır hayıt hapı kullanıyorum bakalım hayırlısı sizler nasıl tedavi oluyorsunuz paylaşırmısınız.

malesef bendede var,dostinex kullanıyorum düşüyor sonra yine yükseliyor 2 aydır hayıt hapı kullanıyorum bakalım hayırlısı sizler nasıl tedavi oluyorsunuz paylaşırmısınız.

ben daha tedaviye başlamadım başlamak üzereyimde dostinex yan etki yaptımı onu merak ediyorum sanırım bana da o hapı verirler. bu Polikistikover den prolaktinden zaten kilo aldım birde ilaç ile almaktan korkuyorum

hayıt hapı şu hayıt tohumunun hapı mı nasıl memnun kaldıysan ben de alayım

ben daha tedaviye başlamadım başlamak üzereyimde dostinex yan etki yaptımı onu merak ediyorum sanırım bana da o hapı verirler. bu Polikistikover den prolaktinden zaten kilo aldım birde ilaç ile almaktan korkuyorum
prolaktin yüksek çıkınca sana hiç ilaç vermedimi doktorun canım. bana dostinex verdi.yan etkisi yok gece yatarken alırsan iyi olur ilk içtiğinde baş dönmesi yapıyor çok güçlü bir ilaç ama hemen düşürüyor.sonra baş dönmesi geçiyor ama.

hayıt hapı şu hayıt tohumunun hapı mı nasıl memnun kaldıysan ben de alayım
evet canım hayıt tohumunun hapı bu hapı kullanmaya başladıktan sonra bir daha değerlerimi ölçtürmedim ,tahlil sonuçlarımı yazarım.ama içinde prolaktin seviyesini düşürdüğü yazıyor.

kızlar benimde prolaktin hormonum yüksek en son 43 tü,ki bu daha düşmüş hali...bende hipotiroid var bu yüzden tsh hormonum yükseldikçe prolaktin de çıkıyormuş,yani hormonlar birbirlerini etkiliyomuş doktorum öyle söylemişti.şimdi ilaç kullanıyorum tsh normale düştü ama prolaktin hala aynı,onun düşmesi zaman alırmış

kızlar benimde prolaktin hormonum yüksek en son 43 tü,ki bu daha düşmüş hali...bende hipotiroid var bu yüzden tsh hormonum yükseldikçe prolaktin de çıkıyormuş,yani hormonlar birbirlerini etkiliyomuş doktorum öyle söylemişti.şimdi ilaç kullanıyorum tsh normale düştü ama prolaktin hala aynı,onun düşmesi zaman alırmış
merhaba canım geçmiş olsun.prolaktin için ne kullandın? ben ilaç kullanıyorum hemen düşüyor ama ilacı keasince malesef yükseliyor

prolaktin yüksek çıkınca sana hiç ilaç vermedimi doktorun canım. bana dostinex verdi.yan etkisi yok gece yatarken alırsan iyi olur ilk içtiğinde baş dönmesi yapıyor çok güçlü bir ilaç ama hemen düşürüyor.sonra baş dönmesi geçiyor ama.

evet canım hayıt tohumunun hapı bu hapı kullanmaya başladıktan sonra bir daha değerlerimi ölçtürmedim ,tahlil sonuçlarımı yazarım.ama içinde prolaktin seviyesini düşürdüğü yazıyor.

Üniversite hastanesinde endokrin bölümünde muayene oldum ama daha beyin emarı çekmedik gününü bekliyorum. bütün sonuçlara bakıp öyle ilaç yazıcam dedi. bu dostinex kilo aldırmıyo dimi? birde hayıt tohumu sonuçlarını merak ediyorum ben de ilaç kullandıktan sonra ona geçerim.

Selam kıslarrr topiciğime kimse yazı yazmadı diye üzülüyodum..amaaaa sizleri görünce mutlu oldum :))Benim prolaktinim 90 ı geçmişti.Sonra beni endokrin doktoruna gönderdi kadın doğum doktorum.yeni tahlil yapıldı ve gerçek proalktin 17 göründü.İlaç vermeye gerek duymadı.Sonraki aylarda yine kontrol ettireyim dedim bu sefer değerlerim 60 küsurlarda çıktı.En son gittiğim kadın doğum dr.dostinex verdi.pazartesi ve perşembe yarımşar tablet iç dedi.bakalım 1 ay bugün bitti.2.ayın sonunda tekrar ölçüm yaptırıcam.bende ilaç yan etki yapmadı :)))Bu arada adaçayı yağını deniyorum ve akşamlarıda 1 fincan adaçayı içiyorum.bakalım gelişmeler nasıl olacak..sizlerle paylaşırım.Allah ım inşallah annelik mucizesini bizlerede yaşatır.Dualarımız anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza gelsin inşallah :)))

Sevgili kıslar bu arada bi şey daha diyeceğim.Eşlerinize söyleyin bebiş olana kadar göğüslerinizden uzak dursunlar :))) prolaktini yükseltiyor eşlerimizin ilgisi :))):45:

Üniversite hastanesinde endokrin bölümünde muayene oldum ama daha beyin emarı çekmedik gününü bekliyorum. bütün sonuçlara bakıp öyle ilaç yazıcam dedi. bu dostinex kilo aldırmıyo dimi? birde hayıt tohumu sonuçlarını merak ediyorum ben de ilaç kullandıktan sonra ona geçerim.
inşallah güzel sonuç alırsın canım. ben de çektirdim çok şükür temiz çıktı tahlillerimi yaptırayım hayıt hapı sonuçlarını yazarım canım.

Selam kıslarrr topiciğime kimse yazı yazmadı diye üzülüyodum..amaaaa sizleri görünce mutlu oldum :))Benim prolaktinim 90 ı geçmişti.Sonra beni endokrin doktoruna gönderdi kadın doğum doktorum.yeni tahlil yapıldı ve gerçek proalktin 17 göründü.İlaç vermeye gerek duymadı.Sonraki aylarda yine kontrol ettireyim dedim bu sefer değerlerim 60 küsurlarda çıktı.En son gittiğim kadın doğum dr.dostinex verdi.pazartesi ve perşembe yarımşar tablet iç dedi.bakalım 1 ay bugün bitti.2.ayın sonunda tekrar ölçüm yaptırıcam.bende ilaç yan etki yapmadı :)))Bu arada adaçayı yağını deniyorum ve akşamlarıda 1 fincan adaçayı içiyorum.bakalım gelişmeler nasıl olacak..sizlerle paylaşırım.Allah ım inşallah annelik mucizesini bizlerede yaşatır.Dualarımız anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza gelsin inşallah :)))
canım merhaba bu topiği bulduğuma okadar sevindimki ne zamandır arıyordum geçmişte açılmış ama şimdi o sayfalara kimse uğramıyordu.

Bende sıkı bir Prolaktin mağduruyum.

bende dostinex kullanıyorum ,bir kere hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışlarının durması sebebi ile kaybettim yeniden hamile kalmak istiyorum emar çektirdim temiz çıktı.

şimdi dostinexi senin gibi yarımşar tane 2 adet aldım sonrasında hayıt hapı agnucastona başladım bu ayın 17 sinde kontrolüm var bakalım sonuçlarımı yazarım.

bu arada canım neden ilk önce yüksek demişsin sonra gerçek değer demişsin nasıl oluyor ki neden farklı çıktı ?

ben adet günüme randevu alamadım adet bittikten sonra gidicem acaba illede adetlimi olmak gerekiyor bu test için ?

adaçayını adet sonrası 15 gün içip bırakıyorum ben.gebelik olursa düşük filan olmasın diye.

adaçayı yağını nasıl yapıyorsun?

canım çok soru sordum ama bilgi verirsen sevinirim.

Sevgili kıslar bu arada bi şey daha diyeceğim.Eşlerinize söyleyin bebiş olana kadar göğüslerinizden uzak dursunlar :))) prolaktini yükseltiyor eşlerimizin ilgisi :))):45:
bunu bilmiyordum tatlım sağol.

canım merhaba bu topiği bulduğuma okadar sevindimki ne zamandır arıyordum geçmişte açılmış ama şimdi o sayfalara kimse uğramıyordu.

Bende sıkı bir Prolaktin mağduruyum.

bende dostinex kullanıyorum ,bir kere hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışlarının durması sebebi ile kaybettim yeniden hamile kalmak istiyorum emar çektirdim temiz çıktı.

şimdi dostinexi senin gibi yarımşar tane 2 adet aldım sonrasında hayıt hapı agnucastona başladım bu ayın 17 sinde kontrolüm var bakalım sonuçlarımı yazarım.

bu arada canım neden ilk önce yüksek demişsin sonra gerçek değer demişsin nasıl oluyor ki neden farklı çıktı ?

ben adet günüme randevu alamadım adet bittikten sonra gidicem acaba illede adetlimi olmak gerekiyor bu test için ?

adaçayını adet sonrası 15 gün içip bırakıyorum ben.gebelik olursa düşük filan olmasın diye.

adaçayı yağını nasıl yapıyorsun?

canım çok soru sordum ama bilgi verirsen sevinirim.

Tatlım selam,uzunca sana hikayemi anlatayım sıkılmazsan :))) bende prolaktin aslında evlendiğim zamanda yüksekmiş ama o zaman gittiğim devlet hast.doktor bana hiç bir şey söylemedi.Sonra bebek düşündüğümüz için doktora gitmeye karar verdik.adetin 3.günü yapılan hormon testlerini yaptırdım.diğerleri normal ama prolaktin çok yüksek çıktı.(93,58).Kadın doğum doktoru endokrin doktoruna gitmen gerekiyor dedi.Neyse bende marmarmara üniv.hastanesine gittim.endokrin bölümüne.Ama bu arada ben prolaktin yükselmesi için hiç bir belirti göstermiyorum.ne adet düzensizliği,ne göğüs ağrısı,nede göğüsten sıvı gelmesi vs.doktora bunların hepsini anlattım.oda gerçek prolaktinin ölçülmesi gerektiğini söyledi.yani tahlili bi kaç işlemden geçiriyolar sonra gerçek değer ortaya çıkıyor.Ben 93,58 ile endokrine gittim.çıkan sonuç 17 küsurdu.hatta doktor diğer doktorlarlada paylaştı durumumu. ilaç vermeye gerek duymadılar.Sonra bi kaç ay geçtikten sonra bi daha ölçtüreyim dedim.bu sefer numune hast.gittim ama marmara ünv.yapılan tahlil gibi yapmadılar.çıkan sonuç 60 küsurdu.Maltepe ünv.hastan.kadın doğum dok.gidiyorum.o da dostinex verdi.İşte böyle tatlım.inşallah hormon düşerde bizde bebişlerimize kavuşuruz inşallah:)))Aslında adet in 3.günü yapılıyor tüm hormon testleri ama ben endokrin bölümüne adet zamanı gtmemiştim.doktor yapılabilir dedi..Adaçayı yağınıda bi forumda okumuştum ama dün bıraktım bende pek işe yaramadı galiba:))ben geceleyin günlük pede döküp yatmıştım.ama herhangi bir iltihap falan gelmedi.sanırım iltihap falan yok bende.Adaçayı nıda akşamları içiyodum.ama yağın kokusu midemi o kadar bulandırdıki çayınıda içemiyorum.Bu arada adaçayını 15 gün değil adet bittikten sonra 1 hafta kullan canım.Çünkü yumurtlamaya etkisi varmış.Göğüslere gelince..prolaktin göğüsler ile fazla uğraşlıncada yükseliyor.mesela ben asla elimi sürmüyorum.banya yaparken bile ovmuyorm.çünkü süt hormonları etkileniyo.o yüzden enişte bi süre veda etcek göğüslere :))))Ayyy çok uzun yazdım.ama inşallah açıklayıcı olmuşumdur.

Nergiscim inşallah hayıt hapı iyi gelirde bizde deneriz tatlım.sonuçları merakla bekliyorum.

tatlım prolaktin düşmesi kişiden kişiye değişiyomuş.o yüzden kafana takma.senin belki daha erken düşer değeri.Bildiğimiz gibi prolaktin stres hormunu.yani stres yapmamaya çalışacağız.veee yeneceğiz inşallah bu hormonu :)))

tatlım prolaktin düşmesi kişiden kişiye değişiyomuş.o yüzden kafana takma.senin belki daha erken düşer değeri.Bildiğimiz gibi prolaktin stres hormunu.yani stres yapmamaya çalışacağız.veee yeneceğiz inşallah bu hormonu :)))

inşallah canım doktorum bana ilaç falan vermedi ama dostinexi daha önce kullanmıştım, diğer hormonlarla alakalı olduğu için beklememi söyledi,zamanla düzelirmiş doktorum öyle dedi

inşallah canım doktorum bana ilaç falan vermedi ama dostinexi daha önce kullanmıştım, diğer hormonlarla alakalı olduğu için beklememi söyledi,zamanla düzelirmiş doktorum öyle dedi

canım,benim en yakın arkadaşımın troid problemi vardı ve ayrıca miyomu vardı.Arkadaşım şimdi 7 aylık hamile.yani Allah kısmet ederse hiç bir sorun önemli değil.yeterki sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin.bi diğer arkadaşımında bütün hormonları tavan yaptığı bi dönemde hamile kalmıştı.şimdi 1,5 yaşına bir kızı var.Allah ım inşallah bizleride sevindirir :))

Back