- 26 Mart 2021
- 4
- 6
- 34
- Konu Sahibi AZRANURCAN
Arkadaşlar 1 ay önce doktora gittim prolaktin hormonum yüksek cıktı 50 değeri gebe kalmama engel olduğunu söyledi dostinex verdi haftada iki gün salı ve cuma günleri kullandım ve reglm 5. Günü kahvaltıdan sonra yemekten önce gün de 2 kez testere dişli aslan pençesi ıçtim 1 buçuk hazır suyu kaynadıktan sonra 1 tatlı kaşığı atıp 7 dakka kaynatın ilidiktan sonra süzüp için 15 günde ( 6 adet dostinex ıçtim o surede) bence bitki cayi etkili oldu 50den 1.54 düşmüş
Bu arada süt ürünleri dereotu yeşil herşey soda havuç susam tahin yemeyin kısacası süt yapan yiyecek yemeyin inşallah faydasını görürsünüz insalah hayırlısıyla sıra bebisde2 inslaalh isteyen herkese kısmet olsun mutlaka deneyin faydalı olacaktır bi allah razı olsun demeniz yeter
Bu arada süt ürünleri dereotu yeşil herşey soda havuç susam tahin yemeyin kısacası süt yapan yiyecek yemeyin inşallah faydasını görürsünüz insalah hayırlısıyla sıra bebisde2 inslaalh isteyen herkese kısmet olsun mutlaka deneyin faydalı olacaktır bi allah razı olsun demeniz yeter