Gebeliğe Hazırlık Prolaktin aile hekimliğinde ölçülüyormu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aslinda sakin sekilde yazan taraf biziz :) ne verdiklerini bilmiyor kesinlikle verilmiyor yazilmis bizdede dedikko verilen yerlerde var verilmeyen yerlerde var siz buna marsilik kesin verilmez diyorsunuz saglik ocagi aranip sorulur bu kadar. saglikci olmam saglik ocaginda kan verilip verilmesiyle alakali degil ne verdigimi biliyor olmamla alakali. ki sole bi durum var bi kadin saglik ocagina gidip kan verip test yaptirip sonucu doktoruyla illaki konustugu icin ne verdiklerini bilmiyorlar yorumu biraz tuhaf olmus.
Aslinda size ithafen yazilmadi 😊 kesinlikle veriliuor yazilmisti ona hitaben yazdim.neyse onemli olan ikisinin de var oluşu.. keske yapsalardi bende devlette yaptiriyorum tabi mecbur..
 
bizim tahlili yaptiran taraf olarak veriliyor dememizle sizin tahliliniz yapilmadigi icin verilmiyor demeniz ayni sey ve cok normal ama kimseye ne verdiklerini bilmiyorlar deme gibi bi hakkiniz da yok bizim aciklamak isteidgimiz kisim burasi.
Aslinda onu ben demedim arkadas diyince oyle katilmis gibi oldum ama maksadim o degildi 😊 ksbakmayin.
 
Back