Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar prolaktin yüksekliği nedeniyle ilaca başlamıştım tekrar düştüğü diye baktırmak istiyorum gittiğim hastanede ücretler biraz yüksek aile hekimlikleri bakıyor mu
Teşekkür ederim öyle yapayım en iyisi gittiğim hastanede bu testler 150lira tutuyorEvet canım bakılıyor. Hormon testlerinin hepsine bakıyorlar, fsh,LH, e2, prolaktin,tsh gibi hepsine bakarlar. Yalnız sabah git mutlaka. Öğleden sonra almıyorlar kan diye biliyorum
Büyükşehir deyim il merkezi sorarım olmassaProlaktine heryerde bakmiyorlsr yanliz bilginiz olsun.. istanbuldaysaniz mumkun ama kücük ilcelerde hayir..
Tesekkürler cevabınız içinBenim ist da gittigim
Aile hekimligi hormon testi yapamadiklarini soyledi..
Tsh bakiyorlar sadece
canim kesinlikle deme yasadiginiz yere ve aile hekimligine gore degisiyor bende daha dun yaptirdim hormon testi aile hekimliginde.Bakilmiyor kesinlikle canim daha yeni gittim artik folik asit degerinede Bakilmiyor.
:) heryerde bakilmiyor.bu demek degil ki heryerde bakiliyor.. benimkine bakilmadi mesela.ben hep aile hekimliginde yaptiriyorum hormon testlerimi sorun olmuyor kucukte bi ilde oturuyorum bence bakiyorlardir
Hormon testinden kastin ne canim. Tsh da bi hormon ona bakiliyor. İçeriğini biliyor musun.canim kesinlikle deme yasadiginiz yere ve aile hekimligine gore degisiyor bende daha dun yaptirdim hormon testi aile hekimliginde.
Ben istanbulun göbeģinde oturdum hormon olarak sadece t3 t4 vs bakiliyor e2 ye vs hic bakilmadi aile hekimim yazmiyor.. uzak yere geldim yine ayni sey. BENCE kastettikleri farkli seyler gibi geldi bana..Hormon testinden kastin ne canim. Tsh da bi hormon ona bakiliyor. İçeriğini biliyor musun.
Hormon testinin icerigini bilmiyolar. Bencelerle bakiliyor diyolar. Yanlis yonlendirmeyelim. Bir saglik ocaagi hekimi kadin hormonlarini degerlendiremez bakilmamasi cok normal.Ben istanbulun göbeģinde oturdum hormon olarak sadece t3 t4 vs bakiliyor e2 ye vs hic bakilmadi aile hekimim yazmiyor.. uzak yere geldim yine ayni sey. BENCE kastettikleri farkli seyler gibi geldi bana..
Aynen oyle.. kadin dogumcu cocuk icin hormon testini degerlendirebilir aile hekiminin alani degil bu testi verdirmek..Hormon testinin icerigini bilmiyolar. Bencelerle bakiliyor diyolar. Yanlis yonlendirmeyelim. Bir saglik ocaagi hekimi kadin hormonlarini degerlendiremez bakilmamasi cok normal.
aslinda sakin sekilde yazan taraf biziz :) ne verdiklerini bilmiyor kesinlikle verilmiyor yazilmis bizdede dedikko verilen yerlerde var verilmeyen yerlerde var siz buna marsilik kesin verilmez diyorsunuz saglik ocagi aranip sorulur bu kadar. saglikci olmam saglik ocaginda kan verilip verilmesiyle alakali degil ne verdigimi biliyor olmamla alakali. ki sole bi durum var bi kadin saglik ocagina gidip kan verip test yaptirip sonucu doktoruyla illaki konustugu icin ne verdiklerini bilmiyorlar yorumu biraz tuhaf olmus.Sakin olun hanimlar
Bunun kesinliģi olmadigini söyledik zaten.. bakilan yerler var bakilmayan yerler var iki şıkkı da eleyemeyiz saglikci vs olmakta eleme hakkini vermez cünkü gercekten yapilmadi istememe raģmen.. teknik olarak bozuk gelen yerler normal testlerinizi bile getiremeyen saglik ocaklari var. Benim kac kere kan vermeme raģmen iptali ve yanlisligi oldu. Yani bu demek degil ki herkes veriyor siz vermissiniz sadece..muallak bi durum olusuyor genele yayinca o kadar. Isim vererek şu verdi vermedi demedik. Ama veremeyen kisiler icinde verilir demeyin . BIZ, kim "verilmez diye birsey yok veriliyor "dediyse ona cevap olarak soyledik o da emin olmayarak. Verilmiyor maalesef bu da secenekler arasinda. Siz vermisseniz vermişiniz dir. Ok![]()