Bebek İkinci El projektör satıldı adidas ayakkabı duruyor

tuptip

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
278
403
303
41

Eklentiler

• DSC_1387.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 159
  • DSC_1389.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 144
  • DSC_1391.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 139
  • DSC_1393.jpg
    2,1 MB · Görüntüleme: 154
  • DSC_1395.jpg
    2,7 MB · Görüntüleme: 115
birincisi chicco first dreams bebekler için gece lambası sıfır durumda 2 tane geldi ve değiştirme kartı getirmemişler kutusu falan herşeyi var hediye de götürebilirsiniz
ikincisi adidas ilk adım ayakkabısı biraz kullandık ama malum daha yürümediği için sadece ev ortamında kullanıldı alana uğur getirmesi için uğurböcekli resmini koydum :)
üçüncü oshkosh marka alt beli lastikli bedeninde 3t yazıyor yıpranık falan değil
dördüncü el örgüsü hırka beyaz renkli benim kızım yün sevmediği için giyemedi ama modeli falan öyle demode birşey değil
beşinci didi diye bir marka pembe eşofman altı yeni falan değil ama giydirilir yeri güzel gibi 2 beden
altıncı benetton marka kazak yeni değil yün falan değil batmıyor triko çok hoş görünen birşey
yedinci orijinal barbie tshirt çok kullanılmış
sekizinci gap marka süeter renkleri herşeyi çok güzel ama makinada yıkandığı için sert olmuş 3 yaş yazıyor ama 2 yaşa ancak olur

Eklentiler

• DSC_1397.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 128
9. gymboree elbise polar kumaştan 12-18 ay giyilmiş bir elbise ama sevimli
10. gymboree body yeni değil açık mavi yakası ve kol ağızları büzgülü değişik hoş bir şey
11. esprit marka paçası sırma çiçek detaylı pantolon tayt arası yeni değil
12. orijinal disney marka alt üst takım yıpranma yok ama rengi soluk üstü çok kalın en üstü lacoste kumaşı içi dolgulu en içi de penye hiç üşütmeyen birşey altı bildiğimiz penye tayt
13. pembe renk fitilli kadife salopet amerikan berlingot marka kullanılmış
14.nafnaf marka içini dışına giymişsin gibi duran lacivert t shirt
15. bana hediye gelen yelek hazır mı el örgüsü mü bilmiyorum ama kızım tüylü şeyler giyemediği için onu da hiç giymedi lastikli gibi çok hoş görünüyor
16. bildiğimiz pembe filli yıkanma küveti kızım ayakta yıkanıyor yatmıyor filesi de var
17.burun aspiratörü gayet gereksiz bir şey :) alınıyor ama asla kullanılmıyor
18.chicco emzik askısı bizim gibi emzik emmeyen bebeklere göre değilmiş :)
19.eczacımız hediye etti ama bizim var dijital termometre
20. ben kendim yerim filesi ama bizim dişlerimiz 4 aylıkken çıkınca hakikaten kendimiz yedik HİÇ KULLANILMADI
21. avent göğüs ucu kızım premetüre doğduğu için ememez zannettim ama emebildi zaten göğüsten ememeyen bundan nasıl emecek anlamadım :) neyse kutusunu kaybettim ama bunlar duruyor HİÇ KULLANILMADI

Eklentiler

• DSC_1436.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 151
22. carters marka muhtelif bedenlerde elimde 20 tane kadar var hepsi kullanılmış ama leke yırtık yok
23. polo marka alttan çıtçıtlı olduğu için çok kullanışlı kot pantolon kıza da erkeğe de olur 12-18 ay
24. paçaları desenli kot pantolon yeri çok kalın değil 18 ay
25. catimini marka içi ile birleşik dışı polar elbise çok sıcacık birşey
26. 1 yaş için motherlove uyku tulumu sadece bir kez yıkadım ama neden bu marka böyle deforme oldu anlamadım
27. disney baby içli dışlı takım uyku tulumu 2 yaş yazıyor içi body kalın penye pek sevimli oluyor giyince

bursadayım fiyatları beğenenle birlikte belirlemek istedim. kargo benden değil :)

biliyorsun ama millet 35 falan istiyor o tarz ayakkabılara çok birşey söylemedim ki

30 tl ye bırakabilirim onu carters bodylerde de 12 18 ay var 3 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…