• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestron vajina içi şişirdi 😱

Ay içim serinledi ya inşAllah öyledir ya belki de herkeste okuyor e millet kendi kendine bakamıcana göre bilmiyordur. Ay Allahım çok teşekkür ederim dua ile inşAllah.

Ben jelden farkediyordum ilk zamanlar sorun yasamiyordum. Sonra gittikce zorlanmaya baslafim. Benimde hemen hemen 8 veya 9.haftamdi. hatta o haftalarda jeli birakmiştim girmiyor diye 11.haftada doktor kontrolunde doktorum jele devam ediyorsun demi demisti. Evt cikti agzimdan tamam devam et 12.haftanda birak kanama odaklarin vardi bak kuculmuşler demisti 😂

Ben jelden farkediyordum ilk zamanlar sorun yasamiyordum. Sonra gittikce zorlanmaya baslafim. Benimde hemen hemen 8 veya 9.haftamdi. hatta o haftalarda jeli birakmiştim girmiyor diye 11.haftada doktor kontrolunde doktorum jele devam ediyorsun demi demisti. Evt cikti agzimdan tamam devam et 12.haftanda birak kanama odaklarin vardi bak kuculmuşler demisti 😂
Ahahahah valla risk almışsunız maşAlah diyim de bişi olmamış 🤲🏻❣ demek ki hemen cevap vermiş tedavi. Yakında bende bırakırım artık diğer yerlerde kapanırsa. Valla şaşırdım ya nasıl hemen şişmiş kendini koruyor belkide..

Ahahahah valla risk almışsunız maşAlah diyim de bişi olmamış 🤲🏻❣ demek ki hemen cevap vermiş tedavi. Yakında bende bırakırım artık diğer yerlerde kapanırsa. Valla şaşırdım ya nasıl hemen şişmiş kendini koruyor belkide..

Evet ama 8.haftamda soylemedi kanama odaklarin var diye 🤦🏻‍♀️ sonra kuculmusler diyince rahatladi icim
Birde zaten hamileliggm boyunca pinpiriklenmedim hic ben nasil oldu anlamadim 5 sene sonunda olunca inanamamiştim

Alalala söylemediği iyi olmuş insam evham yapıyo ister istemez ya.
Owww 5 sene.. Allahım size bağışlasın inşAllah ya. Kimseyi evlatsızlıkla olanlarıda evladıyla sınamasın..
Siz sınavı geçmişsiniz belli ki beklemediğiniz anda gelmiş mucize 🤰🏻❣ maşAllah Rabbim ayırmasın.

Back