• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestron vajina içi şişirdi 😱

mer-vee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
170
123
103
2buçuk haftadır 200 mg vajina yoluyla alıyorum bikaç gündür çok özür dilerim vajina hemen girişte ortada dağ gibi şişkinlik var yaşayan oldu mu bu ne böyle. 10+5teyim. Dr a soran filan oldu mu 😔

Protestran olduğundan emin mısınız. Bartholin bezi falan şişmiş olmasın

Yok ilaç olarak onu kullanıyorum. Bikaç gündürde hemen eahim ağzı şiş. O bez neymiş öyle..

anlatriginiz gibi geldi de bana. Vajina girişinde şişme bartolin bezi mi şişti ki dedim. Zararlı bir durum değil ama müdahale gerektiriyor eğer oysa ...internette görselleri var. Bartolin kisti yazarsanız.

Protestran olduğundan emin mısınız. Bartholin bezi falan şişmiş olmasın
anlatriginiz gibi geldi de bana. Vajina girişinde şişme bartolin bezi mi şişti ki dedim. Zararlı bir durum değil ama müdahale gerektiriyor eğer oysa ...internette görselleri var. Bartolin kisti yazarsanız.
Ay baktım sağ veya solda oluyormuş bu tam ortada bilemiyorum ya bebeğe zararı olmaz heralde 😔

Bende de yağ bezesi çıkar arada .Drunla görüşen iyi olur şişliği alacak merhem yaziolar.Bartholine dikkat et derim.

Bende kullanıyorum progestan 200 mg vajinal. Bende aynı dediğiniz gibi şişlik var. Bunda sormadım ama önceki gebeliğimde aynı durumu yaşadığımda sormuştum doktoruma normal demişti çok önemsenecek birşey olmadığını söylemişti

Bende kullanıyorum progestan 200 mg vajinal. Bende aynı dediğiniz gibi şişlik var. Bunda sormadım ama önceki gebeliğimde aynı durumu yaşadığımda sormuştum doktoruma normal demişti çok önemsenecek birşey olmadığını söylemişti
Ayy öyle mi inşAllah ya korktum kocaman ya. İlkinde ben kullanmadım e elimi sürecek de değilim o yüzden şişip şişmediğini hiç bilmiyorum ilk bebekte ☺ ilk defa rastladım inşAllah öyledir. Gebelikte mi oluyor acaba 🙄

Geçmiş olsun inşAllah bana da derler. Alttan filan bakmadı dimi söyleyince.

Ilk zamanlar şişligi farkediyordum zaten ama bana normal gelmişti gebelikten oturu orda kan akisi hizlaniyor diye. 20.haftadan sonra iliskiye giremiyordum o kadar agriyorduki doktora gittigimde soyledim cok sis diye. Doktorda afalladi korktu hemen bakim dedi. Bakti bende bisey sandm bu normal gebelikte dedi.

Ilk zamanlar şişligi farkediyordum zaten ama bana normal gelmişti gebelikten oturu orda kan akisi hizlaniyor diye. 20.haftadan sonra iliskiye giremiyordum o kadar agriyorduki doktora gittigimde soyledim cok sis diye. Doktorda afalladi korktu hemen bakim dedi. Bakti bende bisey sandm bu normal gebelikte dedi.
Ay içim serinledi ya inşAllah öyledir ya belki de herkeste okuyor e millet kendi kendine bakamıcana göre bilmiyordur. Ay Allahım çok teşekkür ederim dua ile inşAllah.

Back