progesteron yaptıranlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cebinden tavsiye olabildgnce geç git doktora artıkakıllandm vallahi adetimi 3 gün geçmeden merak bile etmycem

Kızlar bn bgn yaptrdiyaptrdim .8.75 çıktınasıl? Dr ne verio??

Kızlar bn bgn yaptrdiyaptrdim .8.75 çıktınasıl? Dr ne verio??
cnm normalde 10 nun ustu oldugu zaman ıyı derler ama 6dan snrası normal yanı hala şansın var kötü degıl doktor bısey vermedı suan bana bende bır hafta once yaptrdm adet gununu beklıosun sımdlk

okuyanlar için yazıyorummm gecen ay ki klomen kullanmnda belırtılere ragmen gebelık olusmadı bu ay yıne klomene basladk ve bıtrdık bakalım nolck

okuyanlar için yazıyorummm gecen ay ki klomen kullanmnda belırtılere ragmen gebelık olusmadı bu ay yıne klomene basladk ve bıtrdık bakalım nolck
aynen bende de aynı olay tahlil sonucum yüksekti ama olmadı, tekrar klomen başladım ve dün bitti yarın doktora gidicem kontrol için bakalım..

aynen bende de aynı olay tahlil sonucum yüksekti ama olmadı, tekrar klomen başladım ve dün bitti yarın doktora gidicem kontrol için bakalım..
aynı denk gelıyoruzz inş hamıle kalırsak aynı anda olur bnm klomen bıttı gecen persembe kontrole gttm yumurtam çok az büyümüş gün aşırı ilşki dedi yarın gidicem yıne doktora bakalım

aynı denk gelıyoruzz inş hamıle kalırsak aynı anda olur bnm klomen bıttı gecen persembe kontrole gttm yumurtam çok az büyümüş gün aşırı ilşki dedi yarın gidicem yıne doktora bakalım
hadi inşallah..benimde yarın var kontrol benim çok idrar yolu enfeksiyonum oluyo soğan kürünü de yapıyorum .inşallah bu ay gelir nazlı bebişler

hadi inşallah..benimde yarın var kontrol benim çok idrar yolu enfeksiyonum oluyo soğan kürünü de yapıyorum .inşallah bu ay gelir nazlı bebişler
inş canım benm fsh sorunum var 9,75

ben hayıt tohumu ıcıorum cok ıyı dıolar kadın için mucızevi bir içecek kadın hastalıkları için cok iyi çöğrrek otu tagı kapsulu kullanıorum bırde

ben hayıt tohumu ıcıorum cok ıyı dıolar kadın için mucızevi bir içecek kadın hastalıkları için cok iyi çöğrrek otu tagı kapsulu kullanıorum bırde
tohumunu değilde suyunu içtim ben bi ara adetlerimi düzenlemişti tohumu aldım duruyo nasıl kullanıyorsun

tohumunu değilde suyunu içtim ben bi ara adetlerimi düzenlemişti tohumu aldım duruyo nasıl kullanıyorsun
tohumu daha ıyı dıye dusunuyorum ben cunku taze olarak hazırlıorum her defasında 1 cay kasıgı tohumu sahanda ezıorum çok seet pek ezılmıo bır ıkı kere vur yeter sonra bır bardak klorsuz suda 15 dk kaynatıp içiorum sabah aksam

zamanı önemlimi ki adetliyken yada yumurtlama zamanı farkeder mi

zamanı önemlimi ki adetliyken yada yumurtlama zamanı farkeder mi
yyyooooo hiç önemlı mesela aksam yemekden önce yap basla ben nerdeyse 1bucuk aydır içiorum kesın faydası olmustur hormonlarıda dengelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…