progesteron yaptıranlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy hamile olursak ayni Zaman'da doğuracaz Yano be guzel...Yerleşme kanaması falan oldu mu peki sende??? Bends kasik ageism ve vas donmesi oluyordu Sabahlari Sonra yerlesme kanamasi Gibi pembe kan geldi 21 inde şimdide sızıntı oluyor arada ,,, Ağrı'm çok oldu 21 ve 22 sindi ama şuan hafifledik sadece midem trafik biraz o kadar senede oldu mu böyle seyler
bende kan gelmedı ben ayın baslarında klomen kullandım yumurta takıbım olldu gün aşırı ilşkiye grdk sonra yumurtamda ılk buyume olmadı daha sonra azbısey oldu doktrm suphelendı test yaptk progesteron 29,43 çıktı yanı yumurtlama olmus ama adetıme daha 8 gun kaladan berı adetmişim gbi sancım var beyaz akıntm var böle yapışkan gbı degsk gögsum şiş ama adetten önce normlde şişer ama erken oldu bu sefersancm cok bnm acaba ne merak edıorm

Belk senede yerlesmeden dolayı Ağrı oluyordur belli olmaz . Doktor yat dinlen derdi mi peki

Belk senede yerlesmeden dolayı Ağrı oluyordur belli olmaz . Doktor yat dinlen derdi mi peki
yok bana dedıkı cok ıyı sonucun yumurtlama olmus adet gununu beklıcez dedı gecıkme olursa test yapcaz dedı eger adet olursan adetının ucuncu gunu sabah gel yıne test yapcaz dedı heralde adetlıyken ıstedıgı test hormon olur ama ılk adet gecıkırse yapcaz dedgı test gebelık olur yanı baska ne olucak bende ordan anladm yanı demekkı gebelık şansım var bu ay ve cok fazla belırtım var belkı kullandgm klomendendr bılmıyorum ama kasıklarmda agrı var bazen yumruk gbı bazen bıcak gbı adetlıyken kı sancım gbı de oluyo akıntım var beyaz bende normalde akıntı olmaz hıc ilk defa oluo bu ay

Hadi bakalım insallah olursun cnm doktor dam sonra tekrar sonucu bildir burdan beklyrm cnm

:) Bula Bula beni buldun bende senden daha tecrübesizim
olsun kız öyle deme tecrube kazancaz işte aslında bısey sölım bu belırtılerle hamıle kalan var ama ışte bızde neolur bılemıorm tam

Sırf o belirtiler yüzünden 3 gündür ise gitmyrm yaaa :))) kafaya da çok takıyoruz ama elden gelen bisi yok inşallah müjdeli haberleri alırız ikimizde

Sırf o belirtiler yüzünden 3 gündür ise gitmyrm yaaa :))) kafaya da çok takıyoruz ama elden gelen bisi yok inşallah müjdeli haberleri alırız ikimizde
inşaallah cnm sen klomen kullanmısmıydın

Yok ben 2 aylık evliyim bu ay başladım denemeye bi bilgim yada tecrubemde yok gebelikle alakalı

Kız mı sorma abiminde ablamında 2tane erkek toplam 4 erkek yığenim var herkes gözümün içine bakıyor kız olsn die ama :). Hayirlisi olsn benmde hep ERkek Bebek hayalim var rabbim hayırlısını versn

Kız mı sorma abiminde ablamında 2tane erkek toplam 4 erkek yığenim var herkes gözümün içine bakıyor kız olsn die ama :). Hayirlisi olsn benmde hep ERkek Bebek hayalim var rabbim hayırlısını versn
saglıklı olsunda inşaaallh

Ben bugün dayanamadım doktora gittim :((( beta 5,3 çıktı Gebelik
Yok dedi ama daha 5 inci haftam bitmedi benim sayimim tab I bu tahini 4 teyfik ve gecikmem de olmadi adetim 26sı çok erken davrandım heves gitti valla brnh brnh

Ben bugün dayanamadım doktora gittim :KK43:(( beta 5,3 çıktı Gebelik
Yok dedi ama daha 5 inci haftam bitmedi benim sayimim tab I bu tahini 4 teyfik ve gecikmem de olmadi adetim 26sı çok erken davrandım heves gitti valla brnh brnh
cnm keske acele etmeseydın yaaa üzme kendını

Back