progesteron yaptıranlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kullandım canım. doktor progesteron testi sonucundan sonra yumurtan çatlamış bekleyelim hayırlısı olsun demişti. ama işte ümit.. hala olmayınca adet...
hımmmbende klomen kullandm ılk buyume olmadı gun aşırı ilşki ye girdk sonra bı ara buyume oldu durdu fln progesteron ıstedı sonuc 29,43 cıktı bende beklemedeym suan adetıme daha 5 gun var ama cok sancım var gunlerdır

bendeki belirtiler de aynı yaa :KK43: adetşne nasıl 1 ay var anlamadım. düzensiz mi senin adetin? klomenle 28 günde bir oldum ben hep
yanlıs yazmısım kız onu bır ay degıl bır hafta olcak o adetımm de cok duzenlıdır gunu şaşmaz bnm tek sorunum fsh hormonum 9,75 di

hımmmbende klomen kullandm ılk buyume olmadı gun aşırı ilşki ye girdk sonra bı ara buyume oldu durdu fln progesteron ıstedı sonuc 29,43 cıktı bende beklemedeym suan adetıme daha 5 gun var ama cok sancım var gunlerdır

ilk ay bende de olmadı büyüme, ikinci ay tedaviye çok fazla cevap verdi 4 tane büyük yumurta vardı biri çatladı biri 7,5 cmlik kiste dönüştü. o çatlayan yumurta ile hamile kaldım ama kimyasal gebelik oluşmuş düşük yaptm. üçüncü ay da kist 2,3 e düşünce doktor klomene devam edip azdırmayalım dedi, ilaçsız 21 günde adet oldum, sonra da yine klomen kullandım ve 21. günde progesteron testi yaptırdım işte. ama yumurtlama döneminden beri geçmedi bendeki kasık ve göğüs ucu sancısı. bir sağ bir sol bazen ikisi birden ağrıyor. adetim de 3 gün gecikti. şimdi her wc ye gidişimde korkuorum

anladım cnm, ben de demiştim nasıl bir adet aralığı bu böyle :)
:d :d yanı normaldede bende yasamadgm seylerı yasıorm suan bır de devamlı uykum var ne alaka anlamadım ama belkı bı baglantısı vardr

:d :d yanı normaldede bende yasamadgm seylerı yasıorm suan bır de devamlı uykum var ne alaka anlamadım ama belkı bı baglantısı vardr
ümitlendirmek gibi olmasın ama bende o gebeliği geçirdiğimde acayip uykum geliyordu hatta senin gibi 1 hafta öncesinden başladı 2 hafta uyuyabildim ama ben :( düşükle birlikte uyku da gitti. inşallah seninki 9 ay sürer :) ben de inşallah hamileyimdir de ondan hala adet olmamışımdır. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

ilk ay bende de olmadı büyüme, ikinci ay tedaviye çok fazla cevap verdi 4 tane büyük yumurta vardı biri çatladı biri 7,5 cmlik kiste dönüştü. o çatlayan yumurta ile hamile kaldım ama kimyasal gebelik oluşmuş düşük yaptm. üçüncü ay da kist 2,3 e düşünce doktor klomene devam edip azdırmayalım dedi, ilaçsız 21 günde adet oldum, sonra da yine klomen kullandım ve 21. günde progesteron testi yaptırdım işte. ama yumurtlama döneminden beri geçmedi bendeki kasık ve göğüs ucu sancısı. bir sağ bir sol bazen ikisi birden ağrıyor. adetim de 3 gün gecikti. şimdi her wc ye gidişimde korkuorum
adetın üç gun gecıktıyse test yap bence mesela doktorm bana adetınde gecıkme olursa gel test tapıcaz dedı

bana da dedi ben yarın kanda test yaptırıcam. idrarda negatifti bu sabah

inş. hepimiz hamileyizdir...benimde bir hafta var bekliyorum..

ümitlendirmek gibi olmasın ama bende o gebeliği geçirdiğimde acayip uykum geliyordu hatta senin gibi 1 hafta öncesinden başladı 2 hafta uyuyabildim ama ben :KK43: düşükle birlikte uyku da gitti. inşallah seninki 9 ay sürer :) ben de inşallah hamileyimdir de ondan hala adet olmamışımdır. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ayy ınsallah gebelık olsa hemen belırtı olması mumkunmu kı ılk haftadan

kızlar yardımm banada bugün 19.günüydü adetin 0.665 çıktı değerim doktor 23.de yine yaptırmamı istedi 3 günde 10 ve üstü olur mu bu değer sizce ???

kızlar yardımm banada bugün 19.günüydü adetin 0.665 çıktı değerim doktor 23.de yine yaptırmamı istedi 3 günde 10 ve üstü olur mu bu değer sizce ???
sanmamm cnm ya ama hıc bellı olmaz oncelıkle sana yumurta tabıkı yapıldımı

Ben gebelik için demiyorum canım yumurta çatlamışmı diye olan test bu Yani anlatabildimmi ovalasyon testim 3 de yaptım iki çizgi koyu hemen belirdi acaba yumurtam bugun yarın çatlıcak erken mi oldu bu sabah yapılan test diye düşünüyorum

Ben gebelik için demiyorum canım yumurta çatlamışmı diye olan test bu Yani anlatabildimmi ovalasyon testim 3 de yaptım iki çizgi koyu hemen belirdi acaba yumurtam bugun yarın çatlıcak erken mi oldu bu sabah yapılan test diye düşünüyorum
canım uzman değilim bu konuda ama doktorun anlattığını aktarayım ;progesteron testi 21,22 ve 23. günlerde yapılıyo ve 5 in üzeri yumurtanın çatladığını gösteriyo on üzeri olursa daha kaliteli yumurta oluyomuş.. bence erken yaptırmışsın

canım uzman değilim bu konuda ama doktorun anlattığını aktarayım ;progesteron testi 21,22 ve 23. günlerde yapılıyo ve 5 in üzeri yumurtanın çatladığını gösteriyo on üzeri olursa daha kaliteli yumurta oluyomuş.. bence erken yaptırmışsın
şimdi arkadaslar bende şöyle söylım klomen kullandm ılk basta yumurta takıbım yapıldı gun aşırı ılıkı oldu daha sonra progesteron testındede 29,43 sızce nedır acıklarmsnz ve 4 gundurde adetmişm gbi kasıklarmda sancı var beyaz akıntım var adetımede normalde 5 gun var suan

şimdi arkadaslar bende şöyle söylım klomen kullandm ılk basta yumurta takıbım yapıldı gun aşırı ılıkı oldu daha sonra progesteron testındede 29,43 sızce nedır acıklarmsnz ve 4 gundurde adetmişm gbi kasıklarmda sancı var beyaz akıntım var adetımede normalde 5 gun var suan
canım sabredip beklicez fazla düşünmemeye çalış bu da önemli ben de aynı durumdayım..

düşünmeden kendımı bır an bıle alamıyorum maalesef yaaa
anlıyorum bende öyleyim ama ne zaman düşünmeye başlasam kafa dağıtacak birşeyler yapmaya çalışıyorum,sen de dene canım

Back