Canım çok Ümit vermeyeyim ama hamiş olabilirsin bu sonuca görearkadaslar cumartesı gunu progesteron testı yaptrdım sonuc 29,43 yumurtlama olmus adetıme bır hafta var daha fakat adetmısım gbı sancım var goguslerım şişkin ve beyaz akıntım var benmle aynı sorunu yasayan varmı ?
bnmkıyle hemen hemen yakın 29.43 bnmkıde kasıklarımda agrı var adet mısım gbı ama adetıme daha bır hafta var sende de varmı bunlarbenimde 21. günüm ve progesteron testi yaptırdım bugün sonuç 27.20 çıktı..yumurtamın çatladığını gösteriyormuş ,ben de beklemedeyim ..
CNM SADECEYUMURTLAMADA BUKADAR YÜKSELMEZ YÜKSEK İHTİMALLE GEBE OLABİLİRSİN :)bnmkıyle hemen hemen yakın 29.43 bnmkıde kasıklarımda agrı var adet mısım gbı ama adetıme daha bır hafta var sende de varmı bunlar
ayyy nerdee nerdeeCNM SADECEYUMURTLAMADA BUKADAR YÜKSELMEZ YÜKSEK İHTİMALLE GEBE OLABİLİRSİN :)
benim farklı bi durum yok zaten yaklaştıkça adet zamanı olan göğüs ağrım var bide kasık batması ama normalde de oluyo umutlanmicam o yüzdenbnmkıyle hemen hemen yakın 29.43 bnmkıde kasıklarımda agrı var adet mısım gbı ama adetıme daha bır hafta var sende de varmı bunlar
bbu konuda bılgın varmıayyy nerdee nerdee
bende maalesef umutlanıyorum hatta erken gebelık testı bıle aldm ama yapmadım adettenn 4 gun once yapılması lazmmıs bnm daha 6 gunum varbenim farklı bi durum yok zaten yaklaştıkça adet zamanı olan göğüs ağrım var bide kasık batması ama normalde de oluyo umutlanmicam o yüzden
ahh ahhh ne dıyelımbenim farklı bi durum yok zaten yaklaştıkça adet zamanı olan göğüs ağrım var bide kasık batması ama normalde de oluyo umutlanmicam o yüzden
benimde 8 günüm var ,hayırlısı olsun akadaşım ...bende maalesef umutlanıyorum hatta erken gebelık testı bıle aldm ama yapmadım adettenn 4 gun once yapılması lazmmıs bnm daha 6 gunum var
amınnn cnm ınsalllhbenimde 8 günüm var ,hayırlısı olsun akadaşım ...
selam kızlar, ben de adetimin 21. gününde progesteron testi yaptırdım sonuç, 10,95 ng/ml çıktı. bu teste göre doktorum yumurtlama gerçekleşmiş demişti, zaten 16. günümde de ultrasonda da yumurtlama sıvısını görmüştü. progesteron testi ile doğrulanmış oldu. 21 ekim adet günümdü hala olmadım. idrar testi yaptım bugün sabah negatifti. bir yorumunuz var mı benim durumuma
hemen cıkmaz o gec döllenme olmustur belkı bu ay klomen kullandnmı sen ?selam kızlar, ben de adetimin 21. gününde progesteron testi yaptırdım sonuç, 10,95 ng/ml çıktı. bu teste göre doktorum yumurtlama gerçekleşmiş demişti, zaten 16. günümde de ultrasonda da yumurtlama sıvısını görmüştü. progesteron testi ile doğrulanmış oldu. 21 ekim adet günümdü hala olmadım. idrar testi yaptım bugün sabah negatifti. bir yorumunuz var mı benim durumuma
bak bende aynı klomen kullandm progesteron testınde sonucum 29,43 çıktı kasıklarmda agrı var gunlerdır beyaz yapışkan akıntım var adetmsm gbı sancım var ama adetıme daha bır ay var duyduguma göre klomen adetı gecıktırebılıomus bazılarındabu arada klomen kullananlardanım. 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim, sonrasındaki ay klomen kullanmadım ama yumurtlama oldu ama gebelik oluşmadı. bu ay da beklemedeyim işte.
hemen cıkmaz o gec döllenme olmustur belkı bu ay klomen kullandnmı sen ?
bak bende aynı klomen kullandm progesteron testınde sonucum 29,43 çıktı kasıklarmda agrı var gunlerdır beyaz yapışkan akıntım var adetmsm gbı sancım var ama adetıme daha bır ay var duyduguma göre klomen adetı gecıktırebılıomus bazılarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?