Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtanız çatlamış demekMerhaba arkadaşlar bu ay klomen tedavi sonucu yumurta büyüdü doktorun önerdiği ilişki günleri oldu 1 hafta sonra progesteron testi istedi ve test sonucum 18.7 ne demk oluyor acaba bilgisi olan var mı![]()
Degerin yüksek olması hamilelik için önemli diye biliyorumYumurtanız çatlamış demek![]()
Evet öyle ama sızın yumurtlama doneminizde bakılan değer diye o şekilde yorumladımDegerin yüksek olması hamilelik için önemli diye biliyorum
Hamilelikte betayla birlikte bu degerınde artması gerekıyorEvet öyle ama sızın yumurtlama doneminizde bakılan değer diye o şekilde yorumladım
Benimde simdi gelmis sonuclarim 32 cikmis, oda cokmu yuksek acaba. Sizin sonuc noldu?Merhaba arkadaşlar bu ay klomen tedavi sonucu yumurta büyüdü doktorun önerdiği ilişki günleri oldu 1 hafta sonra progesteron testi istedi ve test sonucum 18.7 ne demk oluyor acaba bilgisi olan var mı![]()
Canım 10un üzerinde çıkmasısağlıklı bir yumurtlama olduğunu gosteriyormusBenimde simdi gelmis sonuclarim 32 cikmis, oda cokmu yuksek acaba. Sizin sonuc noldu?
Hadi insallah hayirli haberler aliriz bideCanım 10un üzerinde çıkmasısağlıklı bir yumurtlama olduğunu gosteriyormus
Çok şükür ben 1 buçuk yıllık hastane git gel sürecinden sonra aldım o güzel haberiHadi insallah hayirli haberler aliriz bideSenin nezaman sonuclaniyor?
Darısı senin başına inşallah canımÇok şükür ben 1 buçuk yıllık hastane git gel sürecinden sonra aldım o güzel haberi![]()
Yaa cok sevindimm Allahim saglikli bir sekilxe kucagina almayi nasip etsin insaAllahÇok şükür ben 1 buçuk yıllık hastane git gel sürecinden sonra aldım o güzel haberi![]()
Keseyi bugün gördük 4 5 haftalık dedi doktor inşallah olur seninde . Kasiklarimda kramp ve göğüslerim çok hassaslasmisti uçları hep dik ve çok sert şekildeydiYaa cok sevindimm Allahim saglikli bir sekilxe kucagina almayi nasip etsin insaAllahbanada 1,5 sene olucakk, insaAllah bende bu ay artik olumlu haber alirim
Senin nekadarlik suan ve belirtilerin neydi acaba?
![]()
Oh masallahKeseyi bugün gördük 4 5 haftalık dedi doktor inşallah olur seninde . Kasiklarimda kramp ve göğüslerim çok hassaslasmisti uçları hep dik ve çok sert şekildeydi
Senin yumurtlama günün ne zamandı canım sende var mı belirtilerYaa cok sevindimm Allahim saglikli bir sekilxe kucagina almayi nasip etsin insaAllahbanada 1,5 sene olucakk, insaAllah bende bu ay artik olumlu haber alirim
Senin nekadarlik suan ve belirtilerin neydi acaba?
![]()
Ayy hadi inşallah senden de alırız güzel haberleriOh masallahbenim normalde kendimi hamile sandigim aylar hep kasik agrilarim olurdu
ama bu ay niyeyse oyle bisey yok sadece goguslerim hassas ama adet oncesi hep olur benim, bide iki gundur acayip mide bulandirici bir tat ve kokum var. Baska biseyim yokkk
Ben asilama oldum bu ay 22 aralikSenin yumurtlama günün ne zamandı canım sende var mı belirtiler
Ayy hadi inşallah senden de alırız güzel haberleri
Merhaba ben de bu ay klomen kullandım ilk kez, az önce progesteron için kan verdim. Sizin sonucunuz ne oldu acaba?Merhaba arkadaşlar bu ay klomen tedavi sonucu yumurta büyüdü doktorun önerdiği ilişki günleri oldu 1 hafta sonra progesteron testi istedi ve test sonucum 18.7 ne demk oluyor acaba bilgisi olan var mı![]()
Bende bu ay klomen basladım progesterona bakıldı 30 çıktı benim yumurtan çatlayacak çatlatma iğnesine gerek yok dedi 2 gün daha ilişki verdi ama kist olısmus bende klomenden galiba inşallah bu ay olur sizin son durum neMerhaba ben de bu ay klomen kullandım ilk kez, az önce progesteron için kan verdim. Sizin sonucunuz ne oldu acaba?![]()