• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron tedavisi ne kadar sürer

Simay d

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
50
9
1
32
kızlar merhaba nolur cevap verin moralim çok bozuk 1 senedir çocuk istiyoruz ve progesteron testi yaptırdım 2.2 çıktı 21. Günümde ve adetlerim çok düzensiz. Çok kafaya takmaya başladım :KK61:

Canim banada dr usg de polikistik olabilir demisti progrsteron ve diger degerlerime bakti. Yumurtlamadan adet olunur yani yumurta buyuyup catlamadan kist gibi dokulur.Diger tahlillerim normaldi . Bunu duyunca ne olur ne olmaz diye incir havuc kuru yaptim . Progesteron normal geldi. Belki kur ise yaradi. Belki oyle denk geldi. Kesin net birsey demedi olsbilir demisti. Adetlerimde duzensiz, evde yumurtla testide yaptim. Kullan istersen sende. İnsallah kavusursun bebegine

Canim banada dr usg de polikistik olabilir demisti progrsteron ve diger degerlerime bakti. Yumurtlamadan adet olunur yani yumurta buyuyup catlamadan kist gibi dokulur.Diger tahlillerim normaldi . Bunu duyunca ne olur ne olmaz diye incir havuc kuru yaptim . Progesteron normal geldi. Belki kur ise yaradi. Belki oyle denk geldi. Kesin net birsey demedi olsbilir demisti. Adetlerimde duzensiz, evde yumurtla testide yaptim. Kullan istersen sende. İnsallah kavusursun bebegine
Amin inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin. Ne kadar o yumurtlama testi ? Bide bu progestan ilacı kullanınca yükselir dimi ? Kalıcı bir sorun mu yoksa geçici mi ?

Amin inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin. Ne kadar o yumurtlama testi ? Bide bu progestan ilacı kullanınca yükselir dimi ? Kalıcı bir sorun mu yoksa geçici mi ?
İlaci bilmiyorum canim kullanmadim. Kullanan biri insallah yardimci olur. Pkolu progesteron dusuk olup kendiliginden hamile kalan cok arkadasim var. Dr tedaviyle hamile kalabilirsin demisti ona. Uc dort ayda bir adet oluyordu. Hamile kaldi. Stres yapma tedaviyle insallah olacak. Yumurtlama testi Hamile testlerine benziyor. Ben digital aldim gulen yuz cikiyor . Bu biraz pahali . İkisinin fiyatlarinida unuttum . Cok oldu. Netten bi bak istersen ovulasyon testi diye geciyor. Markadan markaya fark var. İcinde 5 veya 7 tane var. Yumurtlama tarihini bilsen yeterdi sana. Bilmeyince bi kac tane lazim. Onuda kendine gore ayarla

Tamam canım bilgilerin için çok teşekkür ediyorum en azından insan biraz rahatlıyor. Benim adetim düzensiz ama genelde 38 veya 40 günde bi oluyorum. İnşallah bende bi evlat sahibi olabilirim

Back