E
erdi01
Ziyaretçi
- Konu Sahibi erdi01
-
merhaba.ben 28 aylık evliyim ve hiç gebelik yaşamadım.reglim gecikmediği halde 3 ay önce iki ay üst üste reglim 5-6.haftaya sarkınca (siklusum 26 gün ortalama) yaptırdığım progesteron tahlilinde sonucu 0.70 çıktı.dr. klomen verdi .ilacı ilk ay kullanmadım.geçen aydan beri reglim normale döndü.geçen hafta ikinci tahlilde sonuç2,22 çıktı.sonucum normal mi?(bu hafta klomeni kullanmaya başladım).dr devam et dediği için.)Teşekkür ederim.
Merhaba, Benim geçen sene kendiliğindn oluşan gebeliğim düşükle son bulmuştu. Şimdi aşılama yaptırdım ve ilk aşım tuttu bugün itibariyle 5+6 günlük gebeyim. Dün b-hcg ve progesteron testlerim yapıldı. Vajinal ultrasonda da keseyi görük:) Değerlerin ne olduğunu bilmiyorum ama b-hcgmin ii olduğu fakat progesteronum düşük olduğunu söylediler. Aşılama yapıldığından beri(3 Ocak) crinone jel kullanıyordum. Dr.um dün takviye olarak Proluton iğne verdi. 3 günde bir yaptırmamı söyledi. Yine bu gebelik kötüye mi gidecek. Yada neden progesteronum düşük çıkıyor. Bu benim müdahale edebileceğim bişey mi? KOrkuyorum açıkçası...
merhaba korunmayalı 9 ay oldu. bu süreçde eşim ve benim bütün testlerimiz yapıldı. sadece en son yaptığım prolaktin testim 35 çıktı ve doktorum bu ay dostinex verdi ilaçım bitmek üzere bu ay yine progestron testi yaptırdım. 15.34 çıktı. doktorum sonucun iyi olduğunu ve problem olmadığı belirtti. ilacım haftaya bittiği zaman tekrardan prolaktin testi yapmamı istedi. Sizce bu süreçden sonra nasıl bi yol izlenmesi gerekilir?Nasıl hızlandırabilirim.Bian önce gebe kalmak istiyorum.cevabınız için şimdiden teşekkürler. saygılar.
her aşılamadan sonra progesteron tedevisi uygulanması gerekir mi ? bu yöntem sadece tutunmaya yönelik yardımcı bir yöntem midir yada yapılması zorunlu mudur ? ben hipo hipo hastasıyım kısa adıyla bizim durumumuzda ek bir tedaviye gerek duyuluyor mu , mutlaka kullanılmalımıdır kullanılmadığı durumlarda tedavi başarısız mı olur?
bana HSG çekimi demiştiniz.HSG sonucum sağ tarafım kapalı,eşimin sperm sonucu normal çıktı.klomen den sonra dr.um çatlatma iğnesi ve progesteron verdi.hormon tahlilim geçen yıl yapılmıştı ama herşey normal çıkmıştı.her USG ye girişimde dr yumurtaya rastlamıştı.bu sonuçlara göre ne tavsiye edersiniz?progesteron hapı kullanalı belim ağrıyor,bu normal midir?bir de şunu çok merak ediyorum:bazı sitelerin progesteron yorumlarında 1'in üzerindeki sonuçlar normal olarak değerlendiriliyor.benimki 2.22 çıkmıştı ilaç öncesi.bana düşük denildi.bu da kafamı karıştırıyor.aydınlatırsanız sevinirim.teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?