Progesteron hormonu

bsrmbsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
75
26
88
30
Merhabalar 12 martta adet görmüştüm ve letrozol kullanarak ndoktor ile beraber ovülasyon kontrolü yapmiştık gecen haftayi degerlendir dedi bugün progesteron hormonum 21.34 çıkmış doktor adet olmazsan test yap dedi . Cok merak ediyorum bu sekilde çıkipta gebelik elde edebilen varmı

Eklentiler

• Screenshot_20250409_205521_Chrome.webp
    Screenshot_20250409_205521_Chrome.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba ben de femara kullandım yumurtlamadan 7 gün sonra progesteron 36.5 çıktı. Gebelik için kan vermeye korkuyorum ama inşallah gebeyizdir🥹

Kanda beta hcg için adet gününü mü beklemiştiniz
beklenen adetime beş gün kala idrar testim silik çıktı. iki gün sonra tekrarladığımda belirginleşmişti. tam olarak beklenen adet günümde kan verdim o zaman beta HCG 360 progesteron değerim de 23.94 idi. doktorum progestan fitil verdi bir ay onu kullandım.

beklenen adetime beş gün kala idrar testim silik çıktı. iki gün sonra tekrarladığımda belirginleşmişti. tam olarak beklenen adet günümde kan verdim o zaman beta HCG 360 progesteron değerim de 23.94 idi. doktorum progestan fitil verdi bir ay onu kullandım.
Sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻inşallah ben de hamileyimdir🙏🏻

Herkese merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara hafif bel ve kasık ağrısı oluyor ve midem bulanıyor
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼

Merhabalar 12 martta adet görmüştüm ve letrozol kullanarak ndoktor ile beraber ovülasyon kontrolü yapmiştık gecen haftayi degerlendir dedi bugün progesteron hormonum 21.34 çıkmış doktor adet olmazsan test yap dedi . Cok merak ediyorum bu sekilde çıkipta gebelik elde edebilen varmı
Yumurtlama olmus demek aslinda progesteron bebek olma olasılığı var inşallah vardır 🧿🌸

Herkese merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara hafif bel ve kasık ağrısı oluyor ve midem bulanıyor
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼
Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bizede haber verin :)

Back
X