Ay inşallah o güzel haberi bende alırımMerhaba 23.94 idi gebe olduğumu öğrendim umarım siz de güzel haber alır bize verirsiniz
Kanda beta hcg için adet gününü mü beklemiştinizMerhaba 23.94 idi gebe olduğumu öğrendim umarım siz de güzel haber alır bize verirsiniz
Inşallah adet gecikmesi var mı suanMerhaba ben de femara kullandım yumurtlamadan 7 gün sonra progesteron 36.5 çıktı. Gebelik için kan vermeye korkuyorum ama inşallah gebeyizdir
Hayır 7 gün var adet tarihime, sizde?Inşallah adet gecikmesi var mı suan
Aa sizin daha çok varmış degeriniz cok güzel cıkmıs inşallah vardır gebelikHayır 7 gün var adet tarihime, sizde?
İnşallahAa sizin daha çok varmış degeriniz cok güzel cıkmıs inşallah vardır gebelik
Inşallah rabbim herkese nasip etsinİnşallahsizin de vardır inşallah
beklenen adetime beş gün kala idrar testim silik çıktı. iki gün sonra tekrarladığımda belirginleşmişti. tam olarak beklenen adet günümde kan verdim o zaman beta HCG 360 progesteron değerim de 23.94 idi. doktorum progestan fitil verdi bir ay onu kullandım.Kanda beta hcg için adet gününü mü beklemiştiniz
Sağlıkla kucağınıza alınbeklenen adetime beş gün kala idrar testim silik çıktı. iki gün sonra tekrarladığımda belirginleşmişti. tam olarak beklenen adet günümde kan verdim o zaman beta HCG 360 progesteron değerim de 23.94 idi. doktorum progestan fitil verdi bir ay onu kullandım.
amin teşekkürler siz de beklediğiniz güzel haberi alırsınız inşallahSağlıkla kucağınıza alıninşallah ben de hamileyimdir
Yumurtlama olmus demek aslinda progesteron bebek olma olasılığı var inşallah vardırMerhabalar 12 martta adet görmüştüm ve letrozol kullanarak ndoktor ile beraber ovülasyon kontrolü yapmiştık gecen haftayi degerlendir dedi bugün progesteron hormonum 21.34 çıkmış doktor adet olmazsan test yap dedi . Cok merak ediyorum bu sekilde çıkipta gebelik elde edebilen varmı
Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bizede haber verin :)Herkese merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara hafif bel ve kasık ağrısı oluyor ve midem bulanıyor
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım
Inşallah çok istiyorum hayirlisiyla :)Yumurtlama olmus demek aslinda progesteron bebek olma olasılığı var inşallah vardır
Güzel haber alirsaniz bize de yazın:) bende klomen kullanicam bu ay progesteron hep dusuk cikiyor benim pcos var, bakalim ne olacak dualarınızı bekliyorumInşallah çok istiyorum hayirlisiyla :)
Bende pcos var malesef letrozol ile hamile kalmiştim ocak ayında kürtaj oldum kalbi durmuştu malesefGüzel haber alirsaniz bize de yazın:) bende klomen kullanicam bu ay progesteron hep dusuk cikiyor benim pcos var, bakalim ne olacak dualarınızı bekliyorum
Inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bizede haber verin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?