- 6 Eylül 2023
- 12
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi ceylanalican
Bildiğim kadarıyla gebelik oluşması için değerin güzel bi değer ben adetime 5 gün kala test verdim 27 çıktı canım hamileydim senin hamilelik durumun nedir acabaArkadaşlar merhaba. Bu sabah progesteron hormonu için hastaneye kan verdim ve sonucum 36.3 çıktı ne demek oluyor doktorum izindeymiş gösteremedim ve adetime 9 gün var henüz bilemedim bana yardımcı olur musunuz?
Henüz adetime 9 gün var ve beklemek istiyorum nedir diye danışmak istedim size. Umarım senin gibi güzel sonuç alırım canımBildiğim kadarıyla gebelik oluşması için değerin güzel bi değer ben adetime 5 gün kala test verdim 27 çıktı canım hamileydim senin hamilelik durumun nedir acaba
İnşallah canım neden bakıldı o hormonuna doktor mu baktırdı acabaHenüz adetime 9 gün var ve beklemek istiyorum nedir diye danışmak istedim size. Umarım senin gibi güzel sonuç alırım canım
İnşallah canım neden bakıldı o hormonuna doktor mu baktırdı acabaHenüz adetime 9 gün var ve beklemek istiyorum nedir diye danışmak istedim size. Umarım senin gibi güzel sonuç alırım canım
Geçen sene marttan beri biz korunmasız ilişki yaşıyorduk zaten canım bi evlat sahibi olmak için. Ama olmadı prolaktin değerim yüksekti ve progesteron değerim de 0.2 ydi yani hiç çatlama olmadı ve yumurtlayamamıştım. Femara kullandım 5 gün ve sonra gittiğimde sağda 2 tane yumurtam oluşmuştu 16 ve 17 mm lik. Gün aşırı ilişki yaşamayı ve 6 sında progesteron değerime baktırmamı istedi ve sonuç bugün çok güzeldi ama doktorum izinde olduğu için de baktıramadımİnşallah canım neden bakıldı o hormonuna doktor mu baktırdı acaba
Güzel haberler alırsın inşallah canımGeçen sene marttan beri biz korunmasız ilişki yaşıyorduk zaten canım bi evlat sahibi olmak için. Ama olmadı prolaktin değerim yüksekti ve progesteron değerim de 0.2 ydi yani hiç çatlama olmadı ve yumurtlayamamıştım. Femara kullandım 5 gün ve sonra gittiğimde sağda 2 tane yumurtam oluşmuştu 16 ve 17 mm lik. Gün aşırı ilişki yaşamayı ve 6 sında progesteron değerime baktırmamı istedi ve sonuç bugün çok güzeldi ama doktorum izinde olduğu için de baktıramadım
İnşallah canım Allah razı olsun benimle paylaştığın içinGüzel haberler alırsın inşallah canım
Adetine 9 gün olamaz bu değerle.Arkadaşlar merhaba. Bu sabah progesteron hormonu için hastaneye kan verdim ve sonucum 36.3 çıktı ne demek oluyor doktorum izindeymiş gösteremedim ve adetime 9 gün var henüz bilemedim bana yardımcı olur musunuz?
Kullandığım bir uygulamadan takip ediyorum ve adetime 9 gün olduğunu söylüyor canım düzenli adet olan bir kişi değilim sadece 3 aydır düzenli adet oluyorum. Umarım gebelik haberini alırım bilgilerin için teşekkür ederim. Doktorum bir gelse izinden rahatlayacağım.Adetine 9 gün olamaz bu değerle.
Daha az vardır.
Yumurtlama çoktan olmuş.
Gebelik ihtimalini de arttırıyor.
Progesteron demek rahim duvarını kalınlaştıran hormon demek.
Yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılır genelde.
Rahim duvarı da yumurtlamadan sonra kalınlaşır bebek tutunsun diye.
Bebek yoksa çatlamadan 14 gün sonra adet gelir. Yani kalınlaşan rahim duvarı artık incelmeye başlar,progesteron da düşer.
Yani kısacası sağlıklı bir yumurtlama geçirmişsin gibi duruyor.
Ama doktor değilim bildiklerim bunlar
Uygulamaya güvenme kafanı karıştırma.Kullandığım bir uygulamadan takip ediyorum ve adetime 9 gün olduğunu söylüyor canım düzenli adet olan bir kişi değilim sadece 3 aydır düzenli adet oluyorum. Umarım gebelik haberini alırım bilgilerin için teşekkür ederim. Doktorum bir gelse izinden rahatlayacağım.
İnan bana ben kendi çatlama günümü bilip değerlendiremiyorum bile Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun. Arayıp bulamamak çok zor birşey.Uygulamaya güvenme kafanı karıştırma.
O geçmiş regl tarihlerinin ortalamasını veriyor sana. Hele düzensiz ise hiç bakma ona.
aslında çatlama gününü bilseydik daha kolay olurdu hesaplaması.
İnşaAllah gönlünce olsun
Rica ederimİnan bana ben kendi çatlama günümü bilip değerlendiremiyorum bile Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun. Arayıp bulamamak çok zor birşey.
Umarım canım çok teşekkür ederim
Umarım canım en hayırlı zamanda kavuşalım. Dualarımda olacaksınRica ederim1,5 sene ben de aradım bulamadım. Allah büyük. Bekletmiyor birgün veriyor mucizesini.
Ben kavuştum demek istedimUmarım canım en hayırlı zamanda kavuşalım. Dualarımda olacaksın
Yaaa ne mutlu sana çok sevindim senin adınaBen kavuştum demek istedim1,5 sene sonra hamileyim darısı sana olsun inşaAllah
Darısı sana inşaAllah bu ay sağlıkla olsunYaaa ne mutlu sana çok sevindim senin adına
İnşaAllah canım çok sağolDarısı sana inşaAllah bu ay sağlıkla olsun
Merhaba sonucunuz ne çıktı acaba ?Arkadaşlar merhaba. Bu sabah progesteron hormonu için hastaneye kan verdim ve sonucum 36.3 çıktı ne demek oluyor doktorum izindeymiş gösteremedim ve adetime 9 gün var henüz bilemedim bana yardımcı olur musunuz?
Henüz daha gidemedim canım 1 gün gecikrim şu anlık beklemedeyimMerhaba sonucunuz ne çıktı acaba ?