- 20 Eylül 2022
- 224
- 168
- 30
- Konu Sahibi ceylanalican
Ya öyle mi inşallah güzel haber alırsınız benim değerim 27 çıkmış progesteron iyimi kötümü bilemedimHenüz daha gidemedim canım 1 gün gecikrim şu anlık beklemedeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya öyle mi inşallah güzel haber alırsınız benim değerim 27 çıkmış progesteron iyimi kötümü bilemedimHenüz daha gidemedim canım 1 gün gecikrim şu anlık beklemedeyim
27 nin güzel bir değer olduğunu biliyorum canım ama yine de çok bişey demeyeyim inşallah sende gizel haberler alırsınYa öyle mi inşallah güzel haber alırsınız benim değerim 27 çıkmış progesteron iyimi kötümü bilemedim
Benimde 29 çıktı canım 5 haftalık hamile iken güzel bi değerYa öyle mi inşallah güzel haber alırsınız benim değerim 27 çıkmış progesteron iyimi kötümü bilemedim
Benimde 29 çıktı canım 5 haftalık hamile i
Nasıl öğrendin canım sen normal idrar testinde çıkıyor mu hemen?Benimde 29 çıktı canım 5 haftalık hamile iken güzel bi değer
Ya hadi inşallah güzel haberler vericemBenimde 29 çıktı canım 5 haftalık hamile iken güzel bi değer
Benimde 12.66 güzel haber olma ihtimali ne kadar bende evlat istiyorum artık ya27 nin güzel bir değer olduğunu biliyorum canım ama yine de çok bişey demeyeyim inşallah sende gizel haberler alırsın
Merhaba canım nedir sonuç umarım güzel haberler duyarız sendenHenüz daha gidemedim canım 1 gün gecikrim şu anlık beklemedeyim
Ceylan Hanım sonucunuz br çıktı?Henüz daha gidemedim canım 1 gün gecikrim şu anlık beklemedeyim
Benim değerim yüksek çıktı iyimi kötümü bilmiyorum değerim 60 ciktiAdetine 9 gün olamaz bu değerle.
Daha az vardır.
Yumurtlama çoktan olmuş.
Gebelik ihtimalini de arttırıyor.
Progesteron demek rahim duvarını kalınlaştıran hormon demek.
Yumurtlamadan 1 hafta sonra bakılır genelde.
Rahim duvarı da yumurtlamadan sonra kalınlaşır bebek tutunsun diye.
Bebek yoksa çatlamadan 14 gün sonra adet gelir. Yani kalınlaşan rahim duvarı artık incelmeye başlar,progesteron da düşer.
Yani kısacası sağlıklı bir yumurtlama geçirmişsin gibi duruyor.
Ama doktor değilim bildiklerim bunlar
Progesteron mu 60Benim değerim yüksek çıktı iyimi kötümü bilmiyorum değerim 60 cikti
Adetime 9 gün var çatlama iğnesi vuruldum 9 gün silik cikti beklemediyimProgesteron mu 60
Eğer öyleyse gebelik ihtimali artar
10 günün testi silik ciktiProgesteron mu 60
Eğer öyleyse gebelik ihtimali artar
İğnenin üzerinden mi 10 gün geçti ?Adetime 9 gün var çatlama iğnesi vuruldum 9 gün silik cikti beklemediyimEki Görüntüle 3382819 ki
10 günün testi silik cikti
Teşekkür ederim inşallah Rabbim herkese nasıp etssin terkran denicmİğnenin üzerinden mi 10 gün geçti ?
Adetinize sandığınız gibi 9 gün yoktur eğer öyleyse.
İğnenin ortalama 16-17.günü adet gelir gebelik falan yoksa.
Bu iğne etkisinden dolayı da silik çıkabilir. 2 gün sonra testi tekrarlayın derim umarım pozitiftir
Merhaba gebelik oldu mu acaba aynı durumdayız hemen hemen benimde progesteron yüksek çıktıdaAdetime 9 gün var çatlama iğnesi vuruldum 9 gün silik cikti beklemediyimEki Görüntüle 3382819 ki
10 günün testi silik cikti