How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

progesteron değeri

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: canımmmm çok teşekkür ederim bıraz korkuyorum 2 kez kımyasal geçirdiğim için bıraz degerım düşük geldi inşallah perşembe 2ye katlar.

kız artabılır bak bana o gun sıfır çıkmıştı beta hcg

:KK36::KK36::KK74:inşallah canım senın adete kaç gun kaldı

10 gun baya uzun bır süre artabılır benım sıfırdan çıktı

Canim ya uzulme sen sakin moralini bozma insallah seninki artacaktir ve bebisini de hayirlisiyla kucagina alacaksindir.
Ya ben 27 martta adetten yikandim. 3 nisanda test yaptim 2.3 cikti sonucum. Su an umutlandim. Yani adetime 14 gun kala test yaptim. Yarin da yapicam insallah artar insallah.. ikimiz de aralik annesi mi olmus olacagiz eger olursa ayy hayirlisi ya inslalah..

Canim ya uzulme sen sakin moralini bozma insallah seninki artacaktir ve bebisini de hayirlisiyla kucagina alacaksindir.
Ya ben 27 martta adetten yikandim. 3 nisanda test yaptim 2.3 cikti sonucum. Su an umutlandim. Yani adetime 14 gun kala test yaptim. Yarin da yapicam insallah artar insallah.. ikimiz de aralik annesi mi olmus olacagiz eger olursa ayy hayirlisi ya inslalah..
Bilgece canım her zaman Sıfır çıkıyorsa bence de olabilir, ay hadi inşallah ya Rabbim hayırlısıyla versin inşallah bu ay :)

merhabalar geçen son 3 aydın adetim geçiyo ve geçen ay adetime 10 gün kala biraz kanamam olmuştu. lekelenme gibi bir kere oldu bitti. sonra adetimden 2 gün önce yine lekelenme oldu kahverengi pembe gibi adet günümle test yaptım ve çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. detim 4 gün geçtikten sonra kanamam oldu ama aşırı derecede ve hatta hastaneye gittik kanamamın çok olması yüzünden üçüncü gün gel dedi doktor ve kan testleri yaptı. biraz hormonlarda düzensizlik var dedi doktor ve bana folikasit ve progesteron verdi. adetimin 10 gününden bu yana kullanıyorum bat. 10 mayıs 28 günde bir adet oluyorum. bu progesterenu kullanıp da hamile kalanlar varmı lütfen bana yardımcı olun 1 yıllık evliyim ve epeydir sizleri takip ediyorum. son birkaç gündür de ne akıntım var ne de başka bir şey hatta o kadar kuruyum ki ilişki sırasında çok canım yanıma progesteronun etkisi varmıdır bu durumda bakıyorum bu şekilde kimseyi görmedim hiç hakime

lütfen bir akıl verin ne yapmalıyım beklemek çok zor

Back