- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar progesteron 11.9 çıktı 20. gun ve bugun kahverengı kanamam oldu
inşallahh 1 saate çıkacak sonucum lütfen benım çin dua et 11.9 progesteron nasıl gebe ıse az degıl mıAa yerlesme kanamasi olabilir. Ama dikkat edin kendinize. insallah gebesinizdir hayirlisiyla..
canım inş gebelik vardır.Sonucu bize de bildir inş merak ettim şimdi:)inşallahh 1 saate çıkacak sonucum lütfen benım çin dua et 11.9 progesteron nasıl gebe ıse az degıl mı
nasıll heycanlıyımmm hemen yazıcam dakıkalar geçmiyo baya bı olmuş kahverengı kanamam şok oldum iç çamaşırımı görünce 2 saatın ıcınde olducanım inş gebelik vardır.Sonucu bize de bildir inş merak ettim şimdi:)
inşallahh 1 saate çıkacak sonucum lütfen benım çin dua et 11.9 progesteron nasıl gebe ıse az degıl mı
yerleşme kanaması olsa yenı yerleşiyodur kanda çıkar mı? inşallah kanamanın devamı gelmez duramıyorum konuşmaya ihtiyacım var çok heycanlıyımmOnu bilmiyorim inanin ama daha cok erken oldugu icin oyle cikmiatir. Ayy insallah hayirlisiyla gebesinizdir.
yerleşme kanaması olsa yenı yerleşiyodur kanda çıkar mı? inşallah kanamanın devamı gelmez duramıyorum konuşmaya ihtiyacım var çok heycanlıyımm
2 kez kımyasal gebelık geçirdim kasımda başlamıştık çalışmalara
yaa içim susmuyo ınşallah ınsaşşah dıye tekrarlayıp duruyorum bşey düşünemıyorum
10.30 da verdim kanı 1 saate çıkar dediler. korkuyorum daha oncekı yaşadıgım kımyasallardan dolayı ama kotu düşünmek ıstemıyorumAy ben de heyecanlandim lutfen bana da soyleyin yazin buraya. Insallah insallah hamilesinizdir insallah yaa. Ne zaman cikacakti tam??
10.30 da verdim kanı 1 saate çıkar dediler. korkuyorum daha oncekı yaşadıgım kımyasallardan dolayı ama kotu düşünmek ıstemıyorum
inanamıyorumm hiç beklemıyordum çünkü bu ay o umurtlama akıntımı gorememiştim fıtıl kullanıyordum belkıde ondan goremedım
malesef akşam beta hcg degerım 0 çıktı ama halen umıdım var
umudumu kaybtmedım evet erken yerleşme kanaması ise beta hcg hemen artmamış olabılırBen de sizi merak etmistim. Üzülmeyin lutfen. Umut etmek en guzeli. Her sey nasip. Insallah olur. Daha erken zaten..
canım hamileyımmmm hamileyımmm 14.50 cıktı bugun beta hcgBen de sizi merak etmistim. Üzülmeyin lutfen. Umut etmek en guzeli. Her sey nasip. Insallah olur. Daha erken zaten..
canım hamileyımmmm hamileyımmm 14.50 cıktı bugun beta hcg
canım bana o gun çok destek olmuştun çok sağoll adete 3 4 gun var ınşallah perşembeye artar degerımBen de sizi merak etmistim. Üzülmeyin lutfen. Umut etmek en guzeli. Her sey nasip. Insallah olur. Daha erken zaten..
canım bana o gun çok destek olmuştun çok sağoll adete 3 4 gun var ınşallah perşembeye artar degerım
canımmmm çok teşekkür ederim bıraz korkuyorum 2 kez kımyasal geçirdiğim için bıraz degerım düşük geldi inşallah perşembe 2ye katlar.Ayy ayy ayy ayyyu yuppi yuppi yuppi ohh ohh ohh cok sevindim Allahim kalkip gobek aticam. Canimm yaaa rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Madallah sana masallah
Allahim cok sevindim ya. Lutfen dikkat et. Sakin ol. Hicbir is yapma. Bol bol dinlen. Güzel guzel seyler ye bebisin beslensin.
Bana da umut oldun be eylulcum. Benim de ayin 3unde 2.3 cikmisti. Adetime 10 gun var acaba yukselir mi dersin ben de gebe olabilir miyim? Yarin ben de tekrar yaptiricam. Insallah ikimiz de yavrularimizi hayirlisiyla kucagimiza aliriz..