Progesteron Değeri hakkında konuşalım kızlar

23.günü 5.00 çıktı acaba nasıl bir tedavi öneriliyor aynı zaman da pco var ve prolaktinim de biraz yüksek çıktı

çok iyi senin hormonlar iyi olmuyorsa başka şeylerede baktır tsh t3 t4 kaç mesela rahim filmin normalmi ne kadar süredir gebe kalamıyorsun spermişyogram baktırdın mı?bi hepsinin sonucunu yazarmısın canım?
DR ÇATLAMA OLMUŞ O ARALAR İLİŞKİYE GİRDİYSENIZ OLUR BU AY DEDİ ?????

kızlar merhaba erken gebelik testi yaptım fakat testi yanlışlıkla düşürdüm sonra 2. cızgı cıkmadı anlamsızca içini merak etdip açtığımda 2. cızgının bukadar ileride olduğunu gördüm sizce??????????

Eklentiler

• 20151104_135502.jpg
    20151104_135502.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 505
kızlar merhaba erken gebelik testi yaptım fakat testi yanlışlıkla düşürdüm sonra 2. cızgı cıkmadı anlamsızca içini merak etdip açtığımda 2. cızgının bukadar ileride olduğunu gördüm sizce??????????
bendede aynısı oldu gecen ay ama tırt cıktı bence bırdaha yap

Merhabalar! 4 yıllık evliyim pkos var bende 6 aydır bebek düşünüyoruz ama olmadı doktora gittim progestan 100 mg verdi. adet bitiminden 5 gün sonra başladım kullanmaya bugün ve dün yani ilaç kullanmaya başlayalı 6 gün oldu ve kanamam var. ara kanama gibi. daha adete 15 günüm var aslında ve doktor 12 gün sonra kontrole çağırdı. adet olunca bırakılıyor mu bu ilaç? ya da yan etkisi olabilir mi ilacın?

Merhabalar! 4 yıllık evliyim pkos var bende 6 aydır bebek düşünüyoruz ama olmadı doktora gittim progestan 100 mg verdi. adet bitiminden 5 gün sonra başladım kullanmaya bugün ve dün yani ilaç kullanmaya başlayalı 6 gün oldu ve kanamam var. ara kanama gibi. daha adete 15 günüm var aslında ve doktor 12 gün sonra kontrole çağırdı. adet olunca bırakılıyor mu bu ilaç? ya da yan etkisi olabilir mi ilacın?
pkos paylasım alanına da bı bakıver emınım bu durumu yasayan vardır

Mrb kizlar progesteron 4.50 neyi ifade ediyo bilen varmı ?yumurtlama olmuşmu adet olmadim ve lekelenmeyle geçti 1 ayim 15 gun sonra tekrar lekelenmem oluyo gecen ay dr yumurtlama olmamiş dedi gećen ay,dun baktırdım 4.50 çıktı progesteron ne anlama geliyo bu?

Mrb kizlar progesteron 4.50 neyi ifade ediyo bilen varmı ?yumurtlama olmuşmu adet olmadim ve lekelenmeyle geçti 1 ayim 15 gun sonra tekrar lekelenmem oluyo gecen ay dr yumurtlama olmamiş dedi gećen ay,dun baktırdım 4.50 çıktı progesteron ne anlama geliyo bu?
benmm bende ekım ayında baktırmıstım 29,43 cıkmıstı yanı baya ıyı kalıtelı yumurtlama gerceklesmıtı fakat gebelık olusmamıstıı genelde 10 u gectıkten sonra kalıtelı yumurtlam a olmus dıyolar

benmm bende ekım ayında baktırmıstım 29,43 cıkmıstı yanı baya ıyı kalıtelı yumurtlama gerceklesmıtı fakat gebelık olusmamıstıı genelde 10 u gectıkten sonra kalıtelı yumurtlam a olmus dıyolar
Yani yumurtlama gerçekleşmiş ama dimi takibinide yapamıyorum kürtaj olmştum 10.ayda simdi lekelenme yaşıyorum

maheen maheen yanı kalitesiz görünüyor inşa yanlltmistir ama eğer bu ay olmazsa adetin ikinci günden oniki gün sabah lar bal tarçın corek otu karstr ye kalitesini arttrio ben içine polende atmistim

maheen maheen yanı kalitesiz görünüyor inşa yanlltmistir ama eğer bu ay olmazsa adetin ikinci günden oniki gün sabah lar bal tarçın corek otu karstr ye kalitesini arttrio ben içine polende atmistim
Tamam canim saol karışimi yaparim ama adet olmuyorum 2 aydir iste lekelenme oluyo sadece adet olursan 2.gunu baslarim

maheen maheen adet günün geldiğinde hamile olmadığından emin ol test yp soğan kuru uygula düzenli inş olursun adet

maheen maheen adet günün geldiğinde hamile olmadığından emin ol test yp soğan kuru uygula düzenli inş olursun adet
Hayıt tohumu kullandım 1 ay süren lekelenmemi 3 günde bitirmişti gecen ay 15 gun sora tekrar oldu canm dr ilac verdi bunun için onu kullanıcam 1 ay işe yaramazsa denerim onuda normalde düzenim vardi kürtajdan sonra böyle oldu

bnmde fsh degerım 9,75 bu ay klomene basladk yumurta takıbım yapıldı fazla buyume olmadı fakat progesteron sonucum 29,43 anlamadm hıc bısey adet gunumn gelmesını beklıyoruz
Merhaba. Klomen kullanarak mi hamile kaldiniz ve kaçıncı klomen ayıydı acaba?

Merhaba. Klomen kullanarak mi hamile kaldiniz ve kaçıncı klomen ayıydı acaba?
hayır klomen ekım ve kasım ayında kullandım hamıle kalmadım hıcbısey yapmadım kullanmadgm halde ocak ayında hamıle kaldm ama aralık ayında rahım fılmı cektrdım

X