Progestana rağmen lekelenme

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Arkadaşlar cumartesi progestana başladım hap şeklinde kahverengi lekelenmem 1 sefer geldigi icin. Hapı sabah ve gece vajinal yoldan alıyorum. Pazar gunu leke hic olmadi. Dun sabah ve bu sabah ilaçla birlikte kahverengi leke atılmıştı. Aşırı ağrı yok ama arada hafif kramp giriyor ve regl olacakmış ağırlıgı var uzermde. Bu arada 7+4 teyim. Cuma.kontrolum var ama ne yapacagimi sasirdim. Sizce doktora erken mi gideyim, gormezden mi geleyip. Hapı vajinal yoldan almayi birakip agizdan mi alayim. Cunku kuruluk yapti yan etki olarak. Artik canim aciyor iterken. Fikir verir misiniz.

Progestani vajinal alman daha etkili oluyor.benim 15.haftamda kanamam oldu yastanede yattim.ciktim.suan 17 haftaligim hala vajinal aliyorum progestani.cok tedirginsen git canim ozaman icin rahatlar.bende yarin gidicem kontrole

Progestani vajinal alman daha etkili oluyor.benim 15.haftamda kanamam oldu yastanede yattim.ciktim.suan 17 haftaligim hala vajinal aliyorum progestani.cok tedirginsen git canim ozaman icin rahatlar.bende yarin gidicem kontrole
Peki sende geri akıyor mu ilaç ve ne kadar itiyorsun. Acaba beceremiyorum da etkisi mi olmuyor, o yuzden mi leke oluyor diye dusunuyorum. Daha once hic kullanmadim cunku doktor da anlatmadı. Tesekkurler yanitin icin.

Peki sende geri akıyor mu ilaç ve ne kadar itiyorsun. Acaba beceremiyorum da etkisi mi olmuyor, o yuzden mi leke oluyor diye dusunuyorum. Daha once hic kullanmadim cunku doktor da anlatmadı. Tesekkurler yanitin icin.

Canim ben kendim koyamadigim icin esim yapiyor .bayagi eleriye itince kendiliginden gidiyor bir sureden sonra.ben yatmadan once atiyorum sonra hic ayagi kalkmiyorum.ilac etkisini gosterince hafif akinti geliyor su gibi.

Canım ben hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri kullanıyorum benim doktorum vajinal önermedi geri aktığı için. Ben ağızdan alıyorum ve bu ilacı kullanmana rağmen lekelenme görebilirsin kırmızı olmadığı sürece korkma yoğun sancın olursa ve lekelenmen kırmızı renge dönerse hemen gel demişti

Canım ben hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri kullanıyorum benim doktorum vajinal önermedi geri aktığı için. Ben ağızdan alıyorum ve bu ilacı kullanmana rağmen lekelenme görebilirsin kırmızı olmadığı sürece korkma yoğun sancın olursa ve lekelenmen kırmızı renge dönerse hemen gel demişti
Bendeki lekelenme kirli sari seklindeydi. Cok sukur bugun sariya dondu. Ilk bebegimde dusuk oldugu icin daha da endiseliyim diger anne adaylarina gore sanirim. O zaman kalp atisini duymamistik gerci. Cok erken donemde dusmustu ama. Rabbim alacak nefes verdiyse buyur kuzum. Tesekkur ederim fikir icin.

Back
X