Hanımlar lütfen yadırgamadan bana yardımcı olun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya normalde dalga geçer eğlenirim de
Milletin ergen çocuğnu neden çekeyim çocuk istesem ben yaparım

ailesine ulaşılsım sürtünmesi falan anlatılsın cahil yetiştirilmiş densin yani
Belki kendisi o zaman daha çok eğlenir
Eğlence bu değil mi?
Hiçbir faydası olmaz. Çünkü böylelerini yetiştirenler daha beterdir.

Hanımefendiciğim niyetim kötü değil tanımıyorum etmiyorum meme estetiği yaptırmakla ilgili konu açacağım için açtım hesabı. Kızı tanımıyorum ama üzerine gitmişsiniz bende yorum yapma zahmetinde bulundum. Yalan söylemiş doğru söylemiş bilemem ama 10 kişiden 9’u üzerine gitmiş. Ben de bu yüzden yorum yaptım. İsterseniz instagramdan ulaşabilirsiniz bana.
Bu forumda yasak arkadaşım yasak bu tarz işler allahım ya yasak muhtemelen banlanacaksınız

Ben konu sahibi değilim hanımefendi instagram hesabım @eylulsenabekiroglu. Ulasmak isterseniz ulasın. Sadece kimseyi yargılamayı sevmiyorum 💗 saygılar
Lütfen bu mesajı yönetime hep birlikte şikayet edebilir miyiz? Konu sahibinin sahte instagram adresi aslında ama anında kimliği belirlenir.

İnsanı zorla kötü yapıyorsunuz ciddiyim ya
Bir de insanlaro aptal yerine aldım eğlendim diye itiraf etmeniz ayrı özgüven yok abi kötüyüm ben

Ayrıca evet mesleğim konusunda doğru söylemedim. Benzer bir olay yaşadım siz de üzerime gelince çok üzüldüm, böyle davrandım. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim...
Olmaz öyle kuru kuru özür
biz illa ailene ulaşıp sürtüşen bakire ego kasan yalancı mizah anlayışı vasat kızınıza hakkımızı helal etmiyoruz diyecez

Ne alakası var ? Geldiniz bir yorum yaptım diye hepiniz sen osun dediniz hemcinsimin üzerine gitmesine üzüldüm sadece. İnanmıyorsanız benimle bizzat görüşün diye yazdım.
Ya seninle ne alakası var görüşmek isteyelim ahahshsh anonim takılıyoruz burada sahsi hesabimizdan yazarmiyiz sence?

Hanımefendiciğim niyetim kötü değil tanımıyorum etmiyorum meme estetiği yaptırmakla ilgili konu açacağım için açtım hesabı. Kızı tanımıyorum ama üzerine gitmişsiniz bende yorum yapma zahmetinde bulundum. Yalan söylemiş doğru söylemiş bilemem ama 10 kişiden 9’u üzerine gitmiş. Ben de bu yüzden yorum yaptım. İsterseniz instagramdan ulaşabilirsiniz bana.
niye ulaşalım size insta dan yahuu?siteye şikayet ettim hesabınız kapanır umarımm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X