- Konu Sahibi Cranberrries
Kible geç ya çattık ha hahahaTakipci kasmaya mı geldin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kible geç ya çattık ha hahahaTakipci kasmaya mı geldin?
Hiçbir faydası olmaz. Çünkü böylelerini yetiştirenler daha beterdir.Ya normalde dalga geçer eğlenirim de
Milletin ergen çocuğnu neden çekeyim çocuk istesem ben yaparım
ailesine ulaşılsım sürtünmesi falan anlatılsın cahil yetiştirilmiş densin yani
Belki kendisi o zaman daha çok eğlenir
Eğlence bu değil mi?
Sorun degil. IpAdresten belli olur zatenYahu neden size ulaşalım hahahaah konu arasına kendini sıkıştırıyor hahah çıldırıcam ya bye bye
Bu forumda yasak arkadaşım yasak bu tarz işler allahım ya yasak muhtemelen banlanacaksınızHanımefendiciğim niyetim kötü değil tanımıyorum etmiyorum meme estetiği yaptırmakla ilgili konu açacağım için açtım hesabı. Kızı tanımıyorum ama üzerine gitmişsiniz bende yorum yapma zahmetinde bulundum. Yalan söylemiş doğru söylemiş bilemem ama 10 kişiden 9’u üzerine gitmiş. Ben de bu yüzden yorum yaptım. İsterseniz instagramdan ulaşabilirsiniz bana.
Artık cok gecLütfen beni şikayet etmeyin nolur, hayatım mahvolur biter
Eğleneceğük ne var bunda?Lütfen beni şikayet etmeyin nolur, hayatım mahvolur biter
E ben seviyorum napcaz şimdiBen konu sahibi değilim hanımefendi instagram hesabım @eylulsenabekiroglu. Ulasmak isterseniz ulasın. Sadece kimseyi yargılamayı sevmiyorumsaygılar
Ne tür sorunların var ?Yalvarırım size, hayatım kayar çok özür dilerim...
Ne alakası var ? Geldiniz bir yorum yaptım diye hepiniz sen osun dediniz hemcinsimin üzerine gitmesine üzüldüm sadece. İnanmıyorsanız benimle bizzat görüşün diye yazdım.Takipci kasmaya mı geldin?
bir şey yapmayacağız ? Bana sensin dimi dediğiniz için o olmadığımı söyledim. Bu kadar.E ben seviyorum napcaz şimdi
Korkun mu çen, kıyamam.Yalvarırım size, hayatım kayar çok özür dilerim...
Lütfen bu mesajı yönetime hep birlikte şikayet edebilir miyiz? Konu sahibinin sahte instagram adresi aslında ama anında kimliği belirlenir.Ben konu sahibi değilim hanımefendi instagram hesabım @eylulsenabekiroglu. Ulasmak isterseniz ulasın. Sadece kimseyi yargılamayı sevmiyorumsaygılar
Olmaz öyle kuru kuru özürAyrıca evet mesleğim konusunda doğru söylemedim. Benzer bir olay yaşadım siz de üzerime gelince çok üzüldüm, böyle davrandım. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim...
Yeni açtım zaten ben ne bileyim konu başlığını görünce girdim baktım herkes üzerine gidince üzüldüm bu kadar kim yazmış etmiş tanımıyorum zatenBu forumda yasak arkadaşım yasak bu tarz işler allahım ya yasak muhtemelen banlanacaksınız
Ya seninle ne alakası var görüşmek isteyelim ahahshsh anonim takılıyoruz burada sahsi hesabimizdan yazarmiyiz sence?Ne alakası var ? Geldiniz bir yorum yaptım diye hepiniz sen osun dediniz hemcinsimin üzerine gitmesine üzüldüm sadece. İnanmıyorsanız benimle bizzat görüşün diye yazdım.
niye ulaşalım size insta dan yahuu?siteye şikayet ettim hesabınız kapanır umarımm.Hanımefendiciğim niyetim kötü değil tanımıyorum etmiyorum meme estetiği yaptırmakla ilgili konu açacağım için açtım hesabı. Kızı tanımıyorum ama üzerine gitmişsiniz bende yorum yapma zahmetinde bulundum. Yalan söylemiş doğru söylemiş bilemem ama 10 kişiden 9’u üzerine gitmiş. Ben de bu yüzden yorum yaptım. İsterseniz instagramdan ulaşabilirsiniz bana.