- 17 Ocak 2021
- 48
- -35
- 1
- 24
- Konu Sahibi Cranberrries
Herkesten özür dilerim tekrardan. Eğer size rahatsızlık verdiysem ne diyeyim ki, en doğal hakkınızdır şikayetçi olmak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla ne diyorsun ya?Ben konu sahibi değilim hanımefendi instagram hesabım @eylulsenabekiroglu. Ulasmak isterseniz ulasın. Sadece kimseyi yargılamayı sevmiyorumsaygılar
Hesabım sahte değil buyrun.Lütfen bu mesajı yönetime hep birlikte şikayet edebilir miyiz? Konu sahibinin sahte instagram adresi aslında ama anında kimliği belirlenir.
Benimle alakası yok zaten estetik hakkında konu başlığı açmak için siteye üye oldum başıma gelenlere bak birine destek çıktık diye kalkmışsınız sensin dimi diyorsunuzYa seninle ne alakası var görüşmek isteyelim ahahshsh anonim takılıyoruz burada sahsi hesabimizdan yazarmiyiz sence?
Çok üzülmüşsünüz üzüntüden instagram adresinizi verdiniz meme estetiği falan anlıyorum gözünüze meme kaçmış iyi gecelerYeni açtım zaten ben ne bileyim konu başlığını görünce girdim baktım herkes üzerine gidince üzüldüm bu kadar kim yazmış etmiş tanımıyorum zaten
Ablaaa bacımmmm neden insta veriyorsun konuyla alakası ne ayyHesabım sahte değil buyrun.
Benimle alakası yok zaten estetik hakkında konu başlığı açmak için siteye üye oldum başıma gelenlere bak birine destek çıktık diye kalkmışsınız sensin dimi diyorsunuz
Yaa biz niye size instagram dan ulaşıcaz? Taktınız instaya, isim vermeler, ulaşın demeler.ay hanımlar kafayı mı yediniz? Yeni açtım evet meme estetiği için açtım hatta bu hesabı. Instagramdan ulaşabilirsiniz bana yazdım. Niye hemen damga yapıştırıyorsunuz canım? Savundum diye o kişi mi oldum
Konu başlığını benim açtığımı iddia ettiğiniz için olabilir mi? Instagram hesabı vermem hani? Gerçekten uğraşılmaz sizinle.Çok üzülmüşsünüz üzüntüden instagram adresinizi verdiniz meme estetiği falan anlıyorum gözünüze meme kaçmış iyi geceler
SEN OSUN DEDİN BEN DE OLMADIĞIMI KANITLAMAK İÇİN VERDİM ALOOOOAblaaa bacımmmm neden insta veriyorsun konuyla alakası ne ayy
Anne babanızdsn başlayın özür dilemeye bence sıra bize gelene kadar daha çok varHerkesten özür dilerim tekrardan. Eğer size rahatsızlık verdiysem ne diyeyim ki, en doğal hakkınızdır şikayetçi olmak...
instam da instam diye tutturdu kadınn.Yaa biz niye size instagram dan ulaşıcaz? Taktınız instaya, isim vermeler, ulaşın demeler.
Sebep?
Takibe takip mi yapçaz
Bırakın Allahaşkına araya reklam gibi girip duruyorsunuz.
Reklamın iyisi kötüsü olmazAblaaa bacımmmm neden insta veriyorsun konuyla alakası ne ayy
Hangi hak? Bize haram olsun dediğin mi?Herkesten özür dilerim tekrardan. Eğer size rahatsızlık verdiysem ne diyeyim ki, en doğal hakkınızdır şikayetçi olmak...
bana boşa reklam yaptı çünkü instam yokkkkkReklamın iyisi kötüsü olmaz![]()
İyiki instası var. Sanki bizim instamız yokinstam da instam diye tutturdu kadınn.![]()
![]()
Abla cidden bak yani hahaha ben sanki konu sahibi üyeyi tanıyorum da sen olmadığını anlayacağımSEN OSUN DEDİN BEN DE OLMADIĞIMI KANITLAMAK İÇİN VERDİM ALOOOO
Kizin infülüsür olma hayalleri yıkıldı suan hshshs uzdun bebana boşa reklam yaptı çünkü instam yokkkkk![]()
![]()
Yav he.şu siteye üye olduğuma olacağıma bin pişman ettiniz. Birine destek çıktım diye 50 kişi üzerime geldi. Konu başlığını açmakla suçladınız ben de instagram verdim ben açmadığım için. Ne reklamı kardeşim influencer mıyım ben? İhtiyacım olsun? Tamam alın şikayet edin banlansın hesap umurumda değil ya.