- Konu Sahibi Cranberrries
Ha bu arada özelden kimsenin anası bana mesaj atmasın çekemem herkes çocuğunu kontrol etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Ayrıca ben hemşireyim, insan kendi başına gelmeyince sıcağı sıcağına anlayamıyor durumu, her şey mantıklı geliyor. Ve evet 6,7 tane test alıp birisini de bir gün sonra kullandım. Sizlere yalnız soru sordum, yargılanmak/ kınanmak istemedim...
Zar estetiği zannetmiştim ama memeymiş tutturamadımmmYav he.
Üye olur olmaz ilk yorumun konuya girip giydirmek olmuş.
Sonra vay efendim estetik için açtım hesabımı, ne estetiğinden bahsediyorsun?
Kk kadınlarına giydirme estetiği de olabilir bakZar estetiği zannetmiştim ama memeymiş tutturamadımmm
Hahhahah konu neye dönmüş ya. Siz hesap adınızı verdiniz niye ne alaka konu sahibinin siz olmadığını düşünelim mesela. Konu sahibini tanıyor muyuz biz sankişu siteye üye olduğuma olacağıma bin pişman ettiniz. Birine destek çıktım diye 50 kişi üzerime geldi. Konu başlığını açmakla suçladınız ben de instagram verdim ben açmadığım için. Ne reklamı kardeşim influencer mıyım ben? İhtiyacım olsun? Tamam alın şikayet edin banlansın hesap umurumda değil ya.
Sen hala burdamisin ya gitsene silikon vadisineay ben gerçekten gidiyorum ya adam mı öldürdük hırsızlık mı yaptık hepiniz üzerime çullandınız gidin fbi’a falan da şikayet edin suç olacak ne yapmışsamhadi ablacım hadi
Lütfen beni şikayet etmeyin nolur, hayatım mahvolur biter
Konudan gitmeniz ne kadar zor oldu ya 30 kere yazdını he anladıkay ben gerçekten gidiyorum ya adam mı öldürdük hırsızlık mı yaptık hepiniz üzerime çullandınız gidin fbi’a falan da şikayet edin suç olacak ne yapmışsamhadi ablacım hadi
Kemik hanımReklam da yasak zaten.....
Ayrıca konu sahibi ve kemik hanım muhtemelen şikayet edildi anlaşılır aynı üye mi değil mi
İkisi de 21 yaşında genç filizlermiş
Hak ediyor çilekYahu kim, seni hangi sebeple şikayet edebilir? En fazla banlanırsın.
Cinsellik konusunda cahil olduğun kadar hukuki konularda da cahilsin belli ki.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz kendini geliştir, rica ediyorum.
Böyle geçmez hayat.
Bu yazacağım son cevap. Sizin zeka seviyeniz düşük olduğu için bu tarz şeylerlerle eğlenebiliyorsunuz. Saçma sapan konunuzun sahte olduğu zaten ortaya çıkmadı mı? İnandırıcı olamıyorsunuz, o kadar aklınız yok anlayın artık. Neden hala bizleri kandırabileceğinize inanıyorsunuz? Konuyu açtığınız hesabınızdan çıkış yapıp yeni hesap açıp ilk mesajını bu konuya yazıyorsunuz. Hem de bir çok kez konum sahtedir yazdıktan sonra diğer hesaptan cevap yazmaya çalışıyorsunuz. Başka konu için tam bu anlarda üyelik açan kişinin bir derdim var başlığındaki konuda ne işi var? Sitedeki çoğu üye ortalama zekada, sıkıntı sizde.şu siteye üye olduğuma olacağıma bin pişman ettiniz. Birine destek çıktım diye 50 kişi üzerime geldi. Konu başlığını açmakla suçladınız ben de instagram verdim ben açmadığım için. Ne reklamı kardeşim influencer mıyım ben? İhtiyacım olsun? Tamam alın şikayet edin banlansın hesap umurumda değil ya.
Tamam ben açtım aynen admin bey baksın görsün insanlara gerizekalı damgasız vuracak kadar ileri zekalı hayatınızda başarılarBu yazacağım son cevap. Sizin zeka seviyeniz düşük olduğu için bu tarz şeylerlerle eğlenebiliyorsunuz. Saçma sapan konunuzun sahte olduğu zaten ortaya çıkmadı mı? İnandırıcı olamıyorsunuz, o kadar aklınız yok anlayın artık. Neden hala bizleri kandırabileceğinize inanıyorsunuz? Konuyu açtığınız hesabınızdan çıkış yapıp yeni hesap açıp ilk mesajını bu konuya yazıyorsunuz. Hem de bir çok kez konum sahtedir yazdıktan sonra diğer hesaptan cevap yazmaya çalışıyorsunuz. Başka konu için tam bu anlarda üyelik açan kişinin bir derdim var başlığındaki konuda ne işi var? Sitedeki çoğu üye ortalama zekada, sıkıntı sizde.
21 yaşında meme mi yaptıracakmış?ben şokkkReklam da yasak zaten.....
Ayrıca konu sahibi ve kemik hanım muhtemelen şikayet edildi anlaşılır aynı üye mi değil mi
İkisi de 21 yaşında genç filizlermiş
Yuhh beeeeNe güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Ayrıca ben hemşireyim, insan kendi başına gelmeyince sıcağı sıcağına anlayamıyor durumu, her şey mantıklı geliyor. Ve evet 6,7 tane test alıp birisini de bir gün sonra kullandım. Sizlere yalnız soru sordum, yargılanmak/ kınanmak istemedim...
Çok saçma özellikle elle hapı gidin kardeşim burdan size kesin sonuç çıkmaz tıp denen birşey var anca laf kalabalığı yapıyorsunuz .Çok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?