Progestan ve cinsel ılişki

complex

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
384
177
303
İstanbul
Merhaba kizlar doktorum gebe kalmam icin bu progestan baslatti fitil olarak gece 2 gunduz 1 kullanıyorum gectigimiz hafta icin gün asiri iliski onerdi . 10 gun kala progestana basla dedi ve bu 10 gun icin iliski hakkinda bir şey söylemedi. Simdide bayram tatilindeler sorup ogrenemiyorumda bir fikriniz var mi? Adetime 4 gun var 5 gundur progestan kullaniyorum bugun 5. Gun ve iliski yasamadik

Canım meraba.Bende progestan kullanıyorum 8.günüm bugün bana da hamilelik için verdi. Bana ilişki önerdi önerdiği gün başla ilaca dedi hapini kullanıyorum ben günde 3 kez benimde adetime 5 gün var canım merak etmene gerek yok daha iyi tutunsun diye veriyor progestani Dr :)

Canım meraba.Bende progestan kullanıyorum 8.günüm bugün bana da hamilelik için verdi. Bana ilişki önerdi önerdiği gün başla ilaca dedi hapini kullanıyorum ben günde 3 kez benimde adetime 5 gün var canım merak etmene gerek yok daha iyi tutunsun diye veriyor progestani Dr :)

Sanirim ayni ilaç çünkü hap olarak yutuladabiliyo vajinadan alinadabiliyo.. bende toplamda 3 adet atiyorum vajinadan aldigim icin yan etkisini pek hissetmedim

Canim 2 gündür cok fazla bulantim var doktora danışıp biraksammi diyorum sende durumlar nasil gebelik icinmi kullaniyordun

arkadaşlar bunu doktor neden veriyor? yani kan tahliline göre mi ya da şikayete göre mi?

Canim 2 gündür cok fazla bulantim var doktora danışıp biraksammi diyorum sende durumlar nasil gebelik icinmi kullaniyordun
CANIM O İLAÇTAN OLUYORDUR BENCE SEN KESME İLACI İLAÇ YAPIYOR YAN ETKİSİ YANİ. BENİM BUGÜN BİTTİ İLAÇ. ADETİM 2 GÜN SONRA BAKALIM HAYIRLISI YA. :)

Benim 10 gün boyunca 2 kez filan midem bulanmistir. Halsizlik ve baş dönmesi çok oldu bende başka da birsey olmadı canım ilacın yan etkisi olarak mide bulantısıda var ben öyle biliyorum ..

Kizlar doktoruma sordum 10 günü tamamlamam icin son 2 günüm kalmisti cok midem bulaniyor dedim birakabilirsin dedi cok kalabalikti hemen ciktim.. ama asil aklima takilan soruyu soramadim yani neden biz bu progestani tam yumurtlama haftamizda kullanmiyoruzki yada yumurtlama haftamda her sey cok iyi yumurtan catlamis falan dedi o hafta beraber olduk ama progestan kullandigin sürece iliskiye şu sıklıkta gir gün aşırı gir falan dememisti bana hiç bir sey soramadim

Polikistik overim yok adetim cok duzenli yumurtalarim cok guzel catliyor hatta ben bunu sancilarla cokda iyi hissedebiliyorum tüpler tıkalı degil 6 yil evvel dogum yaptim ilk cocugumda hic bir tedavi gormedim ama bu kez hic bir problemim yokken 1 yıldır cocugumuz olmadi

Polikistik overim yok adetim cok duzenli yumurtalarim cok guzel catliyor hatta ben bunu sancilarla cokda iyi hissedebiliyorum tüpler tıkalı degil 6 yil evvel dogum yaptim ilk cocugumda hic bir tedavi gormedim ama bu kez hic bir problemim yokken 1 yıldır cocugumuz olmadi
Dr sana sorun yok mu dedi sana herseyine baktı mi ? Olabilir aslında nasip canım biraz da

Canim sana bu progestan surecinde nasil cinsel birliktelik önerdi doktorun
Canim bana sadece ilaca başlayacağım gün birlikte olun dedi o gün benim yumurtam çatliyordu o yüzden sanırım. Gun asiri her zaman en sağlıklısi tabi. Bana bişey söylemedi önemli birsey olsaydı derdi ama sadece çatlama olacağı gün birlikte Olun dedi.

Canim bana sadece ilaca başlayacağım gün birlikte olun dedi o gün benim yumurtam çatliyordu o yüzden sanırım. Gun asiri her zaman en sağlıklısi tabi. Bana bişey söylemedi önemli birsey olsaydı derdi ama sadece çatlama olacağı gün birlikte Olun dedi.
Tüm cevaplarin icin tesekkurler gönlümü ferahlattin

Kızlar bende dün başladım progestana bu sabah çok aşırı mide bulantısı ve ishal vardı sonra geçti günde kaç tane içiyorsunuz ve zamanla yan etkiler geçiyor mu

Back