Progestan kullanımı

Hunilimom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
1.578
2.556
41
merhaba arkadaşlar
Ben 10 gün kadar önce kahverengi lekenmelerim için doktora gitmiştim bana progestan vermişti sabAh akşam ağız yoluyla al diye kendi doktorum tatildeydi acil baska bi doktora gitmiştim.. Dün akşam kendi doktoruma gittim fitil olarak kullan dedi ama kalp atışlarının heyecanıyla sormayı unuttum..
Fitil olarak yeni bi ilaç mı almalıyım elimdekini mi kullanıcam?
Bir de makattan mı vajinal mi kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Doktorumu aradım ama doğumdaymış ulaşamadım kullanmamda gerekiyo o yüzden siZlere sormak istedim..

Ağızdan alınan progestan hap vajinal yolla da alınabiliyor. Genelde gündüz olan dozu ağızdan, gece olanı aşağıdan diyorlar. Zaten reçetesinde de yazıyor. Uyumadan önce koyarsanız fitili daha iyi olur sanıyorum, kullandıktan sonra ayağa kalkmazsınız daha kolay olur.

merhaba arkadaşlar
Ben 10 gün kadar önce kahverengi lekenmelerim için doktora gitmiştim bana progestan vermişti sabAh akşam ağız yoluyla al diye kendi doktorum tatildeydi acil baska bi doktora gitmiştim.. Dün akşam kendi doktoruma gittim fitil olarak kullan dedi ama kalp atışlarının heyecanıyla sormayı unuttum..
Fitil olarak yeni bi ilaç mı almalıyım elimdekini mi kullanıcam?
Bir de makattan mı vajinal mi kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Doktorumu aradım ama doğumdaymış ulaşamadım kullanmamda gerekiyo o yüzden siZlere sormak istedim..
Aynı ilacı fitil olarak kullanmalısın. Hem ağız yoluyla kullanılıyor hem fitil olarak. Ama fitil olarak daha iyi oluyor anında kesiyor. Bende öyle kullandım. Ağız yoluyla baş dönmesi miğde bulantısı yapar yerinden kalkamazsın :)

Vajinal olarak kullandım şimdi inşallah başarabilmişimdir ilk defa yapıyırum çünkü tekrar çok teşekkür ederim

Ben girişine dogru rı bıraktım biraz ittim ama bakınca erimiş bi şekilde gorunuyo yanşıs mı yaptımö

X