Progestan ignenin neden oldugu kalca agrisi

Merhaba kızlar bende tüp bebek tedavisi gördüm progestanı kulanyorum bügün külanmıyacam jele geçyorum 7+2 hamileyim progestana alıştım kopmak istemyorum ondan etkisi büyük çünkü 2 gündür eziyet çekiyorum kürdeşen oldum ilaçlardan biri alerji yapyormuş canım istemyerek doktorlar alerji serümü yaptılar yüzüm kulaklarım tüm vucudum kabardı ve acayıp kaşıntı yaptı bebegim için endişeliyim bu benim 6/7 tüp bebek denemem 12 senedir bekliyorum bu bebegi beni kimse adeta duymuyo ben kan dulandırıcı coraspinden şüphe edyorum progestan ignemi seve seve katlanmaya razıydım taki bu alerji ortaya çıkana kadar zamanla poponuz alışyo progestana dayanın metin olun Rabbim kimsenin kucagını boş brakmadın inşAllah

Sanırım en ağır ben geçiriyorum yan etkilerini. Allah yardımcımız olsun...transferden 5 gün önce verdi doktor. İlk gün ağrı vardı zorladı ama dayanılmayacak gibi değildi. 2 ve 3. Gün çok kötüydü. İlk yapıldığında bir şey yok 3 4 saat sonra ağrılar başladı. Sıtma üşüme titreme atak geçiriyorum gibi vucüdümda kasılma yarım saat sonra da ateş nerdeyse 39 oldu. Bütün gece ağrı sancı ateş ... doktorum 3 günde bir yaptır dedi 2 gün fitil kullandım kendime geldim. Taki transfer günümde tekrar yapılana kadar. Şuan yine aynı durumdayım. Sanırım doktor iğneyi bıraktıracak

Merhaba, tup bebek tedavisi nedeni ile hergun progestan igne oluyorum. Kalcamda igne yapilan yerde agriya neden oluyor. Agrilar icin onerebileceginiz birsey varmi?
vurulurken kendinizi kasmayın tamamen serbest bırakın. İlk vurulduğumda kendimi anlamadan sıkmışım 1 hafta geçmedi ağrısı. 2. vurunmamda tamamen serbest bıraktm sadece o gün hafif ağrı oldu. Çok geçmiş olsun

X