Progestan iğne

Feride22

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
49
11
28
Merhabalar öncelikle ben 7 haftalık hamileyim sürekli ara ara kanamalarim oldugu için doktora gittik doktor progestan düşüklüğünden olabilir kesenin etrafında kanama alanı var dedi çocuğun kalp atışları 129 iyi dedi kesenin düzgün dedi duphaston kullanıyorum günde 3 tane hergun progestan iğne kullanıyorum ve hergun akşam yatmadan 2 sabah kalkınca 1 progestan fitil kullanıyorum kanamalar dindi 1 hafta sonra kontrolüm var benim gibi bu durumu yaşayıp sağlıklı dogum yapanlar var mı aranızda

Bi yazi okumustum.. sagliksiz gebelikleri rahim atmak istedigi icin ve bu ilac buna engel oldugu icin bi ulkede progestan yasaklanmiş.. banada dusuk yaparken vermislerdi sonra dusuk yaptim yinede son ana kadar kalp atisi vardi ve cok siddetli kramplarla atti vucudum bebegimi.. sonra saglikli degilmis dediler. Sonra arastirirken bu bahsettigim yaziyi okudum zaten bende. Bi daha hamile kalirsam verselerde kullanmayi dusunmuyorum bu yuzden.. ama saglikli dogum yapanlari da cok duydum.bu sekilde fitili kullanipta. Insallah yavrunuz saglikla guzelce kucaginiza gelecektir. Belliki sizin bebeginiz cok guclu <3 her şey guzel olacak insallah.. olumlu dusunun stres yasamayin bu cok onemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…