Gebeliğe Hazırlık Progestan hakkinda hamile kalmak icin kizlar bakarmisiniz bi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuç aldın mı canım ( ben dün gittim gebelik yok dedi
Canim adet olmadim daha ama bekliyorum bat 12 temmuz ama 10 temmuzda test yaptim negatifti silik bi cizgi bile yoktu o yuzden bu aydan umudum bitti adet olup doktor yoluna gitmeyi bekliyorum yine

Kan testi yapmadın mı ? Adet olunca ben bi soğan kürünü denicem ve arada maydonoz suyu
Canim tam anlamiyla adet oldum bakalim bi ayda tedavi olcam olmazsa ugrasmiycam salliycam gecicek biktim artik allah ne derse o oluyo zaten tevekkul ben elimden geleni yaptim

Canim tam anlamiyla adet oldum bakalim bi ayda tedavi olcam olmazsa ugrasmiycam salliycam gecicek biktim artik allah ne derse o oluyo zaten tevekkul ben elimden geleni yaptim
Hayırlısı olsun canım aynen ben de öyle düşünüyorum ama soğan suyundan çoğu kişi olumlu sonuç almış

Çatlatma iğnesi gecikme yapar mı adet olmadım ve kasıklarımda çok şiddetli ağrılarım var

Yok canim sanirim bu gun adet oluyorum zaten testte negatifti

Merhaba şu 2 gündür takıldı kafama acaba orgazm oluyormusunuz ovulasyon günü olan beraberliklerinizde yoksa siz de benim gibi bebek sitresiyle zevk almadan sexmi yaşıyorsunuz. Bundanmıdır acaba sebepsiz infertilite.?. Bir yerde okudum dün. Bir prof araştırmasında bu sebep olabilir demiş.

Orgazm ile bebegin hic bir alakasi yok o prof yanlis solemis kadin tecavuze ugruyor o an aci cekiyor ama hamile kaliyor simdi bu sucsuz insan zevkmi aldi az mantikli dusununce bole bir seyin olmayacagi sabit orgazm konusuna gelince kimi kadin alir kimisi almis gibi yapar yalan yani boleside cok var bilmiyorum ben yalan kismini yapanlardan olmadim sevdigim adamla birlikteyim ve biz mutluyuz cok sukur keyif aliyoruz yani hatta biz buna nirvana diyelim sen bu konulara takilma bence derdin anne olmaksa bu konu hic bir yerinde olmamali

Canım merhaba. pko var bende. hamile kalmak istiyorum diye doktor progestan verdi. sende de sanırım aynı durum varmış ve görüyorumki hamilesin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sendeki etkisini soracaktım. soğan kürü de yaptın mı? nasıl hamile kaldın?

Bende 1 düşük 1 kürtajım 2 kaybım var bankada ecopirin verdi doktorum kan sulandırıcı aspirin bu ay bende klomen kullandım iğne vuruldum 2 tane yumurta gelişmiş tutarda hamile kalırsam yazarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…