Dus yok asla en az bi kac saat canimSonra kalkıyor musun duş her hangi bir iş
Bir buçuk saat geçti ve duş aldım bir buçuk saat boyunca belimin altına yastık koydum Allah bu çabalarımızı boşa çıkarmasın :)Dus yok asla en az bi kac saat canim
Amin canimBir buçuk saat geçti ve duş aldım bir buçuk saat boyunca belimin altına yastık koydum Allah bu çabalarımızı boşa çıkarmasın :)
Sonuç aldın mı canım ( ben dün gittim gebelik yok dediAmin canim
Canim adet olmadim daha ama bekliyorum bat 12 temmuz ama 10 temmuzda test yaptim negatifti silik bi cizgi bile yoktu o yuzden bu aydan umudum bitti adet olup doktor yoluna gitmeyi bekliyorum yineSonuç aldın mı canım ( ben dün gittim gebelik yok dedi
Yok canim sanirim bu gun adet oluyorum zaten testte negatiftiSonuç aldın mı canım ( ben dün gittim gebelik yok dedi
Kan testi yapmadın mı ? Adet olunca ben bi soğan kürünü denicem ve arada maydonoz suyuYok canim sanirim bu gun adet oluyorum zaten testte negatifti
Canim tam anlamiyla adet oldum bakalim bi ayda tedavi olcam olmazsa ugrasmiycam salliycam gecicek biktim artik allah ne derse o oluyo zaten tevekkul ben elimden geleni yaptimKan testi yapmadın mı ? Adet olunca ben bi soğan kürünü denicem ve arada maydonoz suyu
Hayırlısı olsun canım aynen ben de öyle düşünüyorum ama soğan suyundan çoğu kişi olumlu sonuç almışCanim tam anlamiyla adet oldum bakalim bi ayda tedavi olcam olmazsa ugrasmiycam salliycam gecicek biktim artik allah ne derse o oluyo zaten tevekkul ben elimden geleni yaptim
Yok canim sanirim bu gun adet oluyorum zaten testte negatifti
Orgazm ile bebegin hic bir alakasi yok o prof yanlis solemis kadin tecavuze ugruyor o an aci cekiyor ama hamile kaliyor simdi bu sucsuz insan zevkmi aldi az mantikli dusununce bole bir seyin olmayacagi sabit orgazm konusuna gelince kimi kadin alir kimisi almis gibi yapar yalan yani boleside cok var bilmiyorum ben yalan kismini yapanlardan olmadim sevdigim adamla birlikteyim ve biz mutluyuz cok sukur keyif aliyoruz yani hatta biz buna nirvana diyelim sen bu konulara takilma bence derdin anne olmaksa bu konu hic bir yerinde olmamaliMerhaba şu 2 gündür takıldı kafama acaba orgazm oluyormusunuz ovulasyon günü olan beraberliklerinizde yoksa siz de benim gibi bebek sitresiyle zevk almadan sexmi yaşıyorsunuz. Bundanmıdır acaba sebepsiz infertilite.?. Bir yerde okudum dün. Bir prof araştırmasında bu sebep olabilir demiş.
Kizlar yumurta takibi yapiliyor bana klomen kullandim 19 mayista hsg cekildi ve bu ay catlatma ignesi vurmayalim dedi doktor progestana basladim 100mg sabah 1 aksam 1 30 tane vardi icinde bitiyo bu aksam yeni alip daha devam edeyimmi yoksa yarin adet gunum aslinda icmiyim mi sirmayida unuttum cunki gecen ay vajinal yoldan fitil olarak aliyordum crinone jel vermisti ama kullanirken adet olmustum gecen pazartesi kontrole gittim yumurta catlamis mi diye catlamis ve rahim duvari kalinlasmis cok guzel demisti adet olmazsan gel dedi napcam ben bilen yardim edebilirmi lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?