• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakarmisiniz kizlar hamile olabilirmiyim acaba

Bnimde telefonumda bi program var ama aynimi blmiyorm cnm bizde ona dikkat ediyoruz ama bn ilacta kullaniyorum inofolic adinda bnde bu ay adet olmam ins ya bende adet tarihimi bekliyorm iste senin programin adi neydi cnm

Bnimde telefonumda bi program var ama aynimi blmiyorm cnm bizde ona dikkat ediyoruz ama bn ilacta kullaniyorum inofolic adinda bnde bu ay adet olmam ins ya bende adet tarihimi bekliyorm iste senin programin adi neydi cnm

kadın günlüğü canım çok abartılcak bişi değil ama düzenli işaretliğince faydalı mesela ben suan hangı ilişkide kaldıgımı biliyorum :) kaç gün var adetine ama sana bişi söyliyim bak takma kafana gercekten söylüyorlardı inanmıyordum takmayınca kendiliğinden oluyor valla :KK28:

kadın günlüğü canım çok abartılcak bişi değil ama düzenli işaretliğince faydalı mesela ben suan hangı ilişkide kaldıgımı biliyorum :) kaç gün var adetine ama sana bişi söyliyim bak takma kafana gercekten söylüyorlardı inanmıyordum takmayınca kendiliğinden oluyor valla :KK28:
Takmamak elimde degil ki valla bnim adetlerm cok duzensiz gecen ay kasimin 28 de oldm bakalm oluck miym yumurtlama gunlerm gecti bnim elimdeki programa gore ve doktorumun verdigi tarihlere gore

Burda inofolic diye bi yazisma var o ilacla da cok hamile kalan olmus bnada doktorum onu verdi ins hayirlisi olur herkez icin bnde bu ay adet olcm mi olmucm mi onu bekliyorm iste rahmimde ur var bnm o yuzden ur buyumeden hemen hamile kalmam lazm
Allah yardımcın olsun canım. Tez zamanda dileğine kavuşursun inşallah.
bakalım abende ocakta güzel haber alacak mıyım almayacak mıyım. beklemedeyim.

Kizlar hamilemiyim diye ilk defa bu ay supheliyorum kendimden istiyorum da umutlanmak istemiyorum ama onun icin belirtiler ne yone gidicek bi bakarmisiniz. Bende aiddetli bir haftadr kasik agrisi var egilince ustune filan agri artiyor belime vuruyor ara ara migdem de eksime oldu iki sabah ayrica da asiri yemeye basladim birde gecen hfta kahverngi lekelenme oldu akintim oldu adetime 6 gun var acaba bunlar hamilelik belirtisimi test yapip izulmekte istemiyorum. :-) fikirlerinizi merk edyrum :-)
sonuc belli oldu mu o gunden bu gune?

Takmamak elimde degil ki valla bnim adetlerm cok duzensiz gecen ay kasimin 28 de oldm bakalm oluck miym yumurtlama gunlerm gecti bnim elimdeki programa gore ve doktorumun verdigitarihlere gore

Takmamak elimde degil ki valla bnim adetlerm cok duzensiz gecen ay kasimin 28 de oldm bakalm oluck miym yumurtlama gunlerm gecti bnim elimdeki programa gore ve doktorumun verdigitarihlere gore

adetlerin düzensizde nasıl anlıyor doktor hangi günler yumurtlağını :63: önce adetini düzene sokması gerekmiyor mu canım

Kizlar adetim on bes gun gecikti gecen ay iki gun erken olmustum ayin yirmi altisinda nisanlimla iliski yasadik ama bosalma olmadi ertesi gun adet oldum ve normal sure bes gun surdu bu ayin ucunde dordunde olmam gerekiyodu ama hala olmadim belirtilerini yasadim ama hala gelmedi nedeni ne olabilir ki hamile miyim ki

adetlerin düzensizde nasıl anlıyor doktor hangi günler yumurtlağını :63: önce adetini düzene sokması gerekmiyor mu canım
Cnm soyle bisi ur dan dolayi surekli 1 hafta filan oynuyo mecbur sokamiyo yani duzene bulundugm yerdeki en iyi doktor ozele gidiyorm zaten ama direk ilac verdi 3 sure verdi 3 ay sonunda kalamazsan gel dedi bu nasil is bnde anlamadm ne yapsam ki

Kizlar adetim on bes gun gecikti gecen ay iki gun erken olmustum ayin yirmi altisinda nisanlimla iliski yasadik ama bosalma olmadi ertesi gun adet oldum ve normal sure bes gun surdu bu ayin ucunde dordunde olmam gerekiyodu ama hala olmadim belirtilerini yasadim ama hala gelmedi nedeni ne olabilir ki hamile miyim ki
Stres yapma stresten de olmayablirsn netten bak ne tur belirtiler hamilelik yada olmadi test yap cnm

Stres yapma stresten de olmayablirsn netten bak ne turbelirtiler hamilelik yada olmadi testyap cnm

Haklisin galiba canim cok fazla streste girdim ben ondan gelmiyo aslinda korkum tek hamilelikte degil on bes gun gecti ve daha once hic bu kadar gecikmemisti acaba hormon bozuklugu falanda mi var bundan da korkuyorum psikolojim iyice kotu oldu cok streste soktum ister istemez kendimi galiba

Haklisin galiba canim cok fazla streste girdim ben ondan gelmiyo aslinda korkum tek hamilelikte degil on bes gun gecti ve daha once hic bu kadar gecikmemisti acaba hormon bozuklugu falanda mi var bundan da korkuyorum psikolojim iyice kotu oldu cok streste soktum ister istemez kendimi galiba
Istersen yinede icinin rahatlamasi icin hm hormon testi hmde bi hamilelik testi yaptir ama pek sanmiyorm bosalma olmadan

Cnm soyle bisi ur dan dolayi surekli 1 hafta filan oynuyo mecbur sokamiyo yani duzene bulundugm yerdeki en iyi doktor ozele gidiyorm zaten ama direk ilac verdi 3 sure verdi 3 ay sonunda kalamazsan gel dedi bu nasil is bnde anlamadm ne yapsam ki

ur u zarar vermeden alamıyor anladığım kadarıyla bebek istediğiniz için bebekle alıcak muhtemelen ya da ebbek onu yok edicek :S inşallah bu 3 ayda olur canım :KK68:

ur u zarar vermeden alamıyor anladığım kadarıyla bebek istediğiniz için bebekle alıcak muhtemelen ya da ebbek onu yok edicek :S inşallah bu 3 ayda olur canım :KK68:
Canim aslnda aldi uru gecen yil ama tekrar cikti aslinda biz hemen istemiyoduk biz evleneli 3 yil oldu ama bn ayni zamanda univ okuyorum ama uru buyuk ihtimal bebek yok eder deynce mecbur planlarimizi erkene aldik

Stres yapma stresten de olmayablirsn netten bak ne turbelirtiler hamilelik yada olmadi testyap cnm
hamilelikten şüphe duyman için boşalma olması lazım.eğer hiç olmadıysa gebelik yoktur.ama ben vajinal bölgenin dışına bulaşan spermle hamile kalan bi kaç kadın biliyorum.malum bu spermler canlı ve ilginç şeyler ;) ama hiç bi şekilde bi boşalma söz konusu değilse döllenmede mümkün değil

Gecen ay boyle bi sorun yasadim ama sonra geldi normal adet oldum bu ayda normal zamaninda geldi ama ilk kahverengi olarak geldi bi gun sonra kirmiziya döndü ama bu seferde cok az geldi yine normal surede bes gun surdu ama cok az miktarda geldi bunun nedeni ne olabilir sizce kizlar

Back
X