• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi bakarmisiniz kizlar hamile olabilirmiyim acaba

Belirtileri pek dinlememek gerek. Ben 3 aydır her ay bütün belirtileri gördüm. Kimisi idrar enf. kimisi mantar çıktı. Şuan çok sakinim ve hayırlısı diyerek dua ediyorum. klomen kullanmaya başlayacağım. Artık 6 ay korunmasız ilişkiden sonra doktor üzerine eğilelim dedi. test yaptırdı her hangi bi sorun çıkmadı. bakalım haftaya ne bekliyor beni. kısmetimde inşallah vardır anne olmak. Allah gönülden isteyen herkese nasip etsin anneliği inşallah.
Amin doktor size ne testi yapti

Amin doktor size ne testi yapti

Hormon testi yaptırdı. Birde açlık şekerime baltırdı onun dışında ki tahlilleri hatırlamıyorum canım. 2 haftadır gidiyordum zaten. Salı günü gelmemi söyledi. Bugün klomene başladım bakalım.

Hormon testi yaptırdı. Birde açlık şekerime baltırdı onun dışında ki tahlilleri hatırlamıyorum canım. 2 haftadır gidiyordum zaten. Salı günü gelmemi söyledi. Bugün klomene başladım bakalım.[/QUOTE
Bnde inofolic kullaniyorm sabah 2 aksam 2 poset bakalm hayirlisi cnm

Ins cnm klomen hamile kalmayimi destekliyo cnm

Canım burda bir arkadaş sorunu olamdığı halde hamile kalamamış doktor klomen vermiş. ilk ayında hamile kalmış. yumurtayı çoğaltıyor. yani şansı arttırıyor. Bakalım bana günde 1 tane kullanmamaı söyledi. 5 gün sonra gideceğim o zamana kadar ne olur hayırlısı.

Canım burda bir arkadaş sorunu olamdığı halde hamile kalamamış doktor klomen vermiş. ilk ayında hamile kalmış. yumurtayı çoğaltıyor. yani şansı arttırıyor. Bakalım bana günde 1 tane kullanmamaı söyledi. 5 gün sonra gideceğim o zamana kadar ne olur hayırlısı.
Burda inofolic diye bi yazisma var o ilacla da cok hamile kalan olmus bnada doktorum onu verdi ins hayirlisi olur herkez icin bnde bu ay adet olcm mi olmucm mi onu bekliyorm iste rahmimde ur var bnm o yuzden ur buyumeden hemen hamile kalmam lazm

günaydın kızlar adetim 4 gün geçikti bugün test yaptım bakar mısınız sizce var mı ? :KK33:
http://imageshack.com/a/img537/4682/d4E4Ck.jpg
Benim arkadasim hemsire senin ifin ona sordum cift cizginin belirgin cikmasina gerek yok silip cikmasida yeterli oluyormus 3 farkli durum oluyoms ya cok belirgin ya az yada cok silik bence hamilesn yani ama yinede idrsr testine pek guvenmeyip kan testi yaptir nasilsa adetin gecms bazi bayanlarda bebek 2 aylik olmasina ragmen idrara yansimiyo kanda cikiyo

Benim arkadasim hemsire senin ifin ona sordum cift cizginin belirgin cikmasina gerek yok silip cikmasida yeterli oluyormus 3 farkli durum oluyoms ya cok belirgin ya az yada cok silik bence hamilesn yani ama yinede idrsr testine pek guvenmeyip kan testi yaptir nasilsa adetin gecms bazi bayanlarda bebek 2 aylik olmasina ragmen idrara yansimiyo kanda cikiyo

çok teşekkür ederim canım öğleden sonra hastaneye gidip kan tahlili yaptırıcam inşallah vardır bebiş çok heyecanlıyım :KK68:

Ins cnm rica ederm sende bana dua et olurmu bnde cok istiyorum

etmez miyim hiç allahım hepimize nasip etsin inşallah ama herkesin dediği doğru kafanda bitirdin mi oluyomuş kendiliğinden bu ay resmen hissetmiştim ve inşallah oldu öğleden sonrayı bekliyorum sabırla sizde dua edin inşallah vardır boşuna umutlanmıyorumdur :KK43:

etmez miyim hiç allahım hepimize nasip etsin inşallah ama herkesin dediği doğru kafanda bitirdin mi oluyomuş kendiliğinden bu ay resmen hissetmiştim ve inşallah oldu öğleden sonrayı bekliyorum sabırla sizde dua edin inşallah vardır boşuna umutlanmıyorumdur :KK43:
Gercekten dua edivm sana cnm bnada haber verirsen sevnrm

sonuçu alır almaz haber vericem teşekkür ederim bu bebek bir muce olucak tek yumurtalıklı yumurtalık kanserini yenmiş bir annenin bebeği allahım nasip edicek inşallah :KK36:
tamam senden haber bekliyorm biz ayni durumdayz bnimde rahmimde ur var ur buyumeden hamile kalmam lazm benimde

tamam senden haber bekliyorm biz ayni durumdayz bnimde rahmimde ur var ur buyumeden hamile kalmam lazm benimde

canımm haber geldii 137,53 çıktı kan sonucum 2 haftacık bebeğim 2 gün sonra tekrar kan vericem eğer yükselmişse dış gebelik olmdığını anlaşılcakmış allah inşallah hepinize kısmet eder :KK68:

canımm haber geldii 137,53 çıktı kan sonucum 2 haftacık bebeğim 2 gün sonra tekrar kan vericem eğer yükselmişse dış gebelik olmdığını anlaşılcakmış allah inşallah hepinize kısmet eder :KK68:
Gerckten cok sevndm ins bebek yoldadir :)) cnm sen hamile kalmk icin ilac kullandn mi

Gerckten cok sevndm ins bebek yoldadir :)) cnm sen hamile kalmk icin ilac kullandn mi[/QUOTEçok teşekkür ederim bitanem dualarınız sağolsun :KK68: yok canım ben ilaç kullanmadım ama dikkat ettim yumurtalama gunlerine bir program var telefonumda günü gününe veriyor zaten tam en yoğun gün olan günde tutmuş bebeğimiz :oops:

Back
X