Bence gitme 8 çok erken en azından 10. Gün ver ki pozitif görürsen 12. Gün verdiğinde 2 katı artış var mı onu kıyaslamış olursun. Benim 849 gelmişti.Anladı canm ben 8. Gün kan vermeyi düşünüyorum bekleyeniycem gibi gelitoo 12 gün kaç gelmişti canmm
Ayy işte duramıyprım bnde 8. Gün veriyim ona görede 10. Gün bidaha verirm diyorum canımm 5. Gün çift embriyo ama çok zor beklemek ya hiç bir belirtmde yokBence gitme 8 çok erken en azından 10. Gün ver ki pozitif görürsen 12. Gün verdiğinde 2 katı artış var mı onu kıyaslamış olursun. Benim 849 gelmişti.
Kaç gün olduAyy işte duramıyprım bnde 8. Gün veriyim ona görede 10. Gün bidaha verirm diyorum canımm 5. Gün çift embriyo ama çok zor beklemek ya hiç bir
Bugün transfer hariç 5. Gün canm şubat 27 de transferim olduKaç gün oldu
Yemek yemenizde bir değişiklik oldumu ? Açlık hissetme yada canınızın özellikle istediği bir şey gece açlıkları gibi?Bugün transfer hariç 5. Gün canm şubat 27 de transferim oldu
Normal canım hepimizin basına gelmisAy benim bi olayın sadece benim başıma gelmiş gibi davranma hastalığım var sanırım nasıl tedirgin oldummmhemşireleri falan arayacaktım yarın sabah demek ki normal bir durum
Bende yeme isteği oldu canm sürekli bişeuler yemek istiyorum ama o sigara içmediğimden olanilir normalde kullanıyordumYemek yemenizde bir değişiklik oldumu ? Açlık hissetme yada canınızın özellikle istediği bir şey gece açlıkları gibi?
aynen öyle canım insan böyle duyunca bi oh diyoNormal canım hepimizin basına gelmis
Ufff bi de başımızda su sigara olayı var tabiiiiBende yeme isteği oldu canm sürekli bişeuler yemek istiyorum ama o sigara içmediğimden olanilir normalde kullanıyordum
Yok canım gece falan olmuşsa bence sigara değil. Normalde hiç böyle değilim değin bir yeme isteği oluşuyor.Aç değilmişsin ama vücudun aç sinyalleri veriyor terleme ateş basması oluyor. Hapşırma oluşabilir sanki alerji varmış gibi bunlar bile belirti. İlla kasıklarının belinin ağrıması gerekmez.Bende yeme isteği oldu canm sürekli bişeuler yemek istiyorum ama o sigara içmediğimden olanilir normalde kullanıyordum
Bilmiyorum cnm yaa ben kan vermeden hiç bişeyi yoramuyorm belirti olarak normal zamanda olan şeylermiş gibi geliyor yani farklı bişeyim yokk hayırlısı ile zaman geçisn bian önceYok canım gece falan olmuşsa bence sigara değil. Normalde hiç böyle değilim değin bir yeme isteği oluşuyor.Aç değilmişsin ama vücudun aç sinyalleri veriyor terleme ateş basması oluyor. Hapşırma oluşabilir sanki alerji varmış gibi bunlar bile belirti. İlla kasıklarının belinin ağrıması gerekmez.
10 günden önce kan verme derim. İnşallah için tez zamanda rahatlarBilmiyorum cnm yaa ben kan vermeden hiç bişeyi yoramuyorm belirti olarak normal zamanda olan şeylermiş gibi geliyor yani farklı bişeyim yokk hayırlısı ile zaman geçisn bian önce
Canım pozitif sonuclarin olsun insallah. Bu belirti işine ben hic inanmiyorum ilk transferimde asiri derecede sol kasikta batma yasadim hamilelik belirtisi dediler negatif oldu bir önceki transferimde belirtim olmamisti tutmadi diye agladim pozitmis yani belirti hissediyorum diyenler bence hamile olduklari icin degil ilaclarin etkilerini hissediyorlar pozitif olunca hamilelige yoruyorlarBilmiyorum cnm yaa ben kan vermeden hiç bişeyi yoramuyorm belirti olarak normal zamanda olan şeylermiş gibi geliyor yani farklı bişeyim yokk hayırlısı ile zaman geçisn bian önce
Bende senin gibi düşünüyorum canm çnkii normal gebelikte bile insanlarr bir birbuçuk ay sonra öğreniyorlar regly geçikmesiyle odas yani bariz bi belirti bende aramıyorumm inşallah söylediğin gibi olurda belirtisiz potifiz görürüm :)Canım pozitif sonuclarin olsun insallah. Bu belirti işine ben hic inanmiyorum ilk transferimde asiri derecede sol kasikta batma yasadim hamilelik belirtisi dediler negatif oldu bir önceki transferimde belirtim olmamisti tutmadi diye agladim pozitmis yani belirti hissediyorum diyenler bence hamile olduklari icin degil ilaclarin etkilerini hissediyorlar pozitif olunca hamilelige yoruyorlar
Amin canım insallah pozitif olacak mübarek ayda allah yardimcimiz olsunBende senin gibi düşünüyorum canm çnkii normal gebelikte bile insanlarr bir birbuçuk ay sonra öğreniyorlar regly geçikmesiyle odas yani bariz bi belirti bende aramıyorumm inşallah söylediğin gibi olurda belirtisiz potifiz görürüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?