Progastan

Esmeralda10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
24
6
1
29
Arkadaşlar merhaba ilk aşılamam tutmadı 2. Asılama yaptircam gücümüz yok progastan hamile.kalmayi kolaylastiriyor diye bir yazı gördüm peki aslı varmıdır progastan 200 ile kamile kalmak mümkünmüdür mümkünse kullanımı nasıl oluyor bilgisi olanlar yazabilirmi

Hamile kalmayı kolaylaştırmıyor sadece gebelik oluşması durumunda bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. Yani mucizevi yumurta dölleme gibi bi özelliği yok malesef.
Düşük tehlikesi olduğu durumlarda da progestan veriliyor bebek düşmesin diye

Anladim canım teşekkür ederim allah razı olsun.

Ocak 21 de aşılamam oldu değerim 60.1 e kadar yükseldi sonra ilk iki gün kahve rengi leke oldu bugünde normal kanama başladı idrarda çok hafif 2 çizgi vardı.pvardı.p60sikolijim darma dağın

Ocak 21 de aşılamam oldu değerim 60.1 e kadar yükseldi sonra ilk iki gün kahve rengi leke oldu bugünde normal kanama başladı idrarda çok hafif 2 çizgi vardı.pvardı.p60sikolijim darma dağın
Öncelikle en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmanız dileğimle.. Progestan olası gebelik durumunda bebeğin tutunmasını sağlayan, rahim duvarını kalınlaştıran bir ilaçtır, yani gebe kalmaya bi etkisi yok. Folik asit takviyesi alabilirsiniz doktorunuza danışarak, hamile kalmak isteyenlere genelde inofolic combi yazıyorlar

Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ve bilgilerin için doktorum folikasit olacak folito vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…