- 21 Ocak 2018
- 8.341
- 20.584
- 348
- 32
- Konu Sahibi Dahliadivin
-
Evet sen biliyodun gozunden kacmadiBak baaak biliyordum zaten bunu aldığınıellerine sağlık canım harika olmuş
Maşallahh Dahlia çok da güzel yapmışsınCok tesekkurlervalla ben hem oglumla ugrastim hem bununla hemde ramazan sofrasi kurdum asiri yoruldum aksama kadar anca yaptim senin musaitliginiz coksa daha rahat yaparsin :)
Sagol canim benimMaşallahh Dahlia çok da güzel yapmışsın
Ben de evde profiterol denemedim hiiç ama çok merak ettim :))
Ay cok sağolay bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla yutkunarak izledim
ellerine sağlık
Evet sana sans getirdi insallah banada getirirOooo kimleri görüyorum birincilik tarifimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş ben seni tutuyorum
Cok tesekkurlerInş. bir gun ben de yapar başarılı olurum bundan ya. Çok severim.Ellerine sağlık.
Ellerine sağlık canım.Yorulmuşsun ama değmiş,çok güzel olmuş,başarılar dilerim.Herkese merhaba :)
Bu hafta daha once hic yapmadigim bir tatliyi yaptim ama bana cok zor geldi her nekadar asiri guzel olsada birdaha yaparmiyim pek sanmiyorum
Malzemeler
Hamuru icin
Bir su bardağı su
125 gr tereyağı
Bir su bardağı un
3 yumurta
İç kreması
2.5 su bardağı süt
Bir yumurta
1.5 çay bardaği şeker
3 kaşık un
Bir kutu pinar labne
Bir paket vanilya
Üzeri için
Hazır cikolata sosu ve süsleme malzemeleri
Hamurla başlayalım. Ufak bir tencereye su ve yağı alip ocaga koyuyoruz su kaynayip yag eriyince unu ekleyip cirpma teliyle hizlica cirpiyoruz. 2 3 dk bu şekilde karistirarak pisiriyoruz. Daha sonra 10 dk sogumaya birakiyoruz. Soguduktan sonra yumurtalari tek tek ilave edip her yumurtayi iyice karisana kadar cirpiyoruz. Ben mikserle çırptim diger türlü cok yorucu olur. Hamuru cevizden daha ufak olacak sekilde kasikla tepsiye dizelim aralarinda aralik olsun. Ben cok ufak yapmama ragmen asiri kabardi toplarimkabarmasi guzel bisey tabi itiraf edeyim tarif yorumlarinda herkes kabarmadi yazmisti bende dedim heralde benimkilerde olmayacak ve bu hafta katilamiycam ama gayet guzel kabardilar neyseki :) hamuru 180 derecede tam 40 dk pisirdim anca pisiyor bu surede acip bakmaniza gerek yok
Eki Görüntüle 2630691
Eki Görüntüle 2630692
Eki Görüntüle 2630693
Eki Görüntüle 2630694
Eki Görüntüle 2630695
Eki Görüntüle 2630696
Hamurlari sogumaya birakip ic kremasina gecelim. Vanilya ve labne haric malzemeleri karistirip muhallebiyi pisirelim. Pistikten sonra once vanilyayi ekleyip cirpalim. Biraz soguduktan sonra labneyi ekleyip mikserle guzelce cirpiyoruz kremamiz hazir.
Eki Görüntüle 2630697
Eki Görüntüle 2630698
Eki Görüntüle 2630699
Eki Görüntüle 2630700
Sıkma torbasi varsa kullanin yoksa toplari ikiye keserek de doldurabilirsiniz ben kendim torba yaptim ve doldurdum ama cok zorlandigim icin o asamayi rahat cekemedim
Eki Görüntüle 2630703
Eki Görüntüle 2630704
Çok şükür profiteroller bittitatif on numara tarif hazirdan farksiz oldu deneyecekler tereddutsuz yapabilir. Herkese afiyet olsun
Eki Görüntüle 2630706
Eki Görüntüle 2630707
Eki Görüntüle 2630708
Eki Görüntüle 2630709
Eki Görüntüle 2630710
Eki Görüntüle 2630711
Cok sagol canim aynen oyle olduEllerine sağlık canım.Yorulmuşsun ama değmiş,çok güzel olmuş,başarılar dilerim.
Cok sagol canimEline sağlık gayet güzel görünüyorbaşarılar şimdiden
Cok sagol canim bakalim sansimizi gorucezKapmışsın güzel tarifi,tebriklerbol şanslar :)
Bence çok yüksek canım,bakalım göreceğiz :))Cok sagol canim bakalim sansimizi gorucez
Hadi insallah sana guveniyorumBence çok yüksek canım,bakalım göreceğiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?