- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.861
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaSunumun tatlışkoluğu. Tatlı sunumu da olunca tatlışkoluk x2 oldu ehehe.
Ellerinize sağlık, başarılar dilerim. Bu arada kazağınızın rengine bayıldım, nereden aldınız kulağıma söyleyiverin ehehe.
Teşekkür ederim canımTatlına geldim ama sen banka kışın tatlım
Çok güzel görünüyor çok severim zaten ellerine sağlık![]()
Anlamıştım zaten ne yazmak istediğiniBanlanmışsın diyecektim. Tabi klavyem hiç alışık değil o tarz şeylere![]()
Teşekkür ederimellerine sağlık :) başarılar
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım profiterolu çok severim başarılar dilerim![]()
Tamam atıyorum şimdi :)Açayım canım, kapalı tutuyorum normalde :)
Teşekkürlereline sağlık başarılar![]()
TeşekkürlerSüper olmuş canım ellerine sağlık
Evet süt un ve yumurtayla yapılan kremadaki yumurta kokusu midem bulandırdığı için(koku hassasiyetim var) pasta kreması veya puding kullanıyorum genelde. Pastanelerdeki beyaz kremanın tarifini çok kez istedim ama sırmış aralarında vermiyolar o kremayı kusursuz. Teşekkür ederim :)Hamurlarin icine hazir puding yapip sıkmıssınız sanirim, ilk defa bu sekilde yapilmis bir profiterol gordum. Sunum guzel.
Ellerinize saglik.
Evet süt un ve yumurtayla yapılan kremadaki yumurta kokusu midem bulandırdığı için(koku hassasiyetim var) pasta kreması veya puding kullanıyorum genelde. Pastanelerdeki beyaz kremanın tarifini çok kez istedim ama sırmış aralarında vermiyolar o kremayı kusursuz. Teşekkür ederim :)
Güzel oldu pasta kremaları varya hani onunla da olur yaparsanız bi deneyin hatta ben bazen pasta yapıp arasındaki o kremadan da sıkıyorum şöyle mesela gösteriyim bunu da ben yaptım profiterollü pasta. Pasta kremasından sıkmıştım :)Pudingle lezzeti nasil oldu peki.
O krema yumurtasiz da yapilabiliyor o sekilde deneyebilirsin, bende yumurta kokusundan pek hoslanmadigim icin.