- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Buna cok sevindim canım benimAyyy ne demek canm gider aldirtirm hiç olmadı yaptırırım içini ferah tut sen
Canım ayvadan başka bişey istemiyor![]()

Sen ayvayı yemeye devam et

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna cok sevindim canım benimAyyy ne demek canm gider aldirtirm hiç olmadı yaptırırım içini ferah tut sen
Canım ayvadan başka bişey istemiyor![]()
Kutsi nereyyyy yaaaaa benserooooOni ben 7 sene önce yedim.kutsi![]()
Hadi bakalım neler yapacaksın göreceğizivit. İlk defa katılacağım yarışmaya heyecanlıyım
Ayvayı yedin rosa![]()
Ben seni kutsi sandmKutsi nereyyyy yaaaaa benseroooo![]()
Edeyim canmBuna cok sevindim canım benim♥♥
Sen ayvayı yemeye devam et![]()
Cok sağol balım benimEdeyim canm
Sana da başarılar dilerim tatlım (;
Böyle bi isteğe nasıl hayır diyebilirim ki benHemşo,şimdi itiraz etmeden kalanları paketle,ve birazdan sana yollayacağım adrese iletŞaka bir yana çok lezzetli görünüyor,ellerine sağlık ve bol şanslar
![]()
Ben teşekkür ederim hemşomBöyle bi isteğe nasıl hayır diyebilirim ki benhemen at adresi kız
Coookk teşekkür ederim hemşomm teşekkür ederim♥♥
![]()
Mikemmel genckizligimda tek deneyip elime yuzume bulastirdigim tarifImmm şeeeyyy![]()
Ne demek canım ciddiyim yeter ki isteBen teşekkür ederim hemşomYemiş kadar oldum ,tekrar bol şanslar
![]()
Cok teşekkür ederim canım benim teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş![]()
GenckızMikemmel genckizligimda tek deneyip elime yuzume bulastirdigim tarif![]()