- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
Olabilir canımYok kız doğuluyum ben sanki gecende seni oturduğum yerde oturuyorsun gibi okudum da yanlış oldu o zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canımYok kız doğuluyum ben sanki gecende seni oturduğum yerde oturuyorsun gibi okudum da yanlış oldu o zaman![]()
Noldu gızzz miniiikkÖğğhhhhhhhj öhhhhhh![]()
Külahı rahat bıraksana senNoldu gızzz miniiikk![]()
Benim külahımla alıp veremediğin nedir yahuKülahı rahat bıraksana sen![]()
Hiç bir sorunum yokBenim külahımla alıp veremediğin nedir yahu![]()
![]()
Tamam don lastiği değil ya uzamazHiç bir sorunum yokçok uzatma kulahlari degismeyelim
![]()
Cok sağol canım benimEllerine saglik canm bsarilar dilerim:)
Yaaa cok teşekkür ederim canım benim sagolWaaoew sunuma bakellerine sağlık
![]()
Kuzum ya cokkk teşekkür ederimHarika görünüyor kuzum ki tarifini denedim dehşet bşey oldu çok beğendik ailecekbol şans sana canım aslında şansa bile hç gerek olmicak bu tarifle sunumla ama olsun diyim ben
![]()
Valla kusursuz yapmışHiç kusurda bulamıyorum ki biraz kotuleyeyimazıcık insan bizleri de düşünür
altını yaksaydın en azından da bu kadar kusursuz görünmeseydi
![]()
AhahahhaHiç kusurda bulamıyorum ki biraz kotuleyeyimazıcık insan bizleri de düşünür
altını yaksaydın en azından da bu kadar kusursuz görünmeseydi
![]()
Miniğim yani sende fena değilsinValla kusursuz yapmışsenin gibi
![]()
Yoo yok ben formumda degilim bu araMiniğim yani sende fena değilsin![]()
Keşke Nana'nın hemşosu yapamamışlar deselerdi, inan üzülmezdim kız ne üzüleceğim benim tatlım güzel olsun gerisi çiğ süt koysa bana yeterdiAhahahhahemşomub yüzünü kara çıkartmamak için böyle güzel yaptım ki demesinler bak hemşon bişey yapamamış diye üzülürsün çünkü dayanamam
![]()
![]()
![]()