- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Olabilir canımYok kız doğuluyum ben sanki gecende seni oturduğum yerde oturuyorsun gibi okudum da yanlış oldu o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canımYok kız doğuluyum ben sanki gecende seni oturduğum yerde oturuyorsun gibi okudum da yanlış oldu o zaman
Kusura bakmaOlabilir canım
Noldu gızzz miniiikkÖğğhhhhhhhj öhhhhhh
Külahı rahat bıraksana senNoldu gızzz miniiikk
Benim külahımla alıp veremediğin nedir yahuKülahı rahat bıraksana sen
Hiç bir sorunum yok çok uzatma kulahlari degismeyelimBenim külahımla alıp veremediğin nedir yahu
Tamam don lastiği değil ya uzamazHiç bir sorunum yok çok uzatma kulahlari degismeyelim
Cok sağol canım benimEllerine saglik canm bsarilar dilerim:)
Yaaa cok teşekkür ederim canım benim sagolWaaoew sunuma bak ellerine sağlık
Kuzum ya cokkk teşekkür ederim beğenen ellerin dert görmesin UtandımHarika görünüyor kuzum ki tarifini denedim dehşet bşey oldu çok beğendik ailecek bol şans sana canım aslında şansa bile hç gerek olmicak bu tarifle sunumla ama olsun diyim ben
Valla kusursuz yapmış senin gibiHiç kusurda bulamıyorum ki biraz kotuleyeyim azıcık insan bizleri de düşünür altını yaksaydın en azından da bu kadar kusursuz görünmeseydi
Ahahahha hemşomub yüzünü kara çıkartmamak için böyle güzel yaptım ki demesinler bak hemşon bişey yapamamış diye üzülürsün çünkü dayanamamHiç kusurda bulamıyorum ki biraz kotuleyeyim azıcık insan bizleri de düşünür altını yaksaydın en azından da bu kadar kusursuz görünmeseydi
Miniğim yani sende fena değilsinValla kusursuz yapmış senin gibi
Yoo yok ben formumda degilim bu araMiniğim yani sende fena değilsin
Keşke Nana'nın hemşosu yapamamışlar deselerdi, inan üzülmezdim kız ne üzüleceğim benim tatlım güzel olsun gerisi çiğ süt koysa bana yeterdiAhahahha hemşomub yüzünü kara çıkartmamak için böyle güzel yaptım ki demesinler bak hemşon bişey yapamamış diye üzülürsün çünkü dayanamam