UmutlarTukenmez

HERŞEY GÜZEL OLACAK!...
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
1.343
4.325
408
İyi aksamlar arkadaşlar. Artık şu profil bilgilerimi düzenleyebilmek ve smellerim geri gelsin istiyorum. Fakat düzenle bölümü yok. Nasıl düzenleyebilirim?

İyi aksamlar arkadaşlar. Artık şu profil bilgilerimi düzenleyebilmek ve smellerim geri gelsin istiyorum. Fakat düzenle bölümü yok. Nasıl düzenleyebilirim?

Kullanıcı Kontrol Paneline girin..
Sol tarafta profil düzenle ve seçenekleri düzenle kısmı var..
Tıklayın..

Canım teşekkür ederim bilgi için. Fakat ben kullanıcı kontrol panelinide göremiyorum. Sorun bende diye düşünmeye başladım artık(

Rica ederim canım .Yukarıda sağ tarafta en üstte profilim - kullanıcı kontrol paneli - çıkış yazıyor gördünüz mü ?

Işte sorun orda. Şu sitede bir sorun çıkmıştı ondan beri çıkış yap dahil olmak üzere hicbirsey yok artık sağ tarafta;(

canım bana da öyle olmuştu.ekranın görüntüsünü al iletişim bölümünden gönder böyle bi sorunum var diye.yada anlat ne olduğunu.ilgilenirler mutlaka.

Işte sorun orda. Şu sitede bir sorun çıkmıştı ondan beri çıkış yap dahil olmak üzere hicbirsey yok artık sağ tarafta;(

o bende de olmustu bir ara bu pcden dolayı sanırım. mesela mozilladan girince normal gözüküyordu.
chromedan girince gözükmüyordu sonra kendiliğinden düzeldi.
siz de farklı tarayıcıyı bir deneyin:44:

şöyle yap canım anasayfaya girebiliyon mu[/QUO
Evet canım oraya giriyorum

Öncelikle söyleyeceklerimi yapar mısınız? Düzelmezse vereceğim linkten yöneticilerimizle iletişime geçersiniz.

Hangi tarayıcıyı kuyllanıyorsanız explorer, mozilla, chrome? Çerezleri temizleyin ve tekrar giriş yapmayı deneyin, bu şekilde düzelmiyorsa, herzaman kullandığınız tarayıcıdan değilde farklı bir tarayıcıdan giriş yapın siteye, bu iki metodla da düzelmiyorsa :http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php bu linkten sorunu tam ve net anlatan, hatta ekran görüntüsünü de paylaşarak bir mesaj atarsınız.

İnternet geçmişini temizleyin.Pek çok konuda işe yarıyor(Bu konuda da işe yarar umarım)

Son düzenleme:
dediklerinizi yaptim. maalesef sonuç değişmedi. ekran görüntüsünü atamadım maalesef;( kk beni gözden çıkarmış anladigim kadarıyla;(;(;(
Öncelikle söyleyeceklerimi yapar mısınız? Düzelmezse vereceğim linkten yöneticilerimizle iletişime geçersiniz.

Hangi tarayıcıyı kuyllanıyorsanız explorer, mozilla, chrome? Çerezleri temizleyin ve tekrar giriş yapmayı deneyin, bu şekilde düzelmiyorsa, herzaman kullandığınız tarayıcıdan değilde farklı bir tarayıcıdan giriş yapın siteye, bu iki metodla da düzelmiyorsa :http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php bu linkten sorunu tam ve net anlatan, hatta ekran görüntüsünü de paylaşarak bir mesaj atarsınız.

Back