@ Çok mu yalnızsın sen? Yalnızlıktan olmadık meseleleri dert edinip komşuna dert yanar gibi buralara romandan hallice konular açıyorsun🙄🙄
[/QUOTE] evet evde tum gunüm temızlık ve tvden ıbaret. Sanırım haklısı hayatımda ilk defa memlketımden uzak bırydrde yasıyorum ve buranın ınsanına malesef guvenemıyorum komsum falanda yok bu yuzden yanı herseyden etkılsnıyorum unıv okurken yıne farklı sehırdeydım oda aıleme yarım saat uzaklıkta🙈 ozamanlar atalay filiz cinayetlerı vardı cevreme karsı tavrımı gorsenız bır kız ev arkadasım olmak ıstedı ne guzel kıram ev giderleri azalmıs olacaktı sonradan ya o kız serı kstılse vs dıye dıye vazgectım. Sımdı aılemden ve nemleketen cok uzaktayım sadece esım, bıtek ona guvenı yorum sadece onunla vakıt gecırıyorum ama sıteye uye olmadan once hıc yoktu bu takıntım buradakılerı okudukca ya esımde boyleyse dıye ıcgen ıce kendımı huzursuz edıyorum. Uzunluk ıcınde ozur dılerım ama telden ve yuzyuze olmayınca yazdıkça yazasım gelıyor. Tabı rahatsı olan okumaz yazmaz ceker gıder kendı bılcegı iş. Evet bu arada sildi. Oyle herkes yorum yapıp konu kapanınca zaten cevap aldım dıye sıldım gerı o sorunmuydu bikmem ama alıntılardan tekrar kopyalar eklerım sorn degıl
[QUOTE="CinnetNur Cozuttu, post: 60334336, member: 924297"]
[B][COLOR=rgb(71, 85, 119)]Ben alışkınım güzelim sıkıntı yok o yüzden..[/COLOR][/B]
[/QUOTE] 🌸🌸🌸💕
[QUOTE="Gizemalkn, post: 60334316, member: 792854"]
BÖYle devam edersem paranoyak olursun dertsiz başına dert alma otur oturdun yerde rahatca
[/QUOTE]