- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.905
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
-
Ben de değiştirdim aynı şekilde. Ki bende öyle aşırı salçalar yoktu ama arada kendini hatırlatmaya çalışanlar vardı, ne diye huzurumuz kaçsın diye düşündüm çat dedim değiştirdim. Sanki bana fbi ajanı, tavırları iyice iğrendirdiBunaüstüne de sıvamış deniliyor.
Sen haklısın orange. Tabii ki eski sevgililerinin salça olmasını istemiyor olabilir. Ama dediğin gibi engeller. Eşin seni kandırıyor
Bekarken benim telefon hiç susmazdı. Gece 1’de “naber” diye mesaj gelirdi. “Şuraya gidiyorum, gelir misin” filan. Flört ederken şu an ki eşim gördü. “Evleneceksek telefon numaranı değiştireceksin” diye. 10 senelik telefon numaramı değiştirdim çünkü başa çıkılabilecek gibi değildi.
Evlilik güven esasına dayanır. Bu yaptığı sineye çekilecek bir mevzu değil.
Ben tüm konularında bunu görüyorum.Suçu nerede üstüme aldım yavrucum ya. Herkese haklısın diyorum haklısınız çünkü. Ben yapsam kısmını hala vıdı vıdı bana niye inanmıyosun diye konuştuğu için dedim
Ne alaka yani. Geçmişteki flörtlere takılacak değilsin herhalde. Ha hala görüşüyordur ondan çekindiği için kapatmıştırŞöyle diyor. Bunlar eski bürodan tanıdıklarıymış önüne çıkmasın diye profili gizlemiş özellik gelince. Ay iyice batıyor açık açık evet flörtözüm dese gözümde bi değeri kalırdı en azından
Ahajajajajaj bak okuyormuşsun işte silmeyip ne yapacaktım dedi sjjsjsjdj
Haklısınız da evli erkeklere salça olan çok kadın var yahu:) özellikle adamın karısı şöyle eli yüzü düzgün bir şeyse "bu kadın bununla evlendiğine göre bu herif boş değil" kafasına giriyorlar tabii karşılıklı oluyor çoğunlukla.Hayatimda evli birine salca olan kiz görmedim. Asil o arsizlar bekar kizlara yaziyorlar. Hangisi tutarsa kârdır diyolar bence. Acilen erkeklerden bu rahatlık alınmalı. Evli erkeklerin hepsi aşırı rahatlar şımarmışlar. Sorsan evlilikten bikmislar zor duruyorlar ama evlilik olmadan asla yasayamazlar bekar paspal hayata dönmeye korkarlar
Silince zaten göremiyorlar Çakal CarlosSilmiş numaraları profili de açmış herkese. Ona sorsan bunlar eski, stajyer dediği 8 sene önceki stajyermiş, o zaman engellemiş falan filan.
Evet ya numaraları sildikten sonra profili herkese açmanın ne anlamı kalıyor ki?Silince
Silince zaten göremiyorlar Çakal Carlos
Şu an boşanmam evet elimde kanıt yok çünkü. Küçümseyici yazmışsınız da gerek yok her şeyin farkındayım teşekkürlerbence konu sahibi boşanmaz. Eşi akşam birkaç söz verir, barışır.
Şöyle diyor. Bunlar eski bürodan tanıdıklarıymış önüne çıkmasın diye profili gizlemiş özellik gelince. Ay iyice batıyor açık açık evet flörtözüm dese gözümde bi değeri kalırdı en azından
8 veririm herhalde.Ben bütün konuyu okudum. Daha önceki konularınız hakkında bilgim yok..
Bir kaç sorum olacak evliliğinizin iç dinamikleri hakkında,
1. cinsellik puan verseniz 10 üzerinden kaç ederdi?
2. Bu adam sizi neden bu kadar cepte görmüş olabilir?
3. Şu saatten sonra bu evliliğe emek kaynak ve zaman harcama konusunda motivasyonunuz ne olurdu?
4. Acaba fazla ebeveynce davranmış olabilir misiniz?
Birde küçük tavsiye, PSK Fatih Reşit Civelekoğlu'nun videoları var instgramda izleyin derim
Şu an boşanmam evet elimde kanıt yok çünkü. Küçümseyici yazmışsınız da gerek yok her şeyin farkındayım teşekkürler
WhatsApptan mı? Başka sosyal medyası yok şu an. Bunu yapsam da şu an yapamam zaten bekler muhtemelen bendenKanıt olay ya, fake bi adres aç güzel gerçekçi olsun kocan olacağa mesaj at ‘sizi çok beğendim vs’ de konuş kesin düşer zaten aldatan erkek.
Mantikli ilerlemeni anliyorum ama fazla sakinsinŞu an boşanmam evet elimde kanıt yok çünkü. Küçümseyici yazmışsınız da gerek yok her şeyin farkındayım teşekkürler
Ben sevinç dahil tüm duygularımı ağlayarak gösterdiğim için ağlıyorum sadece sabahtırMantikli ilerlemeni anliyorum ama fazla sakinsinfirtina oncesi sessizlik mi yoksa hep mi boyleydin bu adama karsi baskasi olsa su an cildirmisti cunku
En azindan ondan vazgecmis gibi davran, tartismaktan korkuyormus gibi degilBen sevinç dahil tüm duygularımı ağlayarak gösterdiğim için ağlıyorum sadece sabahtırsabah konuştuktan sonra hemen işe gitti zaten yüz yüze konuşacak çok vakit olmadı ama orada da bağırdım çağırdım, akşam bilemiyorum sakin kalır mıyım, gönlüm sakinlikten yana çünkü halim yok hiçbir şeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?