Profil Ayarları Nasıl Yapılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profilime hamilelik takvimini ekleyemiyorum. imza alanına hamilelik takvimi eklemek için tıkayınız yazan yeri tıkladığımda kadınlar kulubünün anasayfası çıkıyor:110:

imza alanımı düzelteceğim ama artık yapamıyor muyuz ben mi bulamadım anlamadım :110:

imza alanımı düzelteceğim ama artık yapamıyor muyuz ben mi bulamadım anlamadım :110:
İmza alanı yalnızca Pro üyelerde var, hamilelik takviminizin altındaki yazıyı mı kaldırmak istiyorsunuz? Onu ana panelden kaldırabiliriz istiyorsanız.

İmza ayarı yapamiyor muyum hamilelik takvimi yaoacaktim

İmza ayarlarını sadece pro üyeler yapabiliyor ama hamilelik takvimi için profil ayarlarınızdan hamilelik takvimine gerekli bilgilerinizi girerek yapabilirsiniz..

Ayrıca eklediğim görüntüde "şimdiki etkinliği göster "in hemen üstünde "çevrimiçi durumumu göster" seçeneğide işaretli olmasın. Bendeki işaretli sizi yanıltmasın.
Mrb dosya yükleye mi yorum ve avatar resmi ni değiştirmek istiyorum .dosya seç diyor ama fotoğraf lar çıkmıyor

Mrb dosya yükleye mi yorum ve avatar resmi ni değiştirmek istiyorum .dosya seç diyor ama fotoğraf lar çıkmıyor

Yüklemek istediğiniz fotoğrafın boyutundan kaynaklı bir sorun olabilir.Boyut büyükse yükleme yapamıyorsunuz..

"ilişki durumu"nun zorunlu olmasını uygunsuz buldum.

yani burada illa bekar, evli vs diye yazmak zorunda mıyız? isteyen belirtir isteyen belirtmez, bu opsiyonun olması lazım. başka hiçbir sitede bu kısmın zorunlu olduğunu görmedim.

mune imza ekleyemiyorum, var olan imzam da kendiliğinden gitmiş neden ki acaba?
İmza eklenemiyor, neden ayarlar yok oldu sorarım yöneticilerimize, imzan büyükse, site kurallarına aykırıysa kaldırılır, öyle bir durum yaşamış olabilirsin.

İmza eklenemiyor, neden ayarlar yok oldu sorarım yöneticilerimize, imzan büyükse, site kurallarına aykırıysa kaldırılır, öyle bir durum yaşamış olabilirsin.
Teşekkür ederim :)
Gif eklemeye çalışıyorum ama olmadı çok büyük değildir herhalde
Eski imzamda masum Bi öpücük vardı bayadır kullanıyordum ama

Müdürüm pro olmayan bazı üyelerin de imzaları var
Bu nasıl oluyor?
Aynı şekilde etkinlikleride kapalı.
Onlar eski üyelerdir, birkaç yıl önce yazılımımız farklıydı sonra yazılım değiştirdik tüm üyelikleri siteyi yeni yazılıma taşıdı yöneticilerimiz, sitenin yeni yazılımının ayarlarının yapıldığı süre zarfında imzalar etkinlik gizliliği ayarları tüm üyelere açıktı, imza ekleyenler etkinlik gizliliği ayarı yapanlar oldu, bu özellikler yeniden sadece Pro üyelere özel hale getirilince de Pro olmayanların imzaları vb aktif kaldı ama artık isteselerde değiştiremiyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X