- Konu Sahibi estetisyen_ankara
göz altlarımda morluklar vr ne yapabilirim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de bi sorum olcak gözlerim ela kirpiklerim uzun ve kıwrık rimel sürdükten sonra likit süremiorum arkadaşım bana sürünce çok güzel oluo ama beceremiorum war mı bi yöntemi
göz altlarımda morluklar vr ne yapabilirim ?
mrh lorealin pure zone siyah noktalara karsı peelingi nasıl sizce cilt tipim normal bunu kullandıktan sonra tonik vb kullanmadıgmda herhangi bir sorun olurmu ayrıca gülsuyu tonik olarak kullanmak yeterlimicevabınız için tesekkürler
Yardım plase :) Bir türlü kendime uygun fondoteni bulamadım. Ya hiç yok gb duruyorlar yada maske gb lütfen bana bir öneride bulunun.
selamlar,ben 20 yaşındayım, cildim normal sayılır fakat biraz karmaya dönük T blgesi hafif yağlı ve ağız blgesi biraz kuru.Çok fazla makyaj yapmam,cildimle ilgili fazla bi sorunumda yok hafif isirik gibi şeyler var sadece biraz yüzümde.
benim sorum,her sene bıyık blgesinde uçuk çıkar doktorada gittik bi çaresi yok,1buçuk ay önce gene çıktı, fakat geçeli 1 ay olmasına rağmen hafif izi kaldı,kantaron yağı kullanıyorum sürekli geçsin diye hafifledi ama ,yazda yaklaşıyo tatile gidicem güneşte leke olur diye çok korkuyrm napablrm ?bi tamamen geçmedi iz.
birde gülsuyu,alkol,elma sirkesi karışımından bi tonik yapıcam kendim,siz verniştiniz sanırım tarifi ama bidaha bulamadım,tekrar yazabilirmisiniz sodada vardı sanırım içinde.şöyle hergün kullanabileceğim cildimi canlandıran gözenekleri sıkılaştıran bi tonik olsun. hazır tonik kullanmak istemyrmda güvenemiyorum cildim bozulur diye.
yüzümüzü hergün bu tarz ürünlerler temizleyip toniklemek gerekirmi ? bunuda anlayamıyorum bi trlü kimisi hergün temizlik zararlı sadece makyajdan sonra temizleyin diyor.ben haftada 2 kez kil maskesi uyguluyorum sadece siyah noktalar için,makyaj yaptığım vakitde avonun temizleme sütüyle temizleyip tonikliyorum,öteki günler hiçbşi yapmıorum
ben daha öncede soru sormuştum bir şey daha sormak istiyorum yuvarlak ve küçük gözlüler hani 2 renk far oluyor ya onu nasıl uygulamalılar ben yapamıyorum ama çok da hoşuma gidiyor bir yöntemi var mıdır
merhaba,saçlarımı bakır kızılı renge boyattım.tenim açık buğday.elyeşil gözlerim var.makyajda yeşil tonları iyi duruyor sanki bu renk saçla.
makyaj renklerinde ne kullanabilirim? bir de,esmer olmamama rağmen kaşlarım siyah renkli. bu saçla çok ortaya çıktı sanırım.boyatmak da istemedim,dökülür korkusuyla..kaş kalemi kullansam,bunlar sadece belirginleştirmek içn midir,yoksa rengini de farklı göstermek için kullanılabilir mi?
sonra eddir gibi çıkmim de
merhaba benim de bi sorum olacaktı.. bu sally hansenin sprey fondöteni vardi sonra kaldırdılar bacak fondöteni cıktı acaba bu acaba bacak fondöteni de yüze uygulanabilir mi ? ben sprey fondötenlerin yaptığı airbrush etkisini seviyorum bronz görünmek istendiğinde de mükemmel sonuç yaratıyor