- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
merhabalar bende birşey sormak istiyorum.benim göz kapaklarım dışarı doğru kurbağa nın gözü gibi:)kalemi nasıl sürmem gerekiyor yani içemi dışamı ?bide esmerim nasıl makyaj yapmam lazım bilmiyorum
mrb,gözünüzün iç kısmına koyu renk kalem sürün sakın dış kısma sürmeyin..daha da büyür o zaman..esmerler ağır makyaj yapmamaları gerkir..gözünüze kalem ve rimel sürüp,pembe renkte allıkla hafif pembe ruj sürün yeterli,günlükte kapatıcı ve pudra önermiyorum...
çok teekkür ederim.allığım zaten pembe renkte.rimel sürüyorum.siyah kalem sürüceğim zamanda gözümün içine alt kısma sürüyorum.demekki doğru yapıyormuşum.koyu renk klemleri tercih edicem bundan sonra.zaten açık renkler pek gözükmüyor bende.bide gözümün alt dış tarafınadamı sürmiyim.bazen alt tarafa kirpik diplerine sürmek istiorum.sürmememmi gerekiyor?
iyi akşamlar avonun kataloğunda bu ay bir ürün dikkatimi çekti.ışıltı veren makyaj ürünü deniyor.yanak ve kaş altı bölgenize uygulayın yazıyor.sanırım fondoten sonrası yüzün belli bölgelerinin daha aydınlık görünmesini sağlayan bir ürün.(zaten kendiside fondötene benziyor)bu ürünü göz altı aydınlatıcısı olarak kullanabilirmiyim?birde bu ürünü yüzüme nasıl uygulayacağım daha önce hiç kullanmadım.tarif edebilirmisiniz.
Karma cilde sahibim siyah noktalarım ve cillerim var hafif olarak nasıl kurtulabilirim pürüzsüz bir cilt icin ne kullanabilirim yüzüm ısıl ısıl olsun istiyorum.. Nivea' nın peelingini kullandım pek memnun kalmadım loreal' in tonigini jelini kullandım cildimi temizledi ama siyah noktalarıma hic etki etmedi. Tesekkürler.
kaçıncı sayfa da ve kampanya kaç olduğunu da yazarsanız size daha iyi yardımcı olurum...
iyi akşamlar avonun kataloğunda bu ay bir ürün dikkatimi çekti.ışıltı veren makyaj ürünü deniyor.yanak ve kaş altı bölgenize uygulayın yazıyor.sanırım fondoten sonrası yüzün belli bölgelerinin daha aydınlık görünmesini sağlayan bir ürün.(zaten kendiside fondötene benziyor)bu ürünü göz altı aydınlatıcısı olarak kullanabilirmiyim?birde bu ürünü yüzüme nasıl uygulayacağım daha önce hiç kullanmadım.tarif edebilirmisiniz.
Bir sorum daha olacak. Saclarım koyu kumral baya bi koyu ama kaslarım seyrek ve saclarımla aynı renk tenim beyaz hafif sarımsı genelde sarı tonlarını kendime yakıstırmam ama suan cevremde saclarımı sarıya boyatmam konusunda cok öneri alıyorum beyaz tenlisin yesil gözlüsün diyorlar ama ben kendime yakıstırmıyorum sarımsı tenim oldugundan yasımdan büyük ve daha solgun gösterdigime inanıyorum. Yanlısmı düsünüyorum? Birde sarı sac hangi tenlerde daha hos durur??
cilt tipimi anlayamıyorum yardımcı olur musunuz?
testteki seçenekler bana pek uymuyor ama... =)))
Bir sorum daha olacak. Saclarım koyu kumral baya bi koyu ama kaslarım seyrek ve saclarımla aynı renk tenim beyaz hafif sarımsı genelde sarı tonlarını kendime yakıstırmam ama suan cevremde saclarımı sarıya boyatmam konusunda cok öneri alıyorum beyaz tenlisin yesil gözlüsün diyorlar ama ben kendime yakıstırmıyorum sarımsı tenim oldugundan yasımdan büyük ve daha solgun gösterdigime inanıyorum. Yanlısmı düsünüyorum? Birde sarı sac hangi tenlerde daha hos durur??
konu sahibi arkadaşım izin verirse bende bişeyler söylemek isterim bu konuda.bende senin gibiyim ama tam tersini düşünüyorum :)çünkü doğal sarışınlara dikkat edersen sadece saçları değil tenleri de sarı.buğday sarısı değil ama daha açık bir sarı oluyolar.ben beyaz tenliyim saçlarım sarı aslında yakışıyor hatta en çok yakışan renk sarı(kızıl,kahve ve siyah denemiş biri olarak söylüyorum)ama tenimin daha sarı görünmesini istiyorum senin aksine:)bu soruyu geçmiş sayfalarda burdada sormustum.arkadaşım çok yardımcı olmustu sağolsun.hatta antalyada karşılaştığım ünlü makyöz corciyede sormuştum bunu.oda bana her zaman bej tonlarında fondöten kullanmalısın ve iyi markaları tercih etmelisin demişti.eğer yanlış olsaydı hayır bence sarı tenli olma yaşlı durursun derdi ama oda bunun doğru olduğunu söylemişti.bence çok tedirgin oluyorsan perukla bir dene gör:)kararını öyle ver.
sevgili estetisyen_ankara;
keşke bizlerle yaptığınız makyajlarıda paylaşma şansınız olsa.
netten resimlerlede konuya renk katabilirsiniz...kısacası güzel ve faydalı topiğinizi
daha da faydalı ve teknikleri resimli olarak gösterebilecek hale getirmenizi nacizane tavsiye ediyorum
bunları nedenmi yazdım?çünkü konunuzu sabitledimsize ve topiğinizden faydalanıcak olan hanımlara keyifli paylaşımlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?