- Konu Sahibi estetisyen_ankara
-
o peelingin ismini verebilirmisiniz?ben bulamadımda.birde ben yüzüme bir kaç kez sir ağda uyguladım ama cildim çok hassas olduğu için ağda sonrası sanki yüzüm yanmış gibi kabuk kabuk oluyorve günlerce geçmiyor.bu tahrişi önlemek için ne yapabilirim bepanthen krem diyolardı ama kıl köklerini güçlendirdiği yönünde birşeyler duydum acaba bu doğrumu çünkü tüylenmeye çok yatkın bir cildim var.birde karınca yumurtası yağı kremi gibi şeylerin gerçekten faydası varmı bu konuda bilginiz varmı?
iyi günler saçlarım normalde yağlıdır ama uç kısımları boyadan ve fönden dolayı çok kurudu sizin önerebileceğiniz bi nem maskesi var mı acaba sorulara cvp verdiğiniz ve ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim saolun
açıkcası peelingin ismini ben de tam olarak bilmiyorum fakat renk açıcı peeling derseniz bilir onlar..hassas ciltlerin kesinlikle sir ağda yapmaması gerek çünkü cildiniz de hassasiyet olduğu için en üst deri olan epidermisi de ağdanın çekme kuvvetiyle çekmekte ve cilt daha çok incelip daha da hassas duruma getirip zamanla alerjik bi cilde dönüştürmektedir. Bu da sizin ileride hiç bi ürünün dahi cildinize sürememenize neden olacaktır..iple alın tüyleriniz ya da imkanınız varsa lazer epilasyon yaptırın.bepanten kreme gelince de öyle bişey yok kıl köklerini güçlendirmez..karınca yumurtası yağına gelince de tavsiye etmem çünkü piyasadakilerin çoğunun sahte olduğu çıktı..
peki tüylerimi sarartsam nasıl olur?daha önce onuda denedim ilk etapta kızarıyor ve yanıyor sonra yıkayıp nemlendirici sürdüm sabah kalktığımda geçmişti.hatta bir yandan daha iyi oldu hep sarışın tenim olsun istiyorum yayerimseniben ancak geçici bir durum sonra tekrar eski rengini alıyor.lazeri şimdilik düşünemem daha öncede söylemiştim yılın 10 ayı doğunun ücra bir yerinde yaşıyorum sadece yaz tatillerini memlekette geçiriyorum oda lazer için yeterli olmaz maalesef hem lazer için genellikle kış mevsimini tavsiye ediyorlar.birkaç yıl sonra kesinlikle lazere gidecem ama şimdilik ne tavsiye edersiniz?öyle çok aşırı değil daha çok kulak memesinin alt kısmı civarında ama ten rengim açık saçlarımda sarı olunca sanki çok dikkat çeker gibi geliyor bana.bu arada iple demişsiniz burda kuaför bile yok maalesef kendimde iple alamamki:sinifsinif:29 yaşıma girdiğim için cildimi yıpratıp erken yaşlanma belirtileriyle karşılaşmak ta istemiyorum. sizede çok zahmet veriyorum kusura bakmayın.kitabınız çıksın ilk alanlardan olacağım sözvereliniortak
evet ben burda normal nemlendirici kullanıyorum 20 faktörlü, yazın mersine gittiğimde ise 45 faktörlü güneş kremi kullanıyorum zaten makyajı orda pek yapamıyorum sıcakta akıyor çünkü.silverdini daha önce denedim gece acı içinde uyanıp yüzümü yıkamıştım zaten yanmış gibi olan derim geriliyordu dahada gerilmesine sebep olmuştu ve çok yakmıştı cildimi.madecassolu yüzümde değilde bacaklarımda denemiştim yumuşacık olmuştu ama tabi bacaklarım ağda sonrası böyle olmuyordu.acaba sir ağdaya bir alerjim olabilirmi yani normal ağdayla alsamda cildim aynı reaksiyonu gösterirmi?daha önce normal sir ağda ve bant şeklindekini kullanmıştım ama diğer ağdanın içinde şeker var tüylerimi köklendirir korkusuyla denememiştim.böyle bişey gerçekten varmı şeker kıllandırımı?
evet daha önce uzmanda yapmıştı ama koluma yine aynı şekilde olmuştu sonra sorun bizde değil cildiniz çok hassas demişlerdi bir dahada yaptırmamıştım.buraya gelincede kendim yüzümde denemiştim aynı sonuçla karşılaşınca en son sararttım ama şimdi yine eski halinde .en iyisi dediğiniz gibi almayım ben bir süre idare edeyim.peki bunun bitkisel bir çözümü henüz yokmu acaba?ah o ilacı bir bulsalar hemen alırım valla
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...-rahatsiz-edici-tuylerden-kurtulmak-icin.html merhaba şu linke bakarmısınız sizce denemeye değermi ne gibi bir faydası olur sizce bu bitkiler hakkında bilginiz varmı?
birde yine bu sitede gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar vitamin ampullerini kırıp yüzlerine sürüyorlarmış.A-C-E gibi vitaminlerin kapsüllerini alıp yüzüme sürsem faydası olurmu yada e vitamininin tüylenmeyi arttırdığı söyleniyor bu doğrumudur sizce?
en çok ben soruyorum galibaopuyorumnanaktan lens konusu için gözlerimin yakın resmini çekip diğer sayfaya eklemiştim.sizin sayfanızada eklesem göz şeklime göre nasıl makyaj yapsam veya makyajda hangi renkler daha çok yakışır bilgi verebilirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?