Profesyonel Fotograf Çekmeyi Sevenler Buraya !

vavelya hemen ıncelıyorum cnım .)

you_know ne ıle cektın bunları cnım compact ıle dımı

cnım foto hakıında yazıcaklarımı buraya yazmak ıstedım ,oraya yazıpta bak bı de elestırmıs fılan denmesın ıstedım ,

cok guzel kareler tebrık ederım oncelıkle ,

ama gozume carpan tek sey ,nesnelerı tek almaman ,

mesela cıcek var yapragın bır kısmı var,o yapragında tamamını alsan cok guzel olur ya yaptragı alma yada tam al

dur resım uzerınde anlatayım ,

bunda mesela ,camının mınaresı o hılal mı ne denıyordu onu da tam alsaydın ,

vavelya yazısının altında kı yosunlu yerden alsaydın o hare mı ne o da cıksaydı daha guzel olurdu ..

yada bunda

kahve fıncanının altı yarıda kalmıs ,tam yuvarlak cıksaydı ,ve solda bulunan kahve fıncanının sadece kulpu yerıne tam cıksaydı yada o hiç çıkmasaydı da sagda bulunan cıkolata kasesının bı kenarı tam kadrajda olsaydı (bayılırım da bu cıkolataya :) )

benım dıkkatımı ceken bunlar ,mesela bu bırazda ıstemekle alakalı ben bı fotoya baktıgımda herseyı tam olarak kadrajın ıcınde olmasına bakıyorum ,ama baska bı fotocu buna dıkkat etmıyor ,sende etmek zorunda degılsın

belkı bu kkonuda cogu kısı benle bu fıkırde degıldır ama ben oyle sevdıgımden eyvahedigeldismile

cok basarılı ,cok begendım ..

umarım buradan yorum yaptım dıye kızmazsın herkes faydalansın dıye seyetttim eyvahedigeldismile

basarılar opuyorumnanaktan

vavelya hemen ıncelıyorum cnım .)

you_know ne ıle cektın bunları cnım compact ıle dımı

canım inan ben hiç anlamıyorum organizasyon şirketinde calısırken anaaa makine dedim kaptım cektim sen daha iyi bilirsin ben anlamıyorum hiç

Sumak çım ne demek burdan yada benim sayfadan hiç fark etmez.Önemli olan senin değerli yorumlarından faydalanmak.
ınanırmısın cami fotoğrafında Hılalı söyliyeceğini tahmin ettim :)) Çünkü bende fark ettim.Ama ben o fotoğrafı vapurdan cektim ve cok rüzgar vardı.Öyle oluncada odaklanmak biraz zor oldu.

Ama kahveli olan fotoğrafta cok haklısın.Bak o hiç dikkatimi çekmemişti.Benim için cok faydalı oldu.Bundan sonra daha dikkatli davranıcam :))

Tekrar cok tesekkür ederim

evet vapurdan cekmek zordur :)

eger faydalı oluryorsam cok sevınırım .cok basarılı buluyorum claısmalarını ,dıger ekledıgın uc fotoda eksık bulamadım :)

hele kı ıkıncı foto ,harıka :)

eleştiri istiyorumm böylece yeni seyler öğrenebilirim :kedi:

ilk çekişin mi bu senin ,ılk bakısta vayyy dedım ,sonra ıncelıyınce bırazcık hata buldum .

ufuk cızgısı her zaman düz olmalı .bu bır kural gıbı bırsey ..

fotoda gözyüzü azıcık egrı gıdıyor farkettıysen ,yada ben soyleyınce farkettıysen :)

ufuk cızgısı dedıgım seyı o dagların ccızgı sınırı kabul edıcez ,fotoda sag taraf ,sol taraftan daha az alanda.

anlatabıldım mı bılmıyorum .

ama cok basarılı kadraj tam netlık guzel

devam et sakın bırakma emı Şeniz

aaaa evet sen söyleyince farkettim yaa haafif egri gidiyor :)
ilk fotom değil ama işte doga fotografı cekmiyorum pek
insanlar ilgi alanım daha cok :jeyyar:
eleştirin için tsk ederm ufuk çizgisi düz olur öğrendim efendim

ınsanları da koy aklinialirimsmile
artık sureklı ufuk cızgısı düz mü diye bakarsın dımı ,ben de ögrenınce hep durup durup bakıyordum :)

you-know profosyonel bır makıne degıl dımı ama yıne de cok hos :)

ben sımdı cıkıyorum kızlar ,

pazartesı günü kendı fotolarımdan ekleyıp ,altın kuralları da yavastan kendımce anlatmaya calısacagım..

umarım yararlı olur Şeniz

ben sımdı cıkıyorum kızlar ,

pazartesı günü kendı fotolarımdan ekleyıp ,altın kuralları da yavastan kendımce anlatmaya calısacagım..

umarım yararlı olur Şeniz

bekliyoruzzzz sositososito

parlayanyıldızım netlik harika
kitabı keske biraz uzaktan cekseymissin o ışık olayını nası yaptın merak ettim ?

Parlayan yıldızım Sumak dan bende yeni öğrenndim.Senin ilk fotoda da aynısı var.ıkinci çiçek sanırım kadrajda olmamalıydı.Yarım olarak tabi.Ama netlik bencede çok iyi.
Birde benim nacizane fikrim imzanı Fotoğrafları perdeliyecek sekilde koymasan daha güzel olurdu.
3. fotoğraftada acaba makro çekim yapsaydın sadece melekler ve arkasında ki işli kısım çıksaydı daha ilginç olurmuydu.Denemek lazım benim ki bir fikir sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…